Kush e di cfare eshte HERBALIFE

banole

Primus registratum
Kush e di cfare eshte HERBALIFE

Pershendetje
Para ca ditesh kishte dale ne gazeten Celesi nje lajmerim per vende pune (me duket se operator,por as vete se di) dhe mamaja ime me regjistroi ne te dhe duke i thene asaj qe pyesje nga ana tjeter se: Cfare lloj pune ishte? Ajo te pyeste se sa vjec ishe, dhe se llojin e punes do ta merrje vesh tek....dhe se paga ishte 300 euro part-time, 600 euro full-time....
Gjithesesi une shkova atje, kishte shume njerez dhe te medhenj ne moshe....ne fillim na prezantuan firmen...qe ishte nje firme e madhe ne 59 vende te botes ku cdo njeri mund te punonte kur te donte dhe mund te merrte shume fitime nga kjo pune.....ajo shperndante produkte per dobesim, per tu shendoshur dhe per te mbajtur trupin ne forme....por ne fillim duhet te paguaje 175 euro per te marre(nje pakete produktesh) nje cante me produkte(qe s'mu duken se ishin shume) nje kasete qe tregonte per firmen dhe nje manual....ne Shqiperi ishin 4 vete qe merreshin me te dhe kishin fituar njeri 200 euro, 2)800 euro 3) 750 euro 4)me duket 4000 euro per 3 muaj....

Do te deshiroja te dija nese di ndonjeri prej jush ndonje gje per kete firme dhe a ja vlen te rrezikosh?

tirana

Primus registratum
Re: Kush e di cfare eshte HERBALIFE

Merru po deshe, nqs nuk te vjen keq per 175 €uro. Ata me siguri do te mbushin mendjen qe duke trokitur neper dyert e njerezve te njohur dhe farefisit ke per te shitur sa te dush nga ato barishtet por nuk eshte aq kollaj. Po pate ndonje rob te tatin qe puno neper sallone bukurie apo palestra dhe te jep nji dore atehere provoje se ne ksi ambjentesh eshte kollaj tja besh mendjen lesh njerezve dhe tu shesesh prodhimet e herbalife.
Qe te fitosh me ksi marifetesh duhet shuuuume kohe dhe shuuuume durim dhe joooo pak leke.. Nese i ploteso keto, futju se nuk i dihet. Mbas 15-20 vjetesh lufta kunder mbipeshes mund te jete problem paresor i familjeve shqiptare. He per he nuk duket kshu..!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahhahahah po te falkan gjo keta taljont! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj do shesesh dere me der :confused: A thu ja vle :confused:

O Kot!

Keshille ne se deshiron bej part time kamerier la sera. Tra lo stipendio e le mancie te la cavi!|

Ciao!

emy prela

Primus registratum

Shpresoj shume qe te jesh informuar mire e te jesh aq inteligjente sa te mos genjehesh na ndytesira te tilla. (me falni per fjalorin). eshte nje nder gjerat me te shpifura qe njeriu mund te beje. une e njoh shume mire, e po deshe informazione te tjera me shkruaj tek posta private.

Danae

Primus registratum

une nuk e di ne shqiperi se sa shpejt paska hyre firma,por nese do opinionin tim personal te bazuar mbi ato cfare kam pare nuk merresh fare me ta nuk eshte serioze plus qe nuk e di se cfare pasojash mund te kesh nese nje njeriu keto produkte nuk u bejne efekt apo pesojne edhe efekte anesore,ne shqiperi eshte shume kollaj te grricesh me njerezit.
une nuk do punoja kurre per kete firme.
kam mendimin se eshte nje nga firmat me te kota qe ekziston,e shpresoj ne shqiperi te marre fund shpejt prania e saj.

romeo

Forumium maestatis

Herbalife eshte nje bande mashtruesish. ne Itali ngelen duke mbushur gazetat me njoftime te tipit "puna jote nuk te kenaq??? telefono dhe rroga jote mund te arrij deri ne 3000 euro", Ne shumicen e rasteve u kerkojne atyre te shkreteve qe telefonojne nje tip paradhenie te vogel per tu derguar ne shtepi nje kampion te mallit qe do duhet te shesin me vone. Qe ketu lind fitim i tyre. Ai qe telefonoi dashur padashur e bleu pak mall. Kjo eshte si nje tip skeme piramidale. Nuk ta keshilloj. /pf/images/graemlins/frown.gif

Marimba

Primus registratum

Edhe une kam qene te Herbalife. Gjysma e telefonave ne gazeten ku kerkoja pune ishin te Herbalife, por nuk e thoshin. Te lene nje ore takimi per rreth 10-20 veta, nuk te sqarojne KURRE ne telefon se per cfare pune behet fjale, dhe kur shkon te mbajne rreth 45 minuta me 1 ore ne nje te ashtuquajtur 'seminar' informues.
Fitimi (nqs mund te kesh ndonje te tille) del JO nga SHITJET qe ben ti apo ata qe ti ke sjelle ne Herbalife, por nga parate qe derdh ti ne fillim, si dhe nga parate qe derdhin me pas te tjeret.
Eshte shume e thjeshte: Behet fjale per nje FIRME PIRAMIDALE!
Nuk na mjaftonin firmat shqiptare, tani kemi edhe ato shumekombeshe per te na marre leket!

O

okan

Guest
peshendetje deshta vetem diqka tju tregoj .. Herbalife eshte kompania me e madhe ne bote nuk ju kisha thene me be paragjykime para se te hini ne kete biznes une isha ne barcelone dhe u binda se qka eshte Herbalife kompania okan-@live.com

A

aferdita2012

Guest

une nuk e di ne shqiperi se sa shpejt paska hyre firma,por nese do opinionin tim personal te bazuar mbi ato cfare kam pare nuk merresh fare me ta nuk eshte serioze plus qe nuk e di se cfare pasojash mund te kesh nese nje njeriu keto produkte nuk u bejne efekt apo pesojne edhe efekte anesore,ne shqiperi eshte shume kollaj te grricesh me njerezit.
une nuk do punoja kurre per kete firme.
kam mendimin se eshte nje nga firmat me te kota qe ekziston,e shpresoj ne shqiperi te marre fund shpejt prania e saj.

me vjen keq qe flet ne kete menyre per produkte qe si ke provuar fareeee, une i kam provuar personalisht dhe jane fantastike ,jane bimore, kane proteina, vlera ushqyese dhe ushqehesh shendetshem sepse ato jane te balancuara ne kalori dhe vlera ushqyese.

Dreamer

Under the Dome
Produktet mund te jene te mira ama cmimet jan ne stratosfere :)
Te them nga pervoja i nje te afermi tim qe punonte per HerbaLife edhe ne vend te fitonte dicka harxhoi me shume lek
Produktet e vertete jan te mira ama te jap nje shembull,Nje çaj qe te ndihmonte per tretjen e ushqimit nje tip kavanozi bente 95Euro = nje muaj çaj pak a shume nga nje here ose 2 ne dite qe tek e fundit nuk bente mbrekulli me shume se çaji kinez GreenTea e kushtonte nja 60 here me shume :)
Produktet jan te mira po nuk ja vlejne me ato cmime
HerbalLife per mendimin tim eshte Company mashtruese qe nuk ka si synim te miren e klienteve por vete vjedhjen ose me mire mashtrimin e tyre konsideruar shumen e lekeve qe duhet te paguajne per produktin
Punetoret qe punojne per ta duhet te japin leket paradhenie edhe secili fiton mbi ate te fundit nqs me kuptoni eshte nje tip zinxhiri qe perfitojne te gjithe ne kurriz te me te fundit qe vete dere e me dere e shet produktin e famshem*
Pra larg HERBALIFE se nuk ju duhet gje :)* (mendimi im personal *)
Shpresoj te kem qene i qarte mjaftueshem

scadarsko

Locus omnem
Herba life, nuk operon ne shqiyperi!e gjeni jeu greqi, kroaci, Serbie per ballkanin. Eshte sistem inplatim commerciale teper 'seioz,por ne tregun shqipttear nuk ka sukses. Cdo proodukt hyn illégal n shqiperi me shenjeen herba life.