Kush do i gote uje?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Kush do i gote uje?

Lr...qenke pa qejf
Ci kujton keto emra lengjesh, qe dhe ne fjalor si gjejme dot..jo me, me ta sjell ketu..
Kerko gje tjeter.(.pervec bozes)...

Jo vallai se jom n'qef, nje dhe prova! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe per punen e bozes nuk e kom fajin una po i bullgar qe puno me mu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Une per vete e kisha harru, kur ai me thot 'mu boza me pelqen shume. Edhe juve ne Shqiperi e pini shume'. Une i thash qe e kena pas pi, i here e i kohe kur ishim te vegjel /pf/images/graemlins/laugh.gif , po ai vazhdonte duke i kallxu gjermonve sesa e mire osht boza. Dhe mu nga inoti mu tek per i boze. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja kaq ishte historia bozes. Nashti te vazhdoj ti mush i cik vasken Moires se nuk lu venit ajo pa i thone "t'mushme e ke" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Degjo o cun i Katunit tim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Mbase Bullgaret i thone Boze..lengut te ......., :confused:
Se mos e provove ti,ka koencidu vetem emri,keshtu qe harroje Bozen,merru me vasken..
Uji eshte flori. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Boza, boze quhet ne gjithe boten mi se ia ka vu emrin turku /pf/images/graemlins/laugh.gif para qindra vjetesh kur e shpiku.

Na i got Rrugaco ne na lej rehat /pf/images/graemlins/tongue.gif

boza.jpg

Na ne guzhinierin tim per ca dite se s'do ha une kete jave ta jap borxh te te boje boze deri sa te shkepesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

boza.jpg

Kujdes mos ia mushesh Moires vasken gabimisht me boze ose ti ose guzhinieri ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moira :kiss:

Guest

Kordele..kujdes se mos kalosh dhe ti ne teme me vete.."Kush do nje boze.."( paske mbush gota per gjysmen e forumit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif )

P.s ..nisem nga fakti qe paske nje guzhinier tatin ... :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush me ndalon ta perdor kuzhinierin tim si du vete?! :tipsy: Mund ta ve ne sherbim te forumit e kjo s'o gjo fort e keqe duke pa kerkesat per boze :tipsy:

Guest

Kordele, me kete Bozen, vertet na u hap pune..
Po shyqyr zotit, sjemi gje me B..., /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se atehere, do ishin problemet te rezikshme e sdo kalonin, as me ate guzhinierin tat.. :tipsy:

shtriga

Primus registratum

miremengjes nje gote uje per mua se po pi kafen /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kush do bohet goce e mire ne do i bi Shtriges i gote uje /pf/images/graemlins/laugh.gif te boj si te boj ne t'ma bi ne mu i gote uje, se edhe une jam tu pi kafen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa shkurt e thash. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

ore LR, do e kishe fatin te ta sjell une goten e ujit por....e din si thote populli, ca do te besh per mua ate do te bej une per ty, pra, me pak fjale ti s'me solle ujin kur e kerkova une, as une s'te sjell ty sot...e sa per motren shtrige, ajo s'eshte ketu tani! /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

E disha une qe s'do ma binit goten e ujit pranej shkova e musha vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif kush m'jep nje shishe uje me la suratin ,se me kishte ngrire pompa me gjithe tuba sot.. /pf/images/graemlins/tongue.gif Kordele :kiss: ,prit kur te kerkoje hashure cuni tani.. :idea:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
[qb] E disha une qe s'do ma binit goten e ujit pranej shkova e musha vet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Keshtu te pafsha tere jeten!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zhuls! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Njelsh pa llall ishalla! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kordele ,prit kur te kerkoje hashure cuni tani..

Avash-avash do kerkoj i cope bakllava me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo se si thot ajo fjala urt popllore, po te japesh gishtin jep ne krahun masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Po pse budallaqe jam une qe sta plotesova.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S@ailor...a pive dhalle mo cun??

Shqiptarja

Primus registratum

Une s'kuptoj gjo tek kjo tema!!! :angel:

C'a jepet ketu, uje, apo boze e dhalle?!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Qeka thartu uji dhe qeka bo dhall. E dijsha qe do ndodhte keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harram qumshin e thartum te Salos!

Le_Routard

Forumium maestatis

kur boni plakun ju me shku me mush vet goten e ujit, cuni qe don me pi dhall bie ne kategorine e endrrave.

Ti rrafsh nga fiku xha Jahos brenda ne bidonin e qumshit te nene Pashakos!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Plaku surratit tat!!!

Na corodite temen na cordite!

A e dinit juve se 2/3 e robit perbehen nga uji?

Ne qoft se nuk e keni pas ditur ateher mesojeni nashti! Dhe perftoni nga rasti per te mesuar qe 2/3 e Salos perbehen nga dhalla!

AnaBlue

Forumium maestatis

blucke futi nje te rrahur ti nikoqirke ce dhalla e tharte pihet.

Ke te rrah ty? Mazallah! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

images

S@ilor..te boft mire ...se me dhallin su bo gjo. /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.s...per te qeshur..

Nje elektricist, punoi tek nje familje jevgjish(sjam raciste,po keshtu eshte origjinali ) dhe perpara se te ikte, kerkoi icik uje..Plaka e shtepise i dha me kane..jo me gote.
Ky, ngaqe kishte merak, piu tek buza e Kanes.
Mbasi ai mbaroi se piri,plaka mori kanen dhe i tha..
"Qyqe cuno,paskena te njejtin zakon..dhe une gjithmone aty pi.. " :tipsy: