Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pra tregoi që është me të vërtetë barbar në mendime. Sharjet janë pjesë e jetës dhe duhen duruar përndryshe luftrat zhvendosen edhe në fushë të futbollit, edhe në rrugë, edhe ... .
T'i japësh të drejtë Zizit në aktin e tij i bie që t'i japësh të drejtë atyre të fortëve të Shqipërisë që të vrasin për një fjalë goje. Kufinjtë e tolerancës janë tepër personalë!!!!!!!!!!!!!!!
Shpresoj se FIFA do ja heqi topin e artë Zizit për veprimin që bëri! Një lojtar futbolli duhet të vlerësohet për çfarë bën në fushë me topin apo edhe me kokën!
[/ QUOTE ]
kondre,gjestin e zidanit,e kan kritiku pothujse te gjithe,por duhet dhe ti te vihesh ne pozicionin e tij.
masanej dhe te ty skam vu re qe te thush,qe dhe materazzi ka gabu.
perseris dhe nji here,me zidan,pa zidane,italia do ta fitonte kupen,sepse e ka meritu.
ky eshte nji botror qe duhet me u harru,per tifozat qe i pelqen spektakli.
[/ QUOTE ]
Al, provokime e të shara bëhen jo vetëm në sportin profesional ku në lojë është një rezultat i kërkuar por edhe kur luan mes shokësh ke lagja. Pra nuk mund të them që Materazzi ka gabuar pasi sjellja e tij ka qenë normale për situatën, për ç'ishte në lojë (kupa e botës) dhe për detyrën që kishte. Pra Materazzi nuk ka pse kërkon falje ndërkohë që Zizi duhej patjetër të kërkonte falje e të "pendohej" për aktin e kryer.
Reagimi i Zizit tregon ashtu siç tha edhe Hartini që ai ka mentalitet mesjetar e është tepër intolerant. Personalisht, pas intervistës që dha, po të isha Materazzi do ta padisja për rrahje Zizin dhe aty ta shihte ai se sa nuk i duron sharjet.
P.S. Shire, mir në moment që mund të nxehesh e të reagosh, po më mbrapa???????
Dhe nuk është e vërtetë që nuk durojmë tek nëna apo tek motra sepse njeriu duron shuuuuuuuuuuuuuuuumë më tepër se aq. Po të ishte ashtu si thua ti, sot do kishte veç 1 ose asnji njeri mbi tokë, ai që do kishte mbijetuar pas sherjeve të shumta mutuale si dhe reagimeve ndaj tyre.
Zizi është një yll ndërkombëtar dhe reagon ashtu.
Ç'mund të themi për ate katnarin me çifte që e shajn rond? Po sikur Zizi t'kishte pas revole me vete a do e kishte përdor? /pf/images/graemlins/shrug.gif
[/ QUOTE ]
jo kondre,nuk jam dakort qe ka gabu vetem zidan.