Kush do ta fitoje Champions League ????

Enion

Primus registratum
Re: Kush do ta fitoje Champions League ????

Kujtoni se do te fitoni me realin. As mos ju shkoj ne mendje. E pate cirkun e realit me manchester, dhe ke manchester qe i dha dru 2 here juventusit si ne shtepi te vet si jasht.
Nuk jam me realin me thene te drejten por sduroj dot faktin qe dy ekipe italiane qe nuk e merituan te futen ne gjysfinale.

miyuki

Primus registratum

Edhe pse jam me skadrat italiane, me Interin me saktesisht, s'e besoj se do fitojne asnjera.
Reali ka per te fituar , ktu do jemi

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Kujtoni se do te fitoni me realin. As mos ju shkoj ne mendje. E pate cirkun e realit me manchester, dhe ke manchester qe i dha dru 2 here juventusit si ne shtepi te vet si jasht.
Nuk jam me realin me thene te drejten por sduroj dot faktin qe dy ekipe italiane qe nuk e merituan te futen ne gjysfinale. [/qb]
Fillimisht postuar nga Miyuki :
[qb] Reali ka per te fituar , ktu do jemi[/qb]
Ashtu pra.

gertid

Primus registratum

Katilo kishe te drejte per champions league qe do bohet nje miniserie A.Po s'ma ha menja se do fitojne gjo, Reali s'ka ekip po ka lojtare qe mund t'rrafin cdo ekip.

Alidemsi

Primus registratum

Ore une kam gjithe vitin qe them qe vetem Juventusi e merr kupen po juve nuk ju mbushet mendja.
FORCA JUVE!!!

Poseidoni i Madh

Primus registratum

A nuk ju duket me e arsyeshme o miq,
qe titullin e kesaj teme t'ja ndryshojme ne:
"Kush do ta fitoje Mini-Seria A" ????? /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse,edhe njehere po jua them.
Finalja: MILAN - Juve 2-1
Forza AC MILAN

barboni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Katili_DR:
[qb] A nuk ju duket me e arsyeshme o miq,
qe titullin e kesaj teme t'ja ndryshojme ne:
"Kush do ta fitoje Mini-Seria A" ????? /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse,edhe njehere po jua them.
Finalja: MILAN - Juve 2-1
Forza AC MILAN [/qb]
po po ashu veja emrin se me ate futboll plerash ate meritoni po mos kujtoni se hecet ashtu edhe mos harro kurr qe finale o real milan edhe fitore e thell e realit kaq po ju them ene majeni men ska ekip qe i del realit edhe ket vit pastaj tjetrin shofim e bejm do jua cajm tapen atyne pipinove.po pse more katil kualifikim e quan ti ate te interit qe per mu ska turp me te modh po me ate loj ordinere qe nuk shifej e myti valencia sikur lozte me partizonin ene si gjithmon me ndihmen e atyne albitrave kurva.a e pat mer cuna si neshja barses si ajo e interit barses edhe pse i duhej vetem barazimi nuk u mlodh ne mrojtje si kurva po e nisi lojen du sulmu mos me fol per ata te interit qe maroi neshja ene 2 korne gjuajten qe harrom e pacin po ca ti bosh ene folni pastaj per futbollin italion....

barboni

Primus registratum

pranej mer cuna uefa e nxorri ket vit ligen spanjolle me te forten se ka loj sulmuse jo si loja italione qe ka mor fun ene folni pa tifozllik.kurr se meritote interi te kalote ket tur po nejse ky o futbolli....

Hermesss

Primus registratum

Keq me vjen per Enin ( :cry: ), por pasi Reali te shkaterroje Juventusin deri ne turperim :smash: , finalja per te do te jete nje ndeshje miqesore: Rrofte Reali! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Boby

Primus registratum

Reali o c'eshte kjo pyejtje??? :eek:
Shikoni njehere kush ka ngelur per gjysem finale.Nje Juve i lodhur me gjysmat e lojtareve te denuar nga kartonat e verdhe.Nje Milan i cili qe kur ka marre Pippo Inzagin eshte bere nje ekip pederast.Nje Inter qe pa Vierin e ka te byca vogel.Dhe nje Real qe mbreteron futbollin evropian me yjet e botes.Akoma diskutoni ju?

