Kush do ta fitoje Champions League ????

McByrek

Primus registratum
Re: Kush do ta fitoje Champions League ????

Ngushellime milanisteve. Po ua jap qe tani, sepse pastaj ne darke s'do kem kohe ngaqe do shkoj te festoj per fitoren tone te pashmangshme. Bye. Dhe mos u merzisni. Do ju vije edhe juve ndoshta radha ndonjehere te jeni superiore ndaj Juves. Por kjo do te ndodhe vetem ne endrrat tuaja. :goofy:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga McByrek:
[qb] Ngushellime milanisteve. Po ua jap qe tani, sepse pastaj ne darke s'do kem kohe ngaqe do shkoj te festoj per fitoren tone te pashmangshme. Bye. Dhe mos u merzisni. Do ju vije edhe juve ndoshta radha ndonjehere te jeni superiore ndaj Juves. Por kjo do te ndodhe vetem ne endrrat tuaja. :goofy: [/qb]
Si e the si e the?????????????????????????
Ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
Milan, Milan, Milan, Milan, Miln, Milan,
6 here e vura . Pas nje viti e shtojme edhe nje.
WE ARE THE CHAMPIONS

Boby

Primus registratum

EC ATYYYYYYYYYYYYYYYYY.Kur mungon Reali eshte gjithmone MILAAAAAAAAAAN.
HAHAHAHA Ote pime qe po bejme.

WE ARE THA CHAMPIONS
WE ARE THA CHAMPIONS
WE ARE THA CHAMPIONS
WE ARE THA CHAMPIONS
WE ARE THA CHAMPIONS
WE ARE THA CHAMPIONS

1,2,3,4,5,6 HERE KAMPION

TEA

Forumium maestatis

Ai Milanisti sentite questa fraseeee

Va fan *u*oooooooooooooooooo.

thuni flm Zotit se qe AI qe ju nimoj, se te ishte per ju i tregonit pallet aty ne mes te fushesh brenda 120 min-ve kur po u lute e jo kur ishin rigoret. ik e flini gjum tani.

Boby

Primus registratum

HAHAHAHAHAHA O Tea ate culon mbaje per vete se llape deri para ndeshjes qe do fitonit me siguri,po e hongret te byca. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ai zoti mua s'me ndihmoi fare se une te ai s'besoj.Besoj me shume te kemba e Schevos qe e pash me syte e mi kur beri penalltine e fundit.Dhe e di cfare????? Bertita GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

O Tea mos ma merr per keq lal po skam kohe te merrem me ty tani
I kam te rreshtume 6 gota Tequila,6 gota Sambuca dhe 6 gota Vodka kshu qe du ti pi e te festoj ne qef
Ti mos u merzit se jeta vazhdon.Mos qaj eee.
Se me thon te drejten ai Nedvedi ju mongonte.Pa ate si peshku pa uje jeni.HIHIHIIHIHIHIHIHI
/pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Futbollisti:
[qb] Hej o lagja me jepni nje mendje...

Arrita te rregulloj nje bilete per finalen e champions league.
Uraaaaaaa....... hmmm vetem dicka

Une jam Milanist, po bileta qe kam une eshte midis tifozave ultras te Juventus /pf/images/graemlins/frown.gif . Tani kur Milani te fitoj champions si do ja bej une, te bertas apo jo. Kam frike se do me vrasin o burre.... Vertete eshte e bukur ta shikoj atje, po te mos beras dot kur te ngrene kupen ce dua pastaj....

Si tja bej, te shkoj apo jo? /pf/images/graemlins/frown.gif

Une /pf/images/graemlins/confused.gif [/qb]
Shko pa frike. S'ka per te t'ardh rradha kurre per te bertitur. [/qb]
te kam then re xhaxhi qe ti e ke gabim gjithmon hahaahhaa ku je re ku jeeeeeeeee apapapaap e pe re MILANIN e madh :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Ngushellime milanisteve. Po ua jap qe tani, sepse pastaj ne darke s'do kem kohe ngaqe do shkoj te festoj per fitoren tone te pashmangshme. Bye. Dhe mos u merzisni. Do ju vije edhe juve ndoshta radha ndonjehere te jeni superiore ndaj Juves. Por kjo do te ndodhe vetem ne endrrat tuaja. :goofy: [/qb]
o xhahxiiiiiiiiiiii sa her te kam then reeeee aèpappapapap he more kete ngushellim dohet tja japesh vetes edhe juves lal :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

ah se desh harovaaaaaaaaaa e fiton MILANI do thoj na njeri qe pas ndeshjes flasin te gjith e kam then me koh re tani po e perseris ahahahahahahahah MILAANNNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

TEA

Forumium maestatis

gjynof mos i thuj trunit ik e pi***u me ato 6 kota sambuka , 6 votka, e 6 tekila

sa per ne nji humbim dhe 100 fitojm /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

smilies-14811.png

gezim lame

Primus registratum

per t'ja bo qejfin bobo.s poe veme nje resme..
/pf/images/graemlins/tongue.gif
image31.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahhahahahah akoma ke goje te thuash "Forza Juve"

Prap humbet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe kembeshtrember i keni lojtaret /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Boby

Primus registratum

Rrofsh Ximo po ku me gjete ate foton me Inzagin qe e kam vdekje.Ndonje Sedorf s'gjete e?????Se jam dhe tifoz me Hollandezt /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

kjo per njonen qe e kemi tifozene e forumit /pf/images/graemlins/wink.gif
image28.jpg

ik tani e rrasja gjumit e mos i merzit mo juventinet e shkreete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

bo bo me hollanden ene me milan ....pu s'ka ku shkoj me keq..nejse po ta bojme qejfin..
image2.jpg

nga nje tifoz i bajern, gjermanise dhe pak i ineterit :wave:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Hahahhahahahah akoma ke goje te thuash "Forza Juve"

Prap humbet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe kembeshtrember i keni lojtaret /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
mos qesh kaq shume mi se te duken *dhomt e shteti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

*potezat

gezim lame

Primus registratum

tea me vjen keq per juven po...
image3.jpg

:wave: vitin tjeter .. dhe me sa me pak hile ne kampionat..