Kush do ta fitoje Champions League ????

shqipe

Primus registratum
Re: Kush do ta fitoje Champions League ????

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Neser Juve Real Madrit....Ishalla fiton Juve...jo ,sepse me pelqejne..por dua te humbasin keta te Juves me Milanin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
SHPRESOJME!! AMIN ISHALLA (per fitore dmth)
:devil: :devil:
LLAFI JOT NE VESH TE PERENIS /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

shqipe

Primus registratum

ore, me ben syt mua apo ne stadium ishte ai Shefi jon bashke me Berlusken?

shqipe

Primus registratum

huh, se gati harrova fare Forca MILAN!!!! :wub: :wub: :wub: :wub:
dai che ce la fai!!! (shperiamo) /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

el_che

Primus registratum

:cry: :cry: :cry: :cry:
jepni beni qejf ju milanistat, knaquni,
:cry: :cry: :cry: :cry:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Uh te folur... do kem kenaqsine te flas me ty,se do jesh pak me nerva :devil:
[/qb]
o x-ray e imagjinoj kete brigii shum te merzitur po ti ku je fshehur qerataaaaaaaaaa :smash: he si beni ju interistat sikur era e par qe ju rafim ju jeni mesur mo amani :smash:

TEA

Forumium maestatis

Keni noi kundershtim ju nese une them qe do e fitojn BARDH E ZIT :rockband: :rockband: :rockband:

Boby

Primus registratum

Po vallaj megjise une jam milanist me kete Juventus qe pash sot kam frike se do dali sic thote Tea.MILAN MILAN sme nxjer me goja.BOBOOOO na pret Juvja qe rrafi Realin :cry:

gezim lame

Primus registratum

...do kete nje dhemb me pak per te kafshuar dhe me te mirin Nedved....prandaj s'e besoj se do jete ne 100%...

Boby

Primus registratum

Gjynah.Finalen pa Nevded sdo ta quaja te drejte.e ka merituar me shume se cdo kush.Po fitoi Milani do festoj po me bindjen se kishte nje kundershtar me nje lojtar te madh me pak

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Boby:
BOBOOOO na pret Juvja qe rrafi Realin :cry:
Pse thu kshu lloj soj gjojnash ti mee :smash: :smash: ça kujto ti se o JUVJA me long groshe eee /pf/images/graemlins/mad.gif noiher long groshe jon te gjith ato qe vin posht JUVES /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
BOBOOOO na pret Juvja qe rrafi Realin :cry:
Pse thu kshu lloj soj gjojnash ti mee :smash: :smash: ça kujto ti se o JUVJA me long groshe eee /pf/images/graemlins/mad.gif noiher long groshe jon te gjith ato qe vin posht JUVES /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ca ke moj se mos thashe ndonje gje te keqe per Juven una.Une ju lavderova.Shko lexo i here te tema Albjuventus.Vallaj prisja ndonje reagim nga ndonje Milanist po jo nga Juventinet.Edhe njeher bindem qe Juventusi sa do i madh qe te jete i ka tifozat .... Leje se spo e them fare.Festoni me mire

TEA

Forumium maestatis

Ca ke moj se mos thashe ndonje gje te keqe per Juven una.Une ju lavderova.Shko lexo i here te tema Albjuventus.Vallaj prisja ndonje reagim nga ndonje Milanist po jo nga Juventinet.Edhe njeher bindem qe Juventusi sa do i madh qe te jete i ka tifozat .... Leje se spo e them fare.Festoni me mire
e pash re e pash /pf/images/graemlins/tongue.gif

po deshe nro skuader se pranojm dhe juventin te rinj ne /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: ashtu te keqen

Boby

Primus registratum

Tea me vjen keq por sa do i dobet te jete Milani une se le.Jam tifoz qe kur kam qene i vogel ne kohen kur luanin te ashtuquajturit "Tulipanet e Milanit" Slihet nje ekip vetem se del nje tjeter me i mire. /pf/images/graemlins/wink.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

AAAAAaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u
Ku u fshehen ata qe nuk iu mbyll goja per plehrat e realit??????? He pra ku jeni??????
Nuk e thashe kot para ca muajsh qe kesaj duhet t'ia vene emrin mini-Seria A.
Forza AC MILAN

shqipe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] ...do kete nje dhemb me pak per te kafshuar dhe me te mirin Nedved....prandaj s'e besoj se do jete ne 100%... [/qb]
He se ja shkulim ne dhembet e tjere :lol: :devil:

M /pf/images/graemlins/blush.gif I /pf/images/graemlins/blush.gif L /pf/images/graemlins/blush.gif A /pf/images/graemlins/blush.gif N :wub: :kiss:

BRONX

Primus registratum

champions league e fiton MILANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOOOOORRRRRRRRZZZZZZAAAAAAAAAA MILANI !!!!!!
Lezet i madh do jete ta ngrehe njehere per pleqeri kupen i madhi Paolo Maldini papapapapa ....

naqja

Primus registratum

eshte nje shprehje shume e bukur dhe e famshme;

MILANISTI SIAMO NOI
MA CHE CAZZO SIETE VUOI... :thumbsup:

ervin

Primus registratum

Hallall naqe ta lumsha hallall.
Po Juves ja kemi marre doren ne jo per gje po ai Sheva sikur ja ka nxirre jeten atij Bufonit historikisht.
Nejse se me vjen gjynah dhe per Inzaghin,do ta bej edhe ai nje per inat te Juves qe e hoqi.
Pastaj dhe Rivaldo sikur nuk ka bere shume gola kete sezon me duket se e ka ruajtur per finale surprizen.Sa vajten ore se nuk i numeroj dot /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Forza Milan !!!!!