Enion

Primus registratum

Hermes nqs mu drejtove mua mos te te vij keq sepse edhe une per realin po bej tifo. Se di nqs i ke lexuar mire shkrimet e mia.

roberto

Primus registratum

meqe te gjith me perjashtim te ujqve te vjeter si puna e KATILIT jeni bo tifoza me reali pleren, qe perfaqeson nje shtet pordhe ne nivel nderkombetar, qe perfaqeson nje kampionat me 3 ekipe te mira dhe nje tufe qe meritojne C1 ne Itali.
meqe edhe ju qe ekipet ju zhduken qe ne faze eliminatore na dolet tifoz me nje italiane qe pastaj e shani...
meqe kshu e meqe ashtu
po ju them nje gjo
70% e sondazheve jane kunder **Juventus.
Po do kete surpriza dhe do vini te lepini ca peshtyt ketu vete...
do shikojm

Enion

Primus registratum

O Roberto e para punes une nuk jam me realin, megjithese e mbroj.Une jam me Bayer Munchen, dhe ne kampionat italian me Parmen. E dyta punes Juvja e famshme edhe me teleskop me zorr e shef realin. Me dylbi ka mor fund i here. E treta punes lale ato ekipet qe thu ti per ne C1 te spanjollve ju kane rras ju kater petlla para nja 2-3 vjetesh ( Celta, ekip i vendit te 5-6 ose edhe 7-8 ne spanje ). Apo po flet per lojen e bukur qe boni Interi apo Juventusi me ekipet spanjolle. E pe lojen e Valencies dhe Barcelones??
Te duket ekip i C1 ne itali ty. E pe ndeshjen Real-Manchester? Te dyja skuadrat lenin terren me luajt pavarsisht nga rezultati. Jo si keto ekipet italiane qe mu mbyllen 11 veta ne mbrojte sa gati sa nuk zbriten tifozat e interit me u fut me mbrojt porten.

Ardi

Primus registratum

O lale ke goj ene flet per Barcelonen qe eshte anej nga veni 100 e ik e pirdhu ne kampionat... :smash: :smash: Ma krahason me Juven :lol: :lol: Nejse neshja me Realin do jete e veshtire por jo e pamundur.Ashtu sic ishte ishte dhe me Barcen.Reali e ka tregu sa i vle bytha me italionet si me Romen gol di TOTTI ne Madrid eee, si me Milanin gol di SHEVA.Non manchera il gol di ALEX ja u garantoj.

barboni

Primus registratum

o ardo po i shofim ene kto ekipet italione po ho se ku jan ai milani modh qe na e bot milanin e hollandezve se ku o du u rraf nga empoli ene mezi du kalu fazen me lokomotiven e moskes,barcelona me termen o dobet ket vit ne kampionat se shum ekipe i kan kalu kto faza po prap edhe pse humi me juven besoj e pe ca loje boni jo si ata te interit qe u mlodhen si gore ne mrojtje 90 minuta loj gjujten vetem 2 korne ca pret mo ti pastaj,se interi o turpi mo i modh per ket champions lig menoj un,kurse per realin sdu me fol shum po tja lem fushes edhe do e shofesh edhe ate juven tate te famshme....

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roberto:
[qb] meqe te gjith me perjashtim te ujqve te vjeter si puna e KATILIT jeni bo tifoza me reali pleren, qe perfaqeson nje shtet pordhe ne nivel nderkombetar, qe perfaqeson nje kampionat me 3 ekipe te mira dhe nje tufe qe meritojne C1 ne Itali.
meqe edhe ju qe ekipet ju zhduken qe ne faze eliminatore na dolet tifoz me nje italiane qe pastaj e shani...
meqe kshu e meqe ashtu
po ju them nje gjo
70% e sondazheve jane kunder **Juventus.
Po do kete surpriza dhe do vini te lepini ca peshtyt ketu vete...
do shikojm [/qb]
Hahaha.Une qe thua ti or mik jam dhe kam qene me milanin i cili vazhdon rrugen ne Champions League.Kjo sdo te thote qe duhet te bej tifozllik dhe per Juven apo Interin te cilet jane vertet italiane,po jane dhe armiq per kok te milanistave.Per Barcelonen kam bere tifozllik tere jeten time ne ndeshjet e Ch.League kur nuk ka luajtur kunder Milanit.Sa per Realin e kam per zemer se eshte ekip qe ben lojen me te bukur ne ditet e sotme.Spo them qe italianet s'bejne,por ata e kane me dite.Sot jan mire,neser e kane ne bythe.Kjo i perket si Milanit,i cili me ka zhgenjyer shume qe kur mori Inzaghin,ashtu dhe atyre te tjereve qe i vijn para apo pas.Kampionati italian???Dikur ka qene me i miri.Atehere kur kishte ne fushe nje Van Basten,nje Rud Gulit,nje Platini,nje Baggio,nje Zidan e shume e shume te tjere te cilet mungojne ne bukurine e tij.Me thuaj pak ti cili eshte futbolli italian ne ditet e sotme.Te gjithe luajn sikur te jene lule mos me prek.I fryn Inzagit e bie ne toke si nje fije kashte.Vertet fiton penallti me nje hedhje te tille spektakolare,por a eshte futboll ky???Kte gje se ben vetem Pippo por dhe shume lojtare te tjere.Qe ketu i humb bukuria futbollit.Per mua ne sport se ka rendesine me te madhe kush fiton,por loja e bukur qe te kenaq kur e sheh.Dhe kete loje e bejne sot ekipet spanjolle dhe ato angleze.Thuj cte duash tani.Po deshe pranoje,po deshe me sha,mua s'me behet vone.Ajo qe eshte eshte.Te pelqen futbolli?Atehere shiko futboll dhe jo cirk.Hajt shnet :thumbsup:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Shum tifoz interesant qeke ti o Boby. Me gjith mend per tu habit. Deri me sot nuk kam pare tifoz si ty. Ketej thua se je me Milanin dhe nga ana tjeter thua se je me barcelonen ,por edhe me realin!!!!!!! Te treja "armike" me njera-tjetren. Pastaj ajo qe the se nuk te intereson rezultati por spektakli, me ben te mendoj se ti je thjesht nje sportdashes dhe jo tifoz, sepse nuk ka tifoze te vertete qe nuk duan rezultatin ne fillim. Dhe ne tifozave italjon nuk na bohet vone se si fitoi Interi apo Juvja, rendesi ka se kush u kualifikua ,dhe kush do marri kupen.
Duro edhe pak se edhe reali nuk e ka te gjate.
Forza AC MILAN

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Hermes nqs mu drejtove mua mos te te vij keq sepse edhe une per realin po bej tifo. Se di nqs i ke lexuar mire shkrimet e mia. [/qb]
EnIoN, eshte thjesht nje ngaterrese... Une ne fakt ju drejtova "Eni_883", jo ty, se ajo eshte tifoze me Juven. Koicidence qe edhe ti paske shkurtim te ngjashem. GJithsesi, me behet qejfi qe je edhe ti me Realin.
Eni_883: "Juve" do :smash: !

Enion

Primus registratum

Hermes nuk ka problem. Por kujtova se mu drejtove mua sepse dhe mua Eni me therrasin. Ne fillim pashe postimet e kesaj faqe dhe nuk pashe asnje me emrin Eni dhe prandaj kujtova se mu drejtove mua. Nejse se po dalim edhe nga tema.
Forca Real per kete vit. Se vitet e tjera
FORCA BAYERN MUNCHEN.

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Katili_DR:
[qb] Shum tifoz interesant qeke ti o Boby. Me gjith mend per tu habit. Deri me sot nuk kam pare tifoz si ty. Ketej thua se je me Milanin dhe nga ana tjeter thua se je me barcelonen ,por edhe me realin!!!!!!! Te treja "armike" me njera-tjetren. Pastaj ajo qe the se nuk te intereson rezultati por spektakli, me ben te mendoj se ti je thjesht nje sportdashes dhe jo tifoz, sepse nuk ka tifoze te vertete qe nuk duan rezultatin ne fillim. Dhe ne tifozave italjon nuk na bohet vone se si fitoi Interi apo Juvja, rendesi ka se kush u kualifikua ,dhe kush do marri kupen.
Duro edhe pak se edhe reali nuk e ka te gjate.
Forza AC MILAN [/qb]
Or Katilo a kupto shqip ti vllai apo jua kane marr mend ato urrejtjet per ekipet jo Italiane???Ju sikur lexoni me byth mor vlla!!!Lexoje i cik me mire ate paragrafin e pare te shenimi im e pastaj me thuj mua se ca eshte nje tifoz e ca eshte nje dashamires i sportit.Dhe ti lale une thashe loje e bukur dhe jo spektakel.Spektklin ja kam lene Brazilit.Mos keqkuptohesh prap,une jam tifoz me Hollanden(pervec Shqiperise kuptohet)
Hajt shnet dhe :thumbsup: FORCA MILAN :thumbsup: .
Ishalla e lene Inzagin ne stol /pf/images/graemlins/laugh.gif