As po du me t'i pa mer rrush, ca jan kto muhabete?!Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb]
Per Alinos...
nuk du me te pyt per distancen se e imagjinoj ca do me thush... po nuk du me e nigju ketu ne mes te lagjes... Moj se ime u kujtova una ti kto te miat ne origjinal as ne adnerr nuk i ke pa... (se ka qene NIGHTMARE jo enderr) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LOOOOOOOOOOL !!!! Je njish vallahi....Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] jo! se po t'ja varim, merr kuptimin qe te shkoi ty neper men, majmun!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. In your dreams! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vallahi ato te miat nuk dolen gjekundi, harxhova ne leke me nxejrre njoftimin ne media po nuk u bo njeri i gjalle...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a u gjeten breket more?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hotg harrove me thane Ja shqyefte vjerra ishalla...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ja boft lavatricja xix thuj!! :devil: [/qb]
Une te lafja e Hotg kam besim po ti lexo P.M dhe bisedo me L.R-ne ne mi dergoni me western union apo me dhl vetem mi sillni se vetem ato kisha lidh mas shpirtit... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ua ua ua ua, si shetit cuni kshu pa breke neper AF s'kam pare![]()
Ia paskam pas pare dhe une .....thote Hoti
![]()
Mbase /pf/images/graemlins/laugh.gif ...me perspektive optimiste jam Hoti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te mijat apo te LR-se?! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Kici*:
[qb] Pse nuk thu ti qe e paske nda menjen me me dhane te tuajat... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une ty do te fus pa pare mrena masnej /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kordele mos ja jepni po rujini per muzé /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]