KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES..?

Florus

Forumium maestatis
Re: KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES..?

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] hajde o burra tregoni kush nga ju eshte burri i dhelpres
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
una pra ne mo, se lexove me siper tina :confused:
mendjen ne msim :smash:

Diddy19

Su@mi

Po na trego pra njehere si eshte dhelpra ne shtrat??? :confused:

:idea: Leshatake besoj !! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po na trego pra njehere si eshte dhelpra ne shtrat??? :confused:
[/qb]
edhe ne shtrat eshte shuuume dinake sepse shtiret... dhe pastaj ne fund nuk na del kontoja: une them bera 3 ajo thote 2... :shrug:
po kjo ska dhe aq shume rendesi sepse ne fund te fundit dhelpra ime ka shume cilesi si p.sh. eshte e zhdervjellet, elastike, eksperte ne perdorimin e gjuhes (kur flet kuptohet) etj... :devil:

cukolja

Primus registratum

hajde hajde e di ti qe paske fat derri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] hajde hajde e di ti qe paske fat derri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe te mendosh qe kete vit ne horoskopin kinez jam pikerisht derri :devil:

Guest

EH LUM KUSH JETON NE BOTEN E LUMTURISE DHE TE FANTAZISE :devil: QENKA NJE TEME PER KOKE TEMES :thumbsup: KUR TE MBARONI PO PAT MUNDESI THONI DHE CFARE ESHTE PEMA MASHKULL APO FEMER SE KAM KOHE QE MUNDOHEM DHE SE GJEJ DOT :lol:

gangsterja

Primus registratum
E kush eshte prifti luani qe i marton,po arusha gjykatesi qe u i dan kur jane ne prag te divorcit.Burri i dhelpres eshte kojota.