Betohu sa te duash ti shpirti KORNUTO une ngelem.... /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :rockband:Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] S'e kam pas menien, betohem :devil: [/qb]
S'po ishe kaq touch ate dite thoughFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Same here ..betohem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi si me qit bojen..bashkohem me mendimin e pabreksit ....IMORALEFillimisht postuar nga alinos:
[qb] :goofy: sidomos kur i mbajne te tjeret :devil: [/qb]
Ma ihere ta ntrash zanin unaFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]Shi si me qit bojen..bashkohem me mendimin e pabreksit ....IMORALEFillimisht postuar nga alinos:
[qb] :goofy: sidomos kur i mbajne te tjeret :devil: [/qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
:cry: :cry:Mire se pa breke me lane hajdutet, po ene me te vjedh Unikorn "shoqen"....
Ky asht kulmi...
ma cosa mi dici maiFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]:cry: :cry:Mire se pa breke me lane hajdutet, po ene me te vjedh Unikorn "shoqen"....
Ky asht kulmi...
Un do ankohem deri lart te segmentet ...
Kjo firma jote eshte rraciste....Unicorn shkruhet me c edhe jo me k /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe ala tu kerku breket ti?[/qb]
Pse mer si ty jam une??? qe i boj firm robve te forumit eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif (Ndrroje meqe ra llafi se e qelbe lol)Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb] o UNI stop boll nerrove firmen se te vdiqa .... :smash:![]()
ne pastaj une nuk jam armiku yt!!!!:shrug: [/qb]
ti nuk ke gisht po me duket se ke dore ne ate krim makaber.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una skam gisht ne vjedhjen e brekve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]