kush eshte i mendimit qe milani e fiton me kete kampionat?????

B

briiigi

Guest
Re: kush eshte i mendimit qe milani e fiton me kete kampionat?????

duhet ne ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif
mgjte une nuk bashkohem me bad guy per punen e champions league, eshte akoma me pikpytje, po me pytet mua /pf/images/graemlins/smile.gif

Doberman

Primus registratum

milani kete vit fiton kampjonat,kupe italie dhe champions league.ka bere super skuader kete vit dhe nuk ka pseudo kampjon si ca te tjere(inter e juve)

mostro

Putraku

kalufi i naxhikes meno te njojten gjo.... :eek:

mostro

Putraku

kalufi i naxhikes meno te njojten gjo.... :eek:
jo se mos u ngatarroni me nonji gjo tjater.bregu i lumit do fitoj scudeton.
forza aslliqo /pf/images/graemlins/wink.gif

Marin_1

Primus registratum

Ta marrsha per kete kampionat mos na flit ma se e mori Juventus iku u shkeput 4 pike nga Milani.

KINGU

Primus registratum

dardha e ka bishtin mrapa,prit se ska maru.
topi eshte i rrumullaket o biri babes.

il_buono

Primus registratum

tani e the bukur qe dardhae ka bishtin mbrapa me duket se kete vit kampionatin e fiton chievo,nuk e di pse por kam nje parandjenje shume te forte.me vjen keq per interistat dhe juventiunet qe nuk fitojne gje,sa per milanin lexova me larte se do te fitoj kup kampionesh kup italie dhe kampionat te them te drejten edhe per kete kam nje parandjenje shume te forte qe milani mund te fitoje ndonje trofe(por kuptohet me skuadren e te rinjve)nuk e di pse por e kam shume te forte kete parandjenje /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

Kujdes ti me ato parandjenjat e tua se mos kesh nai parandienje qe partizani fiton champions ligue se na fike deren /pf/images/graemlins/confused.gif

Bad-guy

Primus registratum

nga vini ju me keto parandjeja kaq te forta mo vlla nga ca planeti?po rrini o vlla cflisni kot!
ajo pune ka marre fund nuk e di si do reagoni po puna eshte qe "Il mio Milan" ket vit do beje strage ne te gjitha drejtimet
pastaj nje gje eshte e sigurte qe ne champions league asnje nga italianet sna eshte rivale sepse te gjithe e kemi pare si jane rraf jane bo lesh

il_buono

Primus registratum

une me keto parandjenja vij nga planeti nen toka dhe mendoj se pak nga pak parandjenja ime po del,ju do thoni pse:e para-qe thoni ju dje ne drek u luajt ndeshja udinese-juve nuk e di nese e pate por te them te drejten ndeshje me te bukur nuk kisha pare ndonjehere vetem nje skuader ishte ne fushe(UDINESE) por nje gje nuk mund te beje parandjenja ime nuk mund ti prishi mendjen albitrit te mos nxjerri lojtar nga fusha me karton te kuq nejse per nje qime desh u realizua parandjenja por megjithate mos u merzisni cuna e goca sepse kampionati eshte i gjate,e dyta-ndeshja mbreme ne darke mund te them qe arriti te realizoj parandjenen time (kuptohet jo plotesisht)prandaj po i them tifozave te MILANIT qe te mos merziten sepse edhe aty ku jane nuk rrin pa bere gje,e kalojne kohen duke na pare targen -INT-.ciao

Alidemsi

Primus registratum

Sa per pune targe ju tifozat e Interit shikojani pak Juves se e keni shume siper.Dhe e pate si u degjeneruat ne ndeshjen direkte 1 jave me perpara. Po ju zihuni me Milanin per vendin e dyte se vendin e pare ta harroni.
FORCA JUVE!!!

Bad-guy

Primus registratum

shiko sa per kampionatin nuk e di smund te them se do fitoje milani
une per vete kam bo nje parashikim qe do e fitoje interi kampionatin
po nje gje di te them qe ne champions milani del ne finale nuk e di e fitojne apo jo se mund ta marri manchesteri

AlbiD

Primus registratum

RrofteTirona, pse te duket cudi ty? Se ju pallum 2-0??

il_buono

Primus registratum

Qe thoni ju shoke te dashur sot eshte e hene dhe siç dihet eshte dita qe vjen mbas te djeles me kete rast u ula perpara kompjuterit dhe kisha shume deshire te flisja pak per çeshtjen e gjirit Persik /pf/images/graemlins/wink.gif se bej shaka Te flisja per kampionatin Italian,tek shkrimet e meparshme kam folur per nje parandjenje timen ne lidhje me Milan & Juven dhe kesaj jave parandjenja ime per pak desh u realizua ne fillim me Milanin qe fitoi me Reginen dhe per Juven qe po mundohem shume por e shoh qe eshte e pamundur te realizoje ate qe mendoj.Besoj se kam qene i qarte per çka thash me lart,

FORCA-INTER-FORCA-INTER-FORCA-INTER

Bad-guy

Primus registratum

bravo shokut parafoles!edhe une jam i mendimit se kampionati do vi ne milano!une me thene te drejten jam tifoz i milanit por i ndergjegjesuar qe interi do dale kampion!
sa per tifozat e interit i sigurojme ata se ket jave do e rrafim juventusin!f
tani e tutje do luajme per interin

Ardi

Primus registratum

vetem ti cuno qe s'je milanist.....
qe juvja do fitoje te shtunen as qe diskutohet.dy arsye 1.se jemi me te forte se milani 2.milani qe tani i ka thene lamtumire kampionatit nuk eshte nga ato skuadra qe ben dhurata per me teper interit

il_buono

Primus registratum

nejse une mendoj qe milani akoma nuk i ka humbur shpresat per kampionatin keshtu qe te shtunen duhet te luaj per te fituar se per ndryshe i rroft berluskonit per gjith ato leke qe harxhoi duke blere lojtar e para e dyta eshte akoma shpejt te flasim per kampionat sepse nuk i dihet ate mund tefitoj edhe lazio ....... apo jo cuna nuk jeni te nje mendimi??????
juventusi po nuk e ndihmuan albitrat eshte skuadra me kot qe ekziston ne kete bote habitem kur thone qe jane skuader e forte po te kemi parasysh ndeshjet e fundit qe i ka fituar gjithmon me ndihmen e albitrave(RROFSHIN SA MALET KETA ALBITRAT)
SHPRESOJ DHE UROJ TE JETE NJE NDESHJE E BUKUR DHETE FITOJ ME I FORTI(MILANI KUPTOHET)