Kush do ta fitoje Champions League ????

Poseidoni i Madh

Primus registratum
Re: Kush do ta fitoje Champions League ????

:rockband: :rockband: Si jo me mire e ???
Cdo gje duket me e lehte per Milanin. Te dyja (reali,arsenali) na e moren te keqen. Sot e vertetuan se ishin skuadra te fryra vetem me llafe boshe.
Forza MILAN

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga sudboy:
[qb] o robo finalja eshte milan-real edhe fiton milani [/qb]
E di qe ke per tu zhgenjy por milani do jete i vetem ne finale...per 90min lojtaret e milanit do na kenaqin duke treguar barsaleta..dhe ne fund do ngrejn kupen

StormAngel

Primus registratum

Ne futboll krej eshte e mundshme edhe kete e deshmuam sot.Reali i "madh" me 2 gola avantazh e henger...Arsenali i madh gjithashtu e morri veten ne qejf...dhe rrjedh perfundimi:
Milani perseri kampion! :rockband: :rockband: :rockband:

Erjon rapper

Forumium praecox

Finalja do jete:

CHELSEA - MILAN

Fiton Chelsea :book: /pf/images/graemlins/tongue.gif

dd84

Primus registratum

APAPAPA C'A MONACO PASHE DJE UNE...FINALJA TANI PER MU QE JAM MILANIST ESHTE E PASIGURTE SE SKUADRAT QE KALUAN NE GJYSEMFINALE JANE NE FORME..SI DIHET AS DEPORTIVOS E AS PORTOS..SHIF MONACO QE RRFI REALIN..POR PRAPE KAM ATE ZERIN QE ME THOTE KE VESHI QE PRAPE SIVJET MILANI DO TE FITOJE XHAMPIONS LEAGUEN..PER SKEDINE JU SUGJEROJ DEPO-MILAN:2-SH EDHE LION-PORTO:X...
HAJD TUNG

Guest

Si do qe te shkoi puna ta fitoi kush te doji mjafton qe Reali e uli hunden njehere e pergjithmone.

Champions Milan = 70%

xhoni

Primus registratum

Vallaj me te lehte se kte vit skeni per te gjet,prandaj impenjohuni.

swimmer

Primus registratum

Po mos e mori Milan kete vit Turp te kete
kane ngalur vetem ekipe te dores se dyte

helibak mucogllava

Primus registratum

Kam then dhe e them MILANI qafsha ter ata qe e kan ne dor dhe sme bein moderator /pf/images/graemlins/laugh.gif

AsiaN

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Kam then dhe e them MILANI qafsha ter ata qe e kan ne dor dhe sme bein moderator /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: SHSHSHSHSHSHTTTTTTTT....A CASA ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Boby

Primus registratum

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa.Bobo ca o bo kte vit ne Ch.League so bo vaki naiher.Finale madhe me ekipe te "vogla".Veshtire me then se kush do fitoj pasi te katerta me lojen qe kane bere kane shanse.Le te fitoje me i miri dhe shpresoj te shohim pak spektakel si ne keto ndeshjet e fundit

Erjon rapper

Forumium praecox

Milani u eliminua :lol: sa me behet qejfi
Asnje skuader italiane ne gjysem finale.
Po e perseris dhe njeher qe champions league e merr CHELSEA :thumbsup:

StormAngel

Primus registratum

No comment...tash cka do shohim ne futboll ne vazhdim? /pf/images/graemlins/frown.gif Me vjen keq per Milanin shume...ama do te ngelim me nje kampionat tek e fundit nuk eshte e tera e humbur...btw a vetem une mendoj se dicka nuk eshte ne rregull kete vit ne UEFA?

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Per mu as Milani dhe as Reali s'dalin ne finale.Do jete surprize kete vit champions. [/qb]
Lexoni i cik ca kam shkrujt para 2-3 javesh..
---------------------------------------------
E mos nigjoj mo milan ketu se skeni fytyre me fol nja 5 vjet tani.
hahahahahahahahah

ReA

Primus registratum

Tani i vetmi skuader qe munde te fitoj ch.league eshte celsi me tranjer Italian :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

StormAngel

Primus registratum

Do te shohim,ndoshta Monakoja do bej edhe nje surpriz. /pf/images/graemlins/laugh.gif