Kush e ka kafen ma te mire

bard

Primus registratum
Re: Kush e ka kafen ma te mire

keto kohet e fundit u hap nji lokal ne parruc,loto mania,kafe ma te mire nuk e gjen kerkund,rrishe jashte me kafe konjak,shifshe tane ata femna te bukra te kalu,aaaaaaaaaaaaa ma mire nuk ka,kurse ne darke ishte mondjali dhe palma tamam te pershtatshem.

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Une nuk jam ndonje eksepert kafesh,se gjithmone qe e pij e pij me fund fille se ashtu ja ndij lezetin ma mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ....por besoj se ''Lulishte 1Maji'' dhe ajo ''Palma'' e bajne te mire. [/qb]
lulishte 1 maji asht ba "piazza park" po vetem shoqnine e ka persembarit sa per kafen mos u pift se gjithmone harrojne me me pru sheqerin

bard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]
[qb] Une nuk jam ndonje eksepert kafesh,se gjithmone qe e pij e pij me fund fille se ashtu ja ndij lezetin ma mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ....por besoj se ''Lulishte 1Maji'' dhe ajo ''Palma'' e bajne te mire. [/qb]
lulishte 1 maji asht ba "piazza park" po vetem shoqnine e ka persembarit sa per kafen mos u pift se gjithmone harrojne me me pru sheqerin [/qb]
te 1 maji dhe te mondiali(sidomos te mondiali)i bajne bajagi te mira,por ce do qe paradite e bejne deri ne oren 10 dhe pasdite e bejne deri ne 5 apo 6 boo nuk e mbaj mend(te pakten deri para nja nje viti se tash nuk e di)dha prite zot me i kerku ndonje gote uje se te shofin me sy te shtremte dhe mazi se ta bijne

mario222

Primus registratum

Tesh a vere tesh nuk pihet kafe. Del njaty jashte, te Palma a te nji maji e pi caj te ftofte tuj pa Miss-et.

Diddy19

Su@mi

Kafen ma te mire tesh per tesh e bajne tek Piazza Park( ish 1-Maji)...Mandej ambjenti aty asht bajagi i kandshem... :wub:

normal_Shkodra1.jpg

Sa m'ka marre malli! :cry:

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga i huaji:
[qb]
Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]
lulishte 1 maji asht ba "piazza park" po vetem shoqnine e ka persembarit sa per kafen mos u pift se gjithmone harrojne me me pru sheqerin [/qb]
te 1 maji dhe te mondiali(sidomos te mondiali)i bajne bajagi te mira,por ce do qe paradite e bejne deri ne oren 10 dhe pasdite e bejne deri ne 5 apo 6 boo nuk e mbaj mend(te pakten deri para nja nje viti se tash nuk e di)dha prite zot me i kerku ndonje gote uje se te shofin me sy te shtremte dhe mazi se ta bijne [/qb]
HAHAHAAAAAAAAA ASHT E VERTETE. SIDOMOS AI KAMAJERI I PABUKUR GATI SA NUK TE HAN PO I KERKOVE UJE.

ShkodraniNY

Primus registratum

Ooo shkodra jone /pf/images/graemlins/wink.gif

O lule pa si je ti i heran ... ja paske kthy ne kafe ee

Naqe pa sa shume mesazhe paske marr ne privat maj, sa qe e ke plot edhe nuk merr maa. Pa fshiji fshiji disa ... blej naj gome (plastika Durres) e jepi drejtim kallabllekut /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde pra edhe i kafe ketu :thumbsup:

eis

Primus registratum

Kafen ma te mire e ka ba Xhili te "Venezia" edhe Snacku,vendi i tane studentave te universitetit.

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj burra e gra , fmi e pleq apo ca jeni dreq /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

A di si asht nji pune ??!!!!

Kafja asht e mire nqs je ne shoqni te mir , e mos u lodhni kot tu than jo ktu jo atje ... :tipsy: . Se edhe ba me ken ne klub sarahoshash boll qe je me shoqni te mire ste bjen ne mend se si e tek asht kafja :wub: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Llokumi_NY:
[qb] Ooo shkodra jone /pf/images/graemlins/wink.gif

O lule pa si je ti i heran ... ja paske kthy ne kafe ee

Naqe pa sa shume mesazhe paske marr ne privat maj, sa qe e ke plot edhe nuk merr maa. Pa fshiji fshiji disa ... blej naj gome (plastika Durres) e jepi drejtim kallabllekut /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde pra edhe i kafe ketu :thumbsup: [/qb]
EHE JAM TIP INTERESANT UNE (publicitet) A E SHEH SA SHUME MES KAM MARRE.
PO HAJT SE I SHIVA UNE...PO TI PSE NUK NIS MES?

Mysterium

Primus registratum

Kafja e Madhe :lol: (ta shpif)

Colosseo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

acid

Forumium praecox

Kafen me te mire e bajen te ura e bunes, ka ken nje barake me llamarina, ishte kamariere dhe banakjere nje bjonde nja 40 vjecare hahahaha aty ku eshte stacion autobuzit. te vinte kafja masi te vinte taketukja., luge skishte aty me gisht u perzite /pf/images/graemlins/tongue.gif (te pakten 5 vite ma pare)

Guest

Te besh nje gjiro nder rruget e Shkodres eshte mbrekudhi.Por ta shikosh Shkodren nderkohe qe pin AT KAFEN E MBREKUDHUSHME NGA AMBJENTET PO AQ TE MIRA TE HOTEL MARKUT BAHET PARAJSE E MENJEHERSHME: