Kush e udheheq boten?

Kush e udheheq boten?

Sipas mendimin tuaj kush jane ata qe udheheqin boten? Jo vetem nga ana politike, por me shume nga ana ekonomike...Une mendoj se cifutet jane me te fuqishmit ekonomikisht dhe mendoj se ata kane influencen me te madhe edhe ne politiken boterore!
Shprehni mendimin tuaj!

D-J

Forumium maestatis
Re: Kush e udheheq boten?

hormoni Testosteron

paraja seshte gje tjeter vecse shprehja ne leter e ketij hormoni

cdo gje tjeter eshte dytesore per nga rendesia

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dardanus

Primus registratum

Edhe une mendoj ashtu si ti Regele, cifutet jan shume te bashkuar mes vete, dhe jan shume te organizuar dhe te pasur.

Me para i ben te gjitha, veq a ki pare.

ndricim

Primus registratum

Regele, une them se boten e udheheq Kofi Anan, edhe ai eshte i pasur.

emg

Primus registratum

çifutet nuk kane ndermend ta zgjerojne me shume IZRAELIN se jane mjaft te kenaqur me ç'kane arritur.Sa per holokaustin besoj qe çifutet e kane treguar se tani jane te zotet te mbrojne veten.
Kofi Anan ...as leket (pasuria)qe ka dhe as pushtetin qe i rrjedh nga pozita e tij nuk mjaftojne qe ta bejne udheheqes te botes.
Regele sipas meje pushteti politik dhe ekonomik ne esence nuk jane te ndare sepse jane rrjedhoje e njera-tjetres.
persa i perket çifuteve nuk mund te vihet ne dyshim se jane mjaft te pasur dhe se interesat e tyre jane shume te gjera.ne mos jane ato qe kontrollojen globin (pasi pas meje eshte e veshtire qe bota te kontrollohet vetem nga nje grup apo popull)me siguri ato jane nder me te fuqishmit ne bote.

ssssssss

Primus registratum

hera e pare qe bie ne nje mendje me BaRoN edhe un si ty mendoj qe!!

emg

Primus registratum

po dak jasht teme per pak
po doja ti beja kompliment baronit se ky website qe tregovi qenka shume i lezetshem.

H

harap

Guest

por me shume per mendimin tim ato kane ngelur thjesht nje simbol per vendet e tjera se tashme jane amerikanet qe bejne çdo gje ne interes te tyre.Mjafton te shofesh ate e ca website tjera qe me kane lene per net te tera pa gjume qe te arrish te kuptosh qe shtetet e tjera jo kina jo Rusia jo kjo jo ajo jane vetem 'Lodra' te Amerikes

ujku81

Primus registratum

"Me jepni te drejte te shtyp parate e nje vendi dhe nuk me intereson me pastaj se kush e qeveris ate vend".

Rothscild

Flamuri

Primus registratum

Sipas nje libiri qe kame lexuar nga autori Jan Von Helsing ne gjuhen gjermane e qe titullohet "Larg duart nga ky Liber"
ne kete liber kame kuptuar shume gjera dhe mese te tjerave shkruan se jane 37-njerze me te pasur ne Bote qe udheheqin ekonomin botrore dhe pjesa dermuse e tyre jane Jude,pra pajtohem edhe une se aty ku udhehiqet kapitali botror aty eshte e teledirigjuar jeta e cdo qytetari ne kete rruzulle toksore.

i_own_u

Primus registratum

kjo tem ka nje pergjigje....çifutet! sot e 350 vjet qe kur debuan nga Afrika veriore.... kush fiton luten bon historin.... çifutet kontrodhojn mese 70% te stampes boterore, e njejta shifer e viteve 30... kshuqe mos u pradhosni se ç'far shkruajn as per OLOKAUSTO e as per pradha te tjera.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Sa per temen :
Tolstoj fliste per >URI dhe DASHURI< :kush ka me shum vjolenc per ti arritur/me shum mjete ai udheheq njeriun tjeter!!!

Mos dilni nga tema ju lutem.

P.S. Dhe përpiquni të shkruani më saktë në shqip.

H

harap

Guest
Re: Kush e udheheq boten? *DELETED*

Shkrimi u fshi nga Kondrapedali

i_own_u

Primus registratum

Në temë bëhet fjalë për cilin udhëheq botën e jo për Luftën II apo pasojat e saj.

Dhe pa ofendime ju lutem.