KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

blendiys

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

Ueeeee /pf/images/graemlins/lol.gif, lali, une thjeshte jam kurioz me t'pa fytyren njehere, kjo eshte kerkesa ime? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif po mer, pa pbme,

atehere po fitoi franca do rrush favoritet
po fitoi italia do te te jap adressen msn, te me shohesh live /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok ???basti do pritet ne mes te popullit keshtu qe mos bej derci verci per favoritet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Sa qef i kam MSN-rat. /pf/images/graemlins/laugh.gif U kry Pinko! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ika tani se do bej lutjet /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

besim231071

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
déja tout est rrujtme lali /pf/images/graemlins/laugh.gif me shume veç me heq lekuren /pf/images/graemlins/lol.gif

e shof qe nuk ta mbaka per bast gjithsesi, se edhe e krujte, edhe ste vjen zeri serjozisht tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E dija qe e ke fiksim fjalen;deja /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E mbushim dhe bashke ate bastin, siç e vure me Blendin?

Guest

[citimi
ok ???basti do pritet ne mes te popullit keshtu qe mos bej derci verci per favoritet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E preva une o shoke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti ca do presesh Pinko, se Msn-ja sikur kot po me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po te dali barazim 90 minuta loje, Fanta do vije me mua me pushime /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dakort Fante? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

AL PACINO

Forumium praecox

dhe une jam dakort,qe italia eshte squadra qe meriton me fitu botrorin,por dhe gjermant,kan tregu nji nivel te lart futbolli,ndersa franca them se ka bo me shume se cduhej,ky eshte dhe brezi i funit i francezve,dhe kam menimin qe franca per ne evropianin ne svicer,mund dhe te mos kualifikohet.
per sonte do me pelqente nji 2-o per francen,deri ne minute 65,dhe nji barazim 2-2 ne finale,dhe italia te fitoj me penallti /pf/images/graemlins/rockband.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

ndersa une them se ndeshja do mbyllet 3-0 per francen dhe keta italianet ketu do qajne dhe une qe do gezohem duke i pareeeeeeeee /pf/images/graemlins/grin.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

vallai me mire franca sepse kta langaraqet
jo per gje po kush rri i duron 4 vjet deri ne boterorin tjeter pastaj

pinkparadise

Forumium maestatis

déja tout est rrujtme lali /pf/images/graemlins/laugh.gif me shume veç me heq lekuren /pf/images/graemlins/lol.gif

e shof qe nuk ta mbaka per bast gjithsesi, se edhe e krujte, edhe ste vjen zeri serjozisht tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E dija qe e ke fiksim fjalen;deja /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E mbushim dhe bashke ate bastin, siç e vure me Blendin?

[/ QUOTE ]

hihihihihi /pf/images/graemlins/lol.gif e di e di e perdor shume kete fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok basti eshte i vlefshem edhe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti ça do rrush ??? ke favorite si blendi edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif dua prova /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[citimi

[/ QUOTE ]

E preva une o shoke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti ca do presesh Pinko, se Msn-ja sikur kot po me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
goce nga cila ane je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
dje vesha bluzen e gjermanis, ne shenje rrespekti qe kisha, mos me bej ta djeg nga inati /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ehhhhh....

kete do e shofim sonte, apo ke bo noj kurs per fallxhor ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sot pashe nje emisjon ku shpjegonin taktiken e lojes italjane ne krahasim me ate franceze, dhe si perfundim doli qe taljonet kan ekzaktesisht te njejten taktike si franca, qe do te thot se 60% e lojes behej ne zonen e tyre, qe kishin 1 sulmus (si Henry) dhe pika te tjera,
i vetmi avantazh qe kan italjanet eshte se 1/ jan me te çplodhur se paten 1 dite me shume per pushim, edhe 2/ paten fatin qe ran me kundershtar te dobet.

ndersa franca rrafi me te medhenjte, spanja-brazil-portugal, qe per mua do te thote qe ne kemi fituar deja /pf/images/graemlins/laugh.gif

italjanet nuk bejne loje te paster.
gjithsesi do shofim sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

ehhhhh....

kete do e shofim sonte, apo ke bo noj kurs per fallxhor ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sot pashe nje emisjon ku shpjegonin taktiken e lojes italjane ne krahasim me ate franceze, dhe si perfundim doli qe taljonet kan ekzaktesisht te njejten taktike si franca, qe do te thot se 60% e lojes behej ne zonen e tyre, qe kishin 1 sulmus (si Henry) dhe pika te tjera,
i vetmi avantazh qe kan italjanet eshte se 1/ jan me te çplodhur se paten 1 dite me shume per pushim, edhe 2/ paten fatin qe ran me kundershtar te dobet.

ndersa franca rrafi me te medhenjte, spanja-brazil-portugal, qe per mua do te thote qe ne kemi fituar deja /pf/images/graemlins/laugh.gif

italjanet nuk bejne loje te paster.
gjithsesi do shofim sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

vallahi,mbohet qejfi per ty dhe fanta,qe e njihni,dhe e analizoni shum mire futbollin.
them se 51%per fitore i kan italiant,dhe 49%francezt.

AL PACINO

Forumium praecox

do mbohet qejfi nese zizou do shenoji,nji dopiete,
ne menyre qe topi i arte,te diskutohet mes buffon zizou,dhe pse jo canavaro.
por rezultati final te qeshi per italiant,te fitojne me penallti

engert

Forumium praecox

Degjo une e di qe ju jeni t'gjith ekspertat e ketij timit, po me fol tamom tamom, Italia dihet qe ka futboll te vjeter por nuk e ka cilesor. Ka futboll shume [ndaluar] dhe me qyl Ndersa gjermani njifet per futboll mekanik. Ata nuk kane Yje si brazili ose loje individuale, ata lujne si skuader.
Une personalisht, sic e thashe edhe me perpara, kom per ti q* motren t'gjith italioneve ketu ne Boston nqs fitojne kupen. Do thush ti pse? Kot!