Kush e gjen se per ca me ka shku mideja

Ela_001

Primus registratum
Re: Kush e gjen se per ca me ka shku mideja

S'guxo robi me thon nji batute se plasin bejtet kendej.

Tedi :tipsy: :smash: do te zbus kurrizin.

Roli: kam ne vet une ashu po i kam papuce jo corape. Pastaj mos bej gjoja, se kur te pashe une kanatjere leshi po thurje, lol :tipsy:

Helios: pse dhe ti nga jugu qenke, pupuuuupu, nuk bej krushqi me juve une /pf/images/graemlins/wink.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] ..pse dhe ti nga jugu qenke, pupuuuupu, nuk bej krushqi me juve une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mooooooooos, Ela!! Po Fieri si të duket se unë sa i thashë kushuririt të bëjë kërkesë për ty andej nga Agjencia? /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Kush do me bo i dor tavell? [/qb]
Si me iku mua ky propozim pa pare? :eek:
LR per tavell une jam gjithmone gati,me bej nje ze heres tjeter qe te bie nder mend /pf/images/graemlins/wink.gif

Darien

Primus registratum

edhe mua më kish shpëtuar pa parë kjo ideja e tavllës, po luaj në internet pa problem, hallin e kam që më ka marrë malli për burgun dhe qylin
ka njeri ndonjë ide?

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Darien Sar:
[qb] edhe mua më kish shpëtuar pa parë kjo ideja e tavllës, po luaj në internet pa problem, hallin e kam që më ka marrë malli për burgun dhe qylin
ka njeri ndonjë ide? [/qb]
Ku e ke shtepine ti?

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] ...Ku e ke shtepine ti? [/qb]
S'kam shqiptarë këtu rrotull, albana. Në Pensilvani jam (Pennsylvania).

albana

Lara Croft

Kot ri atje atehere.Eja ne Boston te luajm tavell sa te kesh qejf.Do te te mesoj edhe nje loje te re.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] S'guxo robi me thon nji batute se plasin bejtet kendej.

Tedi :tipsy: :smash: do te zbus kurrizin.

Roli: kam ne vet une ashu po i kam papuce jo corape. Pastaj mos bej gjoja, se kur te pashe une kanatjere leshi po thurje, lol :tipsy:

Helios: pse dhe ti nga jugu qenke, pupuuuupu, nuk bej krushqi me juve une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
joooooreeeee po ska fat i ndershmiiiiiii.!!!!!!

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Eja ne Boston te luajm tavell sa te kesh qejf.Do te te mesoj edhe nje loje te re. [/qb]
Do vi dhe në Boston për ndonjë vizitë, më pëlqeu kur erdha herën e parë, po s'po më del rasti të vij prapë. Puna është se ka plot vende të tjera që dua t'i shof, Kaliforni, Nju Orliins, Romë, Paris, Singapor, Hong-Kong (ku të vesh më parë thuaj). /pf/images/graemlins/smile.gif Po më ra rruga nga Bostoni do e dërgoj një mesazh privat ta mësoj dhe këtë lojën e re.

Guest

mmmmm me ka shku mideja per cik parajse shqiptare :thumbsup: :cool:

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[QB] [oh ty t bafshin mir mor nak...se e ke meritu nje dreke kaq te mire per merak /pf/images/graemlins/laugh.gif
moj abstract... te lumshin duert e tana te tjerat ca te kesh!!! se kishte dale e hatashme, me lane thonjte si i thojne fjales.

keto vajzat e tjera paskan kene me kalu radhen. me te lane me deke......

Guest

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[QB]

keto vajzat e tjera paskan kene me kalu radhen. me te lane me deke...... [/qb]
trimi i mir pi dy nena /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hermesito lol po ti mer ku te co mushka me ato sugjerime, nejse mpacccccccccccc /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Mamasita, sorry qe s'jam bere i gjalle, now I'm back and I'll write you /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe lere mushken time rehat ne pune te vet ti, po ec na trego ketu ne shesh te burrave shijet e tua kulinare. Pra, alternativat e mia: o sultjaç, o papare (dicka me copa te vogla buke dhe me djath-i thone edhe ndryshe por qe une s'e di), o makarona fidhe', o pilaf, o sheqerpare, o hallve, o tave kosi me te brendshme kau, o turli me qepe e me hudhra, o sallate ruse, o pizza me proshute dhe kerpudha, o mish qingji ne zgare i lyer me pak salce kosi, o te marrte e mira ty qe na bone me na shku goja leng kur sa jemi ngrit nga tavolina /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hugs /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Muve m ka shku Mideja Per Birra ene Per Qofte ...Vallahi m ka mor malli per to...

sonida

Primus registratum

ty ta gjej un se per cfar te ka vajtur mendja
sipas te thenave tua per makarona te skuqura qe i hanim ne kohen e xhaxhit enverit
e gjeta :-shiko se mos e kam gjetur dhe sme trego /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

un sa hengra grilled cheeze me rigon po s'qenka e thene ta shijoja deri ne fund :confused: :eek:

ps: take a picture /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Alb Ko Nj qenke Dildo user ti xhan?
Hmmmm se dija qe djemte e forumit te kishin fantazira kaq te shfreruara. Nejse e drejta jote, jetoje momentin si te te vij....
Hmmmm deri tani asnjoni se ka gjet se per ca me ka shku mideja mua....
Nejse, kerkimi vazhdon...
Germo Tare Germo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos shkon 3, tmerri se mos ngelesh 1....

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ALB,KO,USA,NJ:
[qb] DILDO [/qb]
e gjete vallaj, po ashu me i pat shku menja ik ne i ble ajo me lal, se dy rezerve i mban te sirtati, nje me forme si lepurush, dhe nje..... eh kete ua tregon vete ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

meqe sot nuk e gjeti kush se per ca me kishte shku menja ateher po jua them vete, tani me ka shku menja me ja fut i vesh gjume!

Noten!