Kush genjen me shum, femrat apo meshkujt

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me Siguri qe bazohesh tek vetja e jote ? Lol
JO!!me jep ARGUMENTA QE TME BINDESH QE ESHTE E KUNDERTA E NDERUAR!
MENYRA jote e shprehurit le shume per te DESHIRUAR!
ME SIPER te kam shkruar dicka e NESE gjithmone NESE ke aftesi ta kuptosh
---LEXOJE----KUPTOJE

-Zana-

e...Thjeshte
JO!!me jep ARGUMENTA QE TME BINDESH QE ESHTE E KUNDERTA E NDERUAR!
MENYRA jote e shprehurit le shume per te DESHIRUAR!
ME SIPER te kam shkruar dicka e NESE gjithmone NESE ke aftesi ta kuptosh
---LEXOJE----KUPTOJE

Genjeshtrat shkojne sipas individeve, Jo gjinive---- Sipas aftesive te Mia lol.
E nese nuk bazohesh tek vetja shoqeria e jote , atehere ske cte argumentosh, as ti . Skam aftesi te kuptoj brockullat e tua... Paske edhe paragjykime,.. Komplikime.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Genjeshtrat shkojne sipas individeve, Jo gjinive---- Sipas aftesive te Mia lol.
E nese nuk bazohesh tek vetja shoqeria e jote , atehere ske cte argumentosh, as ti . Skam aftesi te kuptoj brockullat e tua... Paske edhe paragjykime,.. Komplikime.
LOL!!
besoj dhe kaq e ke teper!
MONOLOG te bukur ke bere:)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Dukesh qe je viktime e genjeshtrave te vetvetes sate ( Jo gjinise) per te ardhur keq . Sqarohu me veten tende moj cupe- lol
LOL...

SA KEQ qe shoqeria shqiptare vazhdon te flase e te flase e duke thene ASGJE!
eshte SEMUNDJE ne fakt.
Deri tani ti ke marre cdo gje personale dhe ke folur per PERSONIN TIME,PA ME NJOHUR AS PA ME DITUR 'PARAGJYKIM'
ah nese kjo PARAQET kulturen dhe inteligjencen tende
JE PER TE ARDHUR KEQ!:)

-Zana-

e...Thjeshte
LOL...
JE shume PER TE ARDHUR KEQ!
SA KEQ qe shoqeria shqiptare vazhdon te flase e te flase e duke thene ASGJE!
eshte SEMUNDJE ne fakt.
Deri tani ti ke marre cdo gje personale dhe ke folur per PERSONIN TIME,PA ME NJOHUR AS PA ME DITUR 'PARAGJYKIM'
ah nese kjo PARAQET kulturen dhe inteligjencen tende

JE PER TE ARDHUR KEQ!:)

Je mashkull ? A Ishe ti qe the femra - te pyeta nese bazohesh tek vetja /shoqeria e jote ? U pergjigje Jo-- ku bazohesh pra ! Tek Femrat e botes , duke perjashtuar veten tende ? Je ti qe po paragjykon ne kte rast , Jo une -- o esmer lol

scadarsko

Locus omnem
ministrat genjejn,drejtoresha me mesuesen,edukatorja ne kopesht te femijve genjej shume.....kush nuk genjen thuaj.....te gjithe !

Universal

AnonymouS
Sipas mendimit tim edhe meshkujt edhe femrat genjejne. S'besoj se mund te themi kush genjen me teper.
Meshkujt genjejne per te perfituar ndersa femrat genjejne qe te mos humbasin. Thenie e Alfred Hitchcock-ut, me te cilen jam plotesisht dakord.

P.S Permbahuni temes,mos e kaloni ne ofendime vetiake. :)

joetisti_

Locus omnem
femrat. Sepse po te jene barabarte ne genjeshtra, ajo (femra) genjen edhe duke thene te verteten. Sepse mashkulli beson me veshtiresi. Kurse femra beson gjithcka, kur eshte per t'u besuar.