kush di te propozoje . . . ! ?

li

Forumium praecox
Re: kush di te propozoje . . . ! ?

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga li:

ps1; li, paraqit njenin prej jush ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ehe ,po ke ? ? ?
ate me rrebelin kesaj here /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
:rockband: [/qb]
ok , nuk u lodhe duke propozuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

per ate pak me lart , e kam me kuptimin , per mua , se mos me keqkuptosh , /pf/images/graemlins/wink.gif .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Njoni- Ka munci i minut?
M of Y- He mo lal fol, ça te muno!
Njoni- ..pse na trajto si long groshe mi.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahaha e nolt kjo.. [/qb]
ose ose
Njoni- Ka munci i minut?
M of Y- i sigurte qe do te dale koha
Njoni- ..pse na trajto si long groshe mi..
M of Y- sepse kam bere pilaf per dreke

abs

nuk e di...

[qb] per ate pak me lart , e kam me kuptimin , per mua , se mos me keqkuptosh , /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
"ne" e kena shkaterru keqkuptimin ne thermija thermija, masanej e kena fut ne nje kusi dhe e kan zjere per çaje...kshtuqe e pime kur t na zeje gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif

vecse, sa per kuriozitet kjo, gripi s na zen " te gjithave" pernjeherit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

ti je dora jone, kush t keqkupton ty o lal
/pf/images/graemlins/wink.gif

----------------------
:wave:

asklepi

Primus registratum

TE DUA MOJ QENE.TE MENDOJ DITE E NATE.DMTH ME FAL,VETEM DITEN.PER TY ME DIGJET ZEMRA DHE HUNDA ME LESHON TYM.PER TY,PER TY.. PER TYLYLYLYLY..UNE ..UNE..UNE..DHE SHOKET E MI HAME BUKE TRE HERE NE DITE.

li

Forumium praecox

a b s track t ..
thanx a lot . /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

:angel:

----------------
nje dite pushimi a.b.s.tract.t.donin me i propozu li...

- njera del ne dritare dhe i thote; li je i ftuar sonte tek `ne` ne nje party...
- mmmh thote li me vehte me pelqeke zeri i saj, dhe hop i zgjohet nje deshire ne mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif ban medemek se po mendohet( ngaqe po pyeste ate `tjerin`brenda vehtes...dhe pergjigjet, - te kthej pergjigje me vone...
- tjetra, thote; aaa, ai don me na ba filma e :devil: , banda mblidhuni shpejt ktu...si tja `rregullojme`qefin atij...
- ajo e treta, hidhet e thote; - un do flas me te, dhe del ne dritaren tjeter e i thote;- li ne kemi ftuar ca shoke tek `ne` per nje party, do me japish ca cd, nga ato te tuat???
- hmm thote li me vehte, super ajo do vije tek mua, opsalalalaa, `ne keshtjellen tim`e di un se do `flas`me te...
-ah thote ajo e katerta, flas une me te, dhe del tek shkallet e pallatit; - li, qysh se te kam pare per here te pare, nje shigjete me eshte ngulur ne zemer, dhe se nxjerr dot, do me ndihmosh nje cik ta nxjerr qe aty? /pf/images/graemlins/laugh.gif
- li thote me vehte, o bobo c me gjeti, cilen te zgjedh tani, dhe i thote asaj;- ne oren dy takohemi e sqarohem...ai flet me ate `te dytin`...dhe kur degjon perseri zerin e te pestes..
- li kam gatuar specialitetin tend te preferuar dhe dreka eshte gati, ngjitu nje kat me siper se je i ftuar per dreke...

....kur i del gjumi thote, gott kto jane `komshijet` enderr te miat :devil: prandaj eshte jeta kaq interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

:thumbsup: kam qeshur me lot , me kenaqe , dmth , na kenaqe te dyve kesaj rradheeee

hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha :smash:

li

Forumium praecox

2 li , po i propozonin abs dhe tract , dmth , 2 me 2 .

li , ate dite , dmth une , ate dite kisha pire ca si shume , dhe nuk e di pse , por nejse , duke ecur rruges , shikoj abs dhe tract rruges , une e nihja kurse ajo jo mua , pra nga qe kisha pire , mu duken dy , dhe prandaj i ndava , abstract=abs+tract . dhe me nje romanticitet pianeci , u thashe :
li- o goca , a ka mundesi nje minute ju lutem , se ju kam nje muhabet .
kurse ajo , pergjigjet me ironi :
abs+tract - uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , posi , nje ore po deshet .
li - pshshs , pse , me ju do rri une . hajt shnet e pare .

( e dini pse u pergjigj absi ashtu , sepse kishte pire per vete , dhe iu dukem sikur ishim 2 li . , ne jemi , por ne nje trup te vetem . sa here do te ta them .)

c' ya

Guest

Prodhimi im....keshtu si propozova une:
Goce ndalo nje minute
Mos kujto se