Kush eshte djale me sexy ?

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Kush eshte djale me sexy ?

çuno ti flet me kode...di un se ça te pjell menja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj un sjam aq e zgjut sa te te fus ty..leqe skam çte te fus i here /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Pse une q1 kam dmth duhet medoemos /pf/images/graemlins/lol.gif

athere thote s'jam e zgjuar /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

Se harrova po e ve edhe une foton edhe pse nuk jam ne liste /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

mostro

Putraku

He mer tush se na lodhe..veje pra mo ate te shkreten foto..
hajde bukurosha hidhuni..

Isabelle

Valoris scriptorum

...tusho mir' t'gjitha po qeke zverdh sa su shifke me sy !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif tushi

un u turra me t'pa ty far senit, kur vjen puna kurgja /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per punen e barazimit qe kishe permend dikund, ehuuuuu s'jena gati per barazim kerkund /pf/images/graemlins/cooli.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pse mer çun te vika marre... /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti qeke yll bote...
ama edhe un te njejten foto kam... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/lol.gif 7 vota El Pais

A e sheh mor edepzez se mos te ishim une e Tedi veç pes herojte e Vigut te kishin votu.

[/ QUOTE ]

Vallahi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pun me er t'keqe ky votimi. Kshu si po vijn punët duhet me bo koalicion edhe me heroin e gjashtë të Vigut /pf/images/graemlins/laugh.gif.

true confidental

Forumium maestatis

Po votoj edhe une per Kondren, meqe jemi same nationality /pf/images/graemlins/smile.gif
Diaspora knej ka vetem cutie /pf/images/graemlins/laugh.gif like us /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebi

Primus registratum

tuuuush, thash se e ke ba at poshtersi /pf/images/graemlins/grin.gif

s'vehet fotoja tesh me i hedh mundin bosh kondres, sidomos tesh q1 paska mbledh 9 vota /pf/images/graemlins/lol.gif

kondre mos e qit foton ti, se po i editojne votimet mandej per me ndrru rezultatin /pf/images/graemlins/laugh.gif qendro deri n'fund, qendro kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif ti vetem mshehu se fitove /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

du me e puth e para ket seks fitusin /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Po votoj edhe une per Kondren, meqe jemi same nationality /pf/images/graemlins/smile.gif
Diaspora knej ka vetem cutie /pf/images/graemlins/laugh.gif like us /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
aaaaaaahhhhhhhuuuuuuu vota me mik, vota me korrupsjon, vota se keni te njejtin nacjonalitet...filloi me u bo pune m*** ky votim...vota me hater u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

tuuuush, thash se e ke ba at poshtersi /pf/images/graemlins/grin.gif

s'vehet fotoja tesh me i hedh mundin bosh kondres, sidomos tesh q1 paska mbledh 9 vota /pf/images/graemlins/lol.gif

kondre mos e qit foton ti, se po i editojne votimet mandej per me ndrru rezultatin /pf/images/graemlins/laugh.gif qendro deri n'fund, qendro kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif ti vetem mshehu se fitove /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

ca don me than ti me kyt, qe kondra asht i shemtum a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jaaaa, ajo po dojn me than q1 un ta xjerri itu surratin e jem /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Po nuk e haj un atë kokërr ulliri moj jo /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Në fund do e shikoni se për kë keni votuar /pf/images/graemlins/angel.gif.

ImPuls, jam i interesuar të njoh elektoratin tim. A më thua diçka më tepër për veten? /pf/images/graemlins/devil.gif

alinos

Forumium maestatis

ej,
ajo lista nuk eshte hic e plote. Ka cuna ketu ne forum qe jane shume me te mire se ata ne liste.
P.sh MLK nuk eshte aspak i keq /pf/images/graemlins/rolleyes.gif ene s'fol me foto e-maili jaaaaaaaaaaaaaa, e kemi permiresu tekniken e te pamit /pf/images/graemlins/devil.gif

mostro

Putraku

ej,
ajo lista nuk eshte hic e plote. Ka cuna ketu ne forum qe jane shume me te mire se ata ne liste.:

[/ QUOTE ]
E ka llafin per mu per mu..ihihihi

pinkparadise

Forumium maestatis

ej,
ajo lista nuk eshte hic e plote. Ka cuna ketu ne forum qe jane shume me te mire se ata ne liste.
P.sh MLK nuk eshte aspak i keq /pf/images/graemlins/rolleyes.gif ene s'fol me foto e-maili jaaaaaaaaaaaaaa, e kemi permiresu tekniken e te pamit /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
po edhe un jam dakort me ty, komshiu im MLK, duhet ti shtohet patjeter kesaj listes /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Pun me er t'keqe ky votimi. Kshu si po vijn punët duhet me bo koalicion edhe me heroin e gjashtë të Vigut /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

q1 i bjen me kene une /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
dmth don me me ofru ne shtabin tand elektoral!!
Sa i meçem je, e din se kur kam ba me fitu Berishen me moderatora komunista ty te baj sekssimbol Hollivudit. /pf/images/graemlins/lol.gif

sa poste ministrore ofron zotrate(dmth puthje gocash) /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps me kallxo se me duhet me pergatit fjalimin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alinos

Forumium maestatis

po edhe un jam dakort me ty, komshiu im MLK, duhet ti shtohet patjeter kesaj listes /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

jallah, ti e paske pa anash e te paska pelqy, pale une qe e pashe perballe /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

alinos

Forumium maestatis

ej,
ajo lista nuk eshte hic e plote. Ka cuna ketu ne forum qe jane shume me te mire se ata ne liste.:

[/ QUOTE ]
E ka llafin per mu per mu..ihihihi

[/ QUOTE ]

ty rrush ma ka nalu doktorri me te pa, se ka rrezik te semurem me diabet /pf/images/graemlins/kiss.gif