Kush e ka kafen ma te mire

emiljo

Primus registratum
Re: Kush e ka kafen ma te mire

Ty te puno vllau mar Beni-Sh te mondiali, e te shijon kafja ma mire edhe me ta ba lang kshtejash :goofy:

Tanja

Primus registratum

Palma edhe spe skam pi kafe aty.(pijete tjera)..lol...por esht lokal shum i mire &bukur

samanta

Primus registratum

Tana lokalet e kane pase kafen e mire,po ku ka kafe te keqe ne Shkoder?!

H

harap

Guest

per mu ma te miren e ban Scutari.

Diddy19

Su@mi

Bashkohem me mendimin e Harapit:sot per sot kafe e mire mund te pihet te Scutari.Dikur kafe e mire asht pi edhe te "Emedo-ja",dhe te "Venezia"

shkodrania usa

Primus registratum

Kafja ma e mire dimrit asht pi te Palma e Vogel(tym ,muzike e larte .....s'ka ma!)meghithese kohet e fundit fillun me ardh shume adoloshenta dhe nuk u shkote ma.
Veres Mondiali!

krenar hysa

Primus registratum

:kiss: per mendimin tim kafen ma te mir, e ma te amel e kan ba vetem dy klube,[1] emedoja dhe [2] bar restorant drini ne beltoj,aty ku kam punu edhe un para nje viti,se tani jam larg dhe me ka marr malli me pi nje kafe ekspres,se ktu ne angli e bajn kafen ndryshe e smunem me e pi gjall.pershendes te gjith shkodranet :thumbsup:

englantin kalaj

Primus registratum

Mos harroni se kafja e mire pa konjak, mundesisht <SKENDERBEG> nuk ka kuptim, keshtu qe vend ma te mire se TROKODERO nuk ka.

krenar hysa

Primus registratum

:rockband: per mendimin tim kafen me te mir e kan vetem dy klube ne shkoder,bar kafe emedo te ura dervish beg, dhe bar restorant drini ne beltoj aty ku kam punu edhe un,bejn kafet e mira.

luani

Primus registratum

hello si jeni ihere , krenar dhe nje pyetje kisha ne yzberishte ke pas dy vellezer ushtar qe jane kene shokt e tu ok te fala ke prej Eduartit , me falni ju tjert por e kam shok dreqin se kam pa tesh 7 vjet:)

englantin kalaj

Primus registratum

Alma-Milano per n'daq me pi kafe te mire shko te <coloseo> ose te <Scutari>, kurse per ndaq me hanger shko ne Spathar, pyeti ata ne Shkoder se e dine tane se ku asht. Asht padyshim klubi ma i bukur qe kam pa ne jeten teme.

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sonny Corleone:
[qb] Alma-Milano per n'daq me pi kafe te mire shko te <coloseo> ose te <Scutari>, kurse per ndaq me hanger shko ne Spathar, pyeti ata ne Shkoder se e dine tane se ku asht. Asht padyshim klubi ma i bukur qe kam pa ne jeten teme. [/qb]
shum faleminderit!
me fal po ju bej nje pytje jashte teme:e njihni edhe ju tarukun?

englantin kalaj

Primus registratum

Kush asht ai shkodran qe nuk e njeh Tarukun qe ka kene e asht edhe sot e kesaj dite kengetari ma i mire i shatrivanit. :rockband:

westside

Primus registratum

Kafen ma te mire e kan tek teatri,tek klubi ne krahun tjeter te rruges.Edhe rakine e kane shtepije,speciale.Ashte vertete klub per me ndej per qjefe!

Nila77

Primus registratum

Kafe dhe sherbim i kulturum vetem tek Coloseu dhe.
Ca m ka ba pershtypje se kamarjerat ne kafe apo restorantet e tjera s kane fare klas, i duket sikur po te bajne ndonje nder te madh se po t sjellin nje kafe ,te cilen fundi i fundit e pagun me parat tuaja. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pershendetje gjith stafit te Coloseut .u are the best.Atje edhe tip-i t'ka lezet kur ja len.hallall

abs

nuk e di...

Coloseu i ka krevatat sh te vegjel, s ka ashensor, kamarierat jane disi ma te kualifikum se te tjeret por ju mungon buzqeshja...dhe qendrimi si dhe perthyrja ne masen e duhur te kurrizit kur i sherbejne klientave...si dhe zgjerimi dhe kultivimi i menyse nuk asht ne standartin e duhur (per aq yje sa i ka vu vedit ky hotel),plus coloseu s ka pamje interesante nga dritaret...kaq per tash!
thoni atyne t vijne te lexojne ktu, se kto jane kritika per te miren e puns /pf/images/graemlins/wink.gif

sweeet

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] te henen vi ne shkoder....ku me kshilloni me shku me pi pra kyt kaffe? [/qb]
ke filluar ta marresh veten ti eee?