kush eshte me i fort ne sex

Guest
Re: kush eshte me i fort ne sex

e pra lesbiket vdesin per ate fallco ama kurse femrat "normale" vdesin per realin ti shoqe /pf/images/graemlins/wink.gif qe ka shume bakterie me qe ra llafja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

:eek:

un kot erdha me pa ndoj gja ktu, se kshtu per pun force ku di gja un.. s'di un kshi gjanash /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

:angel: <--- une
/pf/images/graemlins/tongue.gif

cukolja

Primus registratum

ca bohet ketuja paska ndryshuar tema fare njehere e nje kohe ketu u fliste per te forte e jo per tanga /pf/images/graemlins/laugh.gif

jallah si ndryshon dunjaja :eek:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Nuk dua qe gocat te ma marin shtremet, menimin, por ka edhe nga ata qe thone qe me i forti ne seks eshte i zoti i Dorjanes.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Osht e para here qe je tu shkrujte ne forum pa thone : une , une , une.

Cere te ka gjet ere?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

me falni kur kam shkruajtur tanga e kisha fjalen per lezbiket :angel:

Thamina

Papirus rex
Se dija qe matet forca ne sex.
Mendoja qe sex perbehet nga dy njerez ,te pakten kshu do ishte e mira te merrnin pjes te dy.
Hmm po me I forti?
Femra po them.:pNgaqe me pelqen te rri siper.

Balahk

Locus omnem
Se dija qe matet forca ne sex.
Mendoja qe sex perbehet nga dy njerez ,te pakten kshu do ishte e mira te merrnin pjes te dy.
Hmm po me I forti?
Femra po them.:pNgaqe me pelqen te rri siper.
Mashkulli them,meqe kam qejf te rri siper :D

FENIKSI

Forumium maestatis
Force mua me duket pak e pa vend, por do thoja komandues ose ai qe cakton ritmin
dhe kjo varet nga momenti, deshira dhe pozicjoni. Ka rendesi te arrihet qellimi per te patur nje akt te denje te quhet dashuri, pastaj kush komandon ska fare rendesi ...

Thamina

Papirus rex
Force mua me duket pak e pa vend, por do thoja komandues ose ai qe cakton ritmin
dhe kjo varet nga momenti, deshira dhe pozicjoni. Ka rendesi te arrihet qellimi per te patur nje akt te denje te quhet dashuri, pastaj kush komandon ska fare rendesi ...
Perfekt !