Kush do ta fitoje Champions League ????

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Kush do ta fitoje Champions League ????

Mi marrç te ligat /pf/images/graemlins/laugh.gif E di se e thu prej inatit..Che colpa ne ho che ti esce fumo dalle orecchie per la perdita del tuo Juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

kjo eshte pamje e bukur me thon te drejten..
per tean se mos merzitet
image21.jpg

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] tea me vjen keq per juven po...
image3.jpg

:wave: vitin tjeter .. dhe me sa me pak hile ne kampionat.. [/qb]
NON TI PROCUPA BELLO SE PO MER MIZURAT E FUSHES PER VITIN TJETER E DO JU BOJM I CU*O GRANDE QUANTO SANSSIRO /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

si perhere me hilet e italionve...hahahahha
/pf/images/graemlins/tongue.gif vetem per njonin mu bo qejfi me te thon te drejten qe u rraf juvja -- per mafiozin MOGGI

Boby

Primus registratum

UAU 6 tequilat iket.O Ximo po pse more me gjermont qeke ti mo??Une i kom vdekje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse.Une jam bo me Milanin vetem prej Hollandezve lal.Te kujtohen " TULIPANET E MILANIT "???Atehere ishte Milani ekip.Rrofsh per foton.Po iki te pi Sambucat tani.

gezim lame

Primus registratum

ene une s'jam tifoz i interit po me t'thon te drejten vetem prej gjermonve qe blete e doja icik... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] ene une s'jam tifoz i interit po me t'thon te drejten vetem prej gjermonve qe blete e doja icik... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: :eek: :eek: S'je tifoz i interit ti /pf/images/graemlins/confused.gif

Hahahahahahahhahahahahahahahah.

Pa mbaj premtimin se te griva /pf/images/graemlins/mad.gif

ruud

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Katili_DR:
[qb] Pershendetje miq te dashur!
Ja ku jemi serisht ne nje nga temat me te ndjekura qe kishim sic eshte: "Kush do ta fitoje Champ. League". [/qb]
une them do ta fitoje Milani..si mendoni ju??
/pf/images/graemlins/smile.gif

gezim lame

Primus registratum

Bayern Munchen :thumbsup:
po ketu ku jam s'shof asnje ndeshje te kamp. gjerman /pf/images/graemlins/frown.gif

per ta merituar kete vit me thon te drejten e meritonte Manchester, ekip qe ke qejf t'ia shofesh ndeshjet loje fantastike....

ruud

Primus registratum

[qb] Bayern Munchen :thumbsup:
po ketu ku jam s'shof asnje ndeshje te kamp. gjerman /pf/images/graemlins/frown.gif

per ta merituar kete vit me thon te drejten e meritonte Manchester, ekip qe ke qejf t'ia shofesh ndeshjet loje fantastike.... [/qb]
shume e vertete...asnje kuader nuk loz loje spektakolare si te manchesterit dhe asnje se ka mentalitetin fitues te kesaj skuadre.

klodix

Primus registratum

finalja ka qene real- manchester 3-1. pas kesaj ndeshje nuk pati me...pike interesi per champions league....

B

briiigi

Guest

[qb] bo bo me hollanden ene me milan ....pu s'ka ku shkoj me keq..nejse po ta bojme qejfin..
image2.jpg

nga nje tifoz i bajern, gjermanise dhe pak i ineterit :wave: [/qb]
me ke mua milaniste dhe tifoze te cmendur te Hollandes /pf/images/graemlins/tongue.gif ca do me shume nga jeta?

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb] Ka kohe qe s'shoh te shkoje ndonje kupe ne Milano Katilo... :goofy: [/qb]
Hmmmmmmmm......Albushe, une nuk doja me te rrejt kur te thashe se Kupa vjen ne Milano. Me shume besim ke shoqnia :goofy:

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] me ke mua milaniste dhe tifoze te cmendur te Hollandes /pf/images/graemlins/tongue.gif ca do me shume nga jeta? [/qb]
nje Amaro Lucano /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

Oreksi vjen duke ngrene i thone asaj, vitit tjeter prape ne, s'kemi pune tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif .
Me Hollanden e Milan, shtoji dhe Partizanin aty dhe :thumbsup:
Une /pf/images/graemlins/smile.gif

renea

Primus registratum

sigurisht qe ndeshja nuk qe dhe aq spetakolare!
I anulluan golin Shevas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur Sheva nuk e merr topin nga mesfusha, dhe me nje shpejtesi marramendese nuk kalon gjithe mbrojtesit dhe nuk shenon, s'ka spektakel :shrug:

ruud

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Futbollisti:
[qb] Oreksi vjen duke ngrene i thone asaj, vitit tjeter prape ne, s'kemi pune tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif .
Me Hollanden e Milan, shtoji dhe Partizanin aty dhe :thumbsup:
Une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Prape JU?? cfare mos loz gje ti me milani-n ??? /pf/images/graemlins/smile.gif

tani kush do te veje bast me mu qe vitin tjeter e merr MAN UNITED....si te marrim dhe ronaldinho-n sna del kush perpara.......
dhe ne sjemi ashtu boring si milani....mezi e fitoi ne penallti...we play the best football ....

ruud

Primus registratum

ahh se harrova meqe Ruud /pf/images/graemlins/smile.gif i pelqen te loze me Kluivert do ja plotesojme deshiren do ta marrim dhe ate, dhe Harry Kewell se eshte teknikisht i mire...jo per gje po jemi klubi me i pasur ne bote