Na e shuaj kureshtjen .... mos shpreso ne gabime (virtuale) hahha ...Lool..siq duhet ???se di me kujto dicka kjoo fraza ,shpresoj te gabohem![]()
Po ke drejte qe meshkujt genjejne me shume , po me turpshme eshte kur te genjen nje femer, nje fjale e urte
popullore thote...! "FEMRA FUT SHEJTANIN NE SHISHE"
HAHAH "sektor" E kisha fjalen nje femer e sinqert eshte superPse kur gënjen mashkulli nuk qenka turp? Gënjeshtra është sektori i mashkullit!
HAHAH "sektor" E kisha fjalen nje femer e sinqert eshte super
hahahahahahah Normal nje femer kshu do flasi hahahahahbohh..maskilizmi ne max![]()
Nuk te kundershtoj per asgje sa the, jam ok me ty. Por kisha dicka po ajo femer qe ti gjuash me pistolet dhe i ben plumbiAshtu thoni teorikisht e sinqerte e thjeshte etj etj , po praktikisht çaloni!
Një femër duhet vlerësuar dhe dashuruar, që kur të dëgjoni fjalën Femër të ndjeni respekt , mirënjohje, mbi të gjitha vlerësim për atë që është PIKË!
Ty do te gri une hahahhahahaLoool...NORMAL nje maashkull vetem kshu di te replikoje ...hahahaha !!![]()
Ty do te gri une hahahhahaha
Si poete me ke fol me pelqeuTe nderuar te ashtuquajtur meshkuj :ndonjeher: femrat lejojn qe era tu ngaterroje floket ,shiu tu lage fetyren ,dhe dike tu thyej zemren...
Pastaj ?!...Mbledhin floket ,hapin cadren ,MBYLLIN ZEMREN !!![]()