kush eshte i dashuruar?

LUANESHA

Primus registratum
Re: kush eshte i dashuruar?

sa shpejt e kape mor strrrrrrrrrrrrronger /pf/images/graemlins/smile.gif
i soldi non fanno la felicità...
/pf/images/graemlins/devil.gif
pse ti a sje i dashurum me jeten tane a?
mos ja qaj hallin Luaneshes se asht ok me te tana /pf/images/graemlins/cooli.gif

HUMER

Primus registratum

ok me te tana nuk eshte edeh zoti vete
qe ke ti me te tera /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

*futet te grupi i Luaneshes 'ok me tu-tana'...* /pf/images/graemlins/grin.gif

alban bala

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ore mir ajo qe e mori vesh, qe behet fjal per te, po ne te tjeret nuk e kapem,
edhe mund te shpjegohesh me qarte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif kush eshte kjo qe paske rene brenda kok e kembe ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

si te shkon mendja per keq moj. po ti pyet ne fillim ça do te thote beyaz gül pastaj bej pyetje. beyaz gül qe thua ti do te thote trendafil i bardhe dhe ngaqe i dua shume trendafilat e bardhe shkruaja ashtu une. ste lejoj me te shkruash ashtu se ke /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif prej meje
PS: luanesha,hallall se e meriton

[/ QUOTE ]

alban bala

Primus registratum

ore mir ajo qe e mori vesh, qe behet fjal per te, po ne te tjeret nuk e kapem,
edhe mund te shpjegohesh me qarte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif kush eshte kjo qe paske rene brenda kok e kembe ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: luanesha,hallall se e meriton

[/ QUOTE ]

si te shkon mendja per keq moj. po ti pyet ne fillim ça do te thote beyaz gül pastaj bej pyetje. beyaz gül qe thua ti do te thote trendafil i bardhe dhe ngaqe i dua shume trendafilat e bardhe shkruaja ashtu une. ste lejoj me te shkruash ashtu se ke /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif prej meje

pinkparadise

Forumium maestatis

o hu...para se te fillosh kercenimet, lexo mire ça kam shkrujt...sepse nuk ka asnje lloj te keqeje ne ate ça kam shkrujtur un

alban bala

Primus registratum

e shpejte je per Zotin ne kthim pergjigje.ta kam zili. por te thashe une ty qe mbaroj pas trendafialve keshtu qe u mor vesh dhe dashuria e ime. dikush mbaron pas kafsheve dikush tjeter pas diçkaje tjeter une mbaroj pas trendafilave.shpresoj t kesh kapur tani

alban bala

Primus registratum

po pse me uron moj une kam mbaru per trendafila prej kohesh. edhe ti ke nje hobi. çfare te them une urime pastaj. hahhhahahaahah. u shkriva per Zotin

alban bala

Primus registratum

dhe jam i kenaqur per kete kur ti ke çdo gje dhe shpresoj te vazhdoje keshtu...

ere

Primus registratum

si beni tamam si kalamajte..bla-bla-bla jo jam i dashuruar me trendafilat e jo me jeten e bla bla perseri nqs nuk ua mban te tregoni se jeni te dashuruar mos shkruani brockulla /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alban bala

Primus registratum

si beni tamam si kalamajte..bla-bla-bla jo jam i dashuruar me trendafilat e jo me jeten e bla bla perseri nqs nuk ua mban te tregoni se jeni te dashuruar mos shkruani brockulla /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

hahahahahaha me shkrive per Zotin. e ne fakt nese je apo jo i dashuruar nuk eshte ndonje detaj me rendesi. fundja mendoj se duhet te jesh i kenaqur me ate qe ben per momentin dhe une jam mese i kenaqur rreth kesaj

satin

Primus registratum

te ngreje doren , po une jam e dashuruar marrezisht pas dikujt dhe me duket se kjo eshte gjeja me e rendesishme qe me ka ndodhur prej kohesh, megjithese e di qe nuk do zgjase.