Ishte vetem nje fiksim,mesa duket tani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,megjithate thanx per nxitjen! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fiona:
[qb] good luck ne kerkimet mr.wolf :wave: :wave: [/qb]
Bukurise tende i shtove dhe ngjyrat e flokeve,mos jam gabim.Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Ura vajgurore i bie te jete nga jugu ne mos gaboj, ku i bie me saktesi, pa vajtur ne berat apo jo? dhe nga jugu femrat jane te bukura.
Dhe n.q.se pyet " nga e di ti?" E di se jam vete nga jugu. [/qb]
Epo ajo ndoshta ka lindur, dhe femra po lindi , aha i prishet trupi.Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Nder vajzat me te bukura: Rudina Magjistari dhe Valbona Selimllari, megjithese kjo sikur i ka trashur cik by..th..et!Mbase ia do puna /pf/images/graemlins/smile.gif
Ndersa djali me i bukur eshte Denis Dyrnaja i Top-Channelit! [/qb]
Gabim ne lidhje me cfare?Fillimisht postuar nga WhiteHorse:
[qb]Bukurise tende i shtove dhe ngjyrat e flokeve,mos jam gabim. [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Ura vajgurore i bie te jete nga jugu ne mos gaboj, ku i bie me saktesi, pa vajtur ne berat apo jo? dhe nga jugu femrat jane te bukura.
Dhe n.q.se pyet " nga e di ti?" E di se jam vete nga jugu. [/qb]
:lol: :lol: :lol: mos pric ma mire ku te shkoi menja......Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:
[qb] Kurse ne Shkoder asht nje femer SUPERSEXY qe quhet MARIA E REQIT :kiss: [/qb]
se mos e ngateroim ne ma thoj nje her per ke olt e ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] O Zeqo nese ti mendon ashtu atehr ne vend ta jap fjalen se martohem me ty
:thumbsup:
Kam qen shum afer me te alamet shtat kishte dreqi dhe qe ishte i bukur se mohoj pranaj ju cunat mos beheni shum xheloza kur themi per ndonjerin qe esht i bukur /pf/images/graemlins/wink.gif
per Zeqo>>>>P :kiss: :kiss: [/qb]
ti nuk i arrin as tek maje thembres atij zeqoFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]:lol: :lol: ste besoj qe e ke seriozisht :lol: :lol:Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] per mua mashkulli me i bukur shqiptar eshte OLTI XHEZO [/qb]
po qe ai i bukur une kushedi ca do jem /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga medea:
[qb] ec e mos u lodhni, valbona slimllari, ka bo dhe hajer te pakten. kudo ka dal
zeqo hello :wave: akoma me guret ti? pff, po sa here te kam thene qe do vdesesh beqar o dreq /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]