Kush eshte djale me sexy ?

bebi

Primus registratum
Uuuuuu

...mu s'di ca m'raft', paskam ik n'koh' t'keqe. /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre, per cil' dit' e pate fjalen? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Foton ma mir' mos e ven, se ky mbiemni shirak se ca m'kujton i emen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif kam frik' se s'gabohem /pf/images/graemlins/eek.gif.

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Kush eshte djale me sexy ?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hajde tem hajde paskam dore te mbar per cunat seXyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
hajt pra votimi vazhdon hidhni vota ne fjal churchilli
se Tedi duket sikur e kane var ne mur
ndersa Kontrapedali sduket fare /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Cere ke Arjele ... UN skom von FOton si XHaxhi Enver ne Mur te Cdo shpie sic Ka qen ne kohen e KOmunizmit ...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Uuuuuu

A paske nevoj me ni emrin Shirak m'u kujtu për gjana t'nryshme a? Po a ta kam kallxu emnin tem? Manej un nuk njofi kend n'Australi (ça s'ban vaki). /pf/images/graemlins/shrug.gif

Po foton do e vej kur t'mlusin ma fort /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TEDI

Valoris scriptorum

[citimi

[/ QUOTE ]

PO mer Bab po ... Po kujdes mos Ta Fusin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjalle je RObo ...

pinkparadise

Forumium maestatis

A paske nevoj me ni emrin Shirak m'u kujtu për gjana t'nryshme a? Po a ta kam kallxu emnin tem? Manej un nuk njofi kend n'Australi (ça s'ban vaki). /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]
kondra...pppppppfffffffffff....
ça te them un ty???po deshe me e vene ...se me duket sikur sje noj far malli qe ja vle ene s'don me e vu foton, te pakten kete te tjeret paten aq guxim sa me e vene.
çfar zhgenjimi i temershem katastrofal, mendoja se ti do ta vije /pf/images/graemlins/cry.gif

H

harap

Guest

o Tedi kot lodhesh se sje seksi jo sado qe te shkruash ketu.

bebi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Kam frik' se e ke harru that lil detail, mu me ke kalxu vec bishtin se kryt jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'njef kend ktu ndoshta, po n'Shkoder po, e un prej Shkodret kam ardh ktu /pf/images/graemlins/idea.gif

Kondre, po vene foton shpejt e shpejt se po dolme kushrij, aha, s'e dalloj ma seksualitetin tand /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

Pse Kapterro t Eksitova ne Ty qe je moshkull e ???

TI ske shonce hik kap nai FYre po kape ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

He he, ja nxjerr une fytyten palacos!
Cfare, sa ofrohet per foton e Kondres?
(hi hi hi)

[/ QUOTE ]
mmmmmmm...tani offerta...
varet ça malli o kondra qe un te bej nje offerte...
ti nxire i here foton pastaj shohim e bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Pse Kapterro t Eksitova ne Ty qe je moshkull e ???
TI ske shonce hik kap nai FYre po kape ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

un e kam pa i foto te tedit, siper i stoli, duke bo cirk ...vallaj te prishte menjen aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum
Re: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a te ta ve une???????? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]
kondra...pppppppfffffffffff....
ça te them un ty???po deshe me e vene ...se me duket sikur sje noj far malli qe ja vle ene s'don me e vu foton, te pakten kete te tjeret paten aq guxim sa me e vene.
çfar zhgenjimi i temershem katastrofal, mendoja se ti do ta vije /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Pinko, un s'kom sedër kshuqë kot munohesh me m'detyru me qit gjo ktu. Masnej, nuk o faji im që ty t'rrëshkasin për shalësh imazhet /pf/images/graemlins/laugh.gif.
E di barcaletën me pinguinët ti? Pyt rreth e rrotull po s'e dite.

Blue, me ça ke shkru m'len me menu se s'jena kushrij. Foton po e deshte ta nisi me PM po nuk ke me njoft. Meqi jena ktu, a ma nis edhe ti mu nji foton tande? /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S. Blendo, do me la haqe ti? Jo se të nxjerr edhe un ty për votim masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Guest

Kondre, Blendi te ka inot, se ke shume sukses prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Goca, kush do me pa nje foto te Blendi@, te shkruj ketu se kam une nji /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetem se me vje icik gjynof, per Churchillin... /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Salut Fante /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

O inotçi i modh Blendi po lene se duket kshu si çun i urt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I shkëmbejm bashk foto e Blendit? Jo për gjo po m'duket se ti ke i foto ku Blendi ka dal si për gjynof /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po për Churchillin pse të vje keq? Ai nuk o hap me shoqnin që me e tregu surratin e vet /pf/images/graemlins/tonguee.gif