mirdita
Papirus rex
E vertet por duhet te kerkosh shumketu jam dakort me ty....por ka edhe nga ata qe nuk genjejne flas ne realitet.....

E vertet por duhet te kerkosh shumketu jam dakort me ty....por ka edhe nga ata qe nuk genjejne flas ne realitet.....
po.....por une kam gjetur shume te tille dhe i kam miq te mire....E vertet por duhet te kerkosh shumqe ta gjesh
![]()
hauahuahau thash se cha po thu mi Sweety...po.....por une kam gjetur shume te tille dhe i kam miq te mire....
hiç mi lolita ...te iku mendja nga fjalet e fillimit?????hauahuahau thash se cha po thu mi Sweety...![]()
Ahh ishalla po veshtir esht shum sepse duhet me kerku shum![]()
hahahha...hiç mi lolita ...te iku mendja nga fjalet e fillimit?????
@INIT Po kur ska Qyp, Si do e gjesh Argjendin?Kush i ven synime te qarta vetes sigurisht qe do ta gjeje ate qe po kerkon ....(Ska asgje te veshtire nese vertete e don dicka !!!
)
@INIT Po kur ska Qyp, Si do e gjesh Argjendin?![]()
Ahahhaha...Ene ka plot po Ka sic thu dhe ti vet...Baker te lam Me Ar..Ka plot ene te tjera o Meg, mjafton ta vlersosh cdo mundesi qe te jepet, kuptohet ne enen e duhur do ta gjeshe Argjendin, apo Arin .... ( Kujdes nga ai Bakeri i lare ne Ar se te nxine trupin dhe "faqen" ....!!! hahhah )![]()
Ahahhaha...Ene ka plot po Ka sic thu dhe ti vet...Baker te lam Me Ar..
E me 'xjerr falll' nuk mundemi & dalim ne konkluzionin qe meshkujt...
Zoti i rujt..![]()
vertet????Ej ti simpatikja Meg, ajo qe ti pohove me siper eshte shume e vertete, por vlen dhe per gocat e njejta gje .... ( Sot sekset kan arritur shkallen e = -zise ...... ne cdo aspeket ....)![]()
Po meqe jemi ne teme per gocat,do flasim per Gocat INIT mos i devijo bisedens..Ej ti simpatikja Meg, ajo qe ti pohove me siper eshte shume e vertete, por vlen dhe per gocat e njejta gje .... ( Sot sekset kan arritur shkallen e = -zise ...... ne cdo aspeket ....)![]()
Me vjen shum mir per ty Sweety elpo.....por une kam gjetur shume te tille dhe i kam miq te mire....
kenaqesia eshte e imja....Me vjen shum mir per ty Sweety el
Spo ta merr kush kenaqesine moj Sweety.!kenaqesia eshte e imja....
nuk e thashe per ate....Spo ta merr kush kenaqesine moj Sweety.!![]()
Jo meggi une jam shum e kenaqur kur te gjith pelqejn diqkaSpo ta merr kush kenaqesine moj Sweety.!![]()
Jo meggi une jam shum e kenaqur kur te gjith pelqejn diqka![]()
Hauaahhaha Sweety je e mir mi drec.op e di..Just kidding..nuk e thashe per ate....
Shum mir praedhe une moj...
![]()