po po do shohim se kush fiton! une them juventus /pf/images/graemlins/laugh.gif interi shkrete humbi edhe me brescia :lol: nejse si dihet cdo gje mund te ndodhi! :thumbsup:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Se kush fiton ,ate do ta shofim,por e bukur do ishte sikur ta shikonim kete rradhe.
Pse jo?Organizohemi dhe ikim.
Che bello!!!!Albforumsat ne San Siro..waw. [/qb]
interi s'eshte ne CH.L fare!!!!!Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]po po do shohim se kush fiton! une them juventus /pf/images/graemlins/laugh.gif interi shkrete humbi edhe me brescia :lol: nejse si dihet cdo gje mund te ndodhi! :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Se kush fiton ,ate do ta shofim,por e bukur do ishte sikur ta shikonim kete rradhe.
ca po thu ti ereFillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb]San Siro ka qene stadium i Milanit kur eshte ndertuar dhe tani eshte i te dyve por me te vertete eshte fantastik. [/qb]Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] [/qb]
Ore ju te dy me ftoni dhe muaaaaaaaaaaaa?? /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga albavina:
[qb]po po do shohim se kush fiton! une them juventus /pf/images/graemlins/laugh.gif interi shkrete humbi edhe me brescia :lol: nejse si dihet cdo gje mund te ndodhi! :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga xhoni:
Juuuuuu mor fakirat e interit, ashte ma mire mos mu duke ate dite anej. :smash: :smash:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] 1 Jave para ndeshjes do jap kushtrimin.
Kush te doje pastaj le te vije.
Forza Inter. [/qb]
Po kujt ti thu qepe mor ti, ke ftyre apo jo ti??? :smash: Pastaj nuk jame zotni as zoj po jam zojush e kuptove ti ore kopuk??? /pf/images/graemlins/mad.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ti zoti 82-shko,me duket se e ke mrena me ne.
Jau rrasem bananen ne Torino dhe me duket se po ju djeg akoma.
:smash: :smash: :smash:
Ka te drejte te flase kush te doje ,si milanistet,lazialet brescianet apo ku te di une.Vetem ju mos flisni,se jau çame petllen ne Torino.More vesh ,robo.Qepe.
-----------------------------------------
Juve merda. [/qb]
Se pari qa do thote ajo llarushe se nuk e kisha degju nej here?Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] hahahahahahaha :lol: Si me the moj,kopuk. :lol:
Degjo ketu ti llarushe e vogel.E more vesh ti ca po thoja une apo jo. :smash:
Jeni ekip qelbac.Me mire shkoj e baj tifosllik per lecen,sesa bahem me ju. /pf/images/graemlins/mad.gif Ekip antipatik.
ngado qe shkoni,pas ndeshjes gjithmone do dilni nga stadiumi te rrethu nga qindra forca policie.Moggi dhe Bettega i shofin 20 min e fundit te ndeshjeve ne transferte jashte tribunes,ne sallen e shtypit.Sepse fillo e i shan gjithe tribuna.Pse nuk ndodh me te tjeret kjo pune.
Ju fitoni gjithmone me hile dhe prandaj sju do njeri,more vesh.
Maiali /pf/images/graemlins/mad.gif [/qb]
Me Interin????????????Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Leni llafet po shiko te vish ne San siro ti.Se aty do tju kthej ne Interiste ty dhe albavinen.
Hajt forza Inter. [/qb]
e ke nga greva ti indiano? atehere duhet te mbyllen gati te gjiyha temat!!!Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Ju moderatoret, me falni qe po nderhyj por me duket se jane bere temat e futbollit, si tema me kaluar kohen,jane mbi 10 diskutime qe nuk kane te bejne fare me temen <kush do ta fitoi kupen e kampioneve> ne faqet e tjera nje gabim i vogel ta mbyllin menjehere ketu se kuptoj.
<Ne se e shikoni te pa vleshme mund ta mbylleni> [/qb]
Je yll bote ti:kiss: E kam then un.Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]e ke nga greva ti indiano? atehere duhet te mbyllen gati te gjiyha temat!!!Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Ju moderatoret, me falni qe po nderhyj por me duket se jane bere temat e futbollit, si tema me kaluar kohen,jane mbi 10 diskutime qe nuk kane te bejne fare me temen <kush do ta fitoi kupen e kampioneve> ne faqet e tjera nje gabim i vogel ta mbyllin menjehere ketu se kuptoj.
ti ju pergjigje gje temes??? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif flm yllo :kiss: edhe ti je njesh fareFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]Je yll bote ti:kiss: E kam then un. [/qb]Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]e ke nga greva ti indiano? atehere duhet te mbyllen gati te gjiyha temat!!!Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
ti ju pergjigje gje temes??? [/qb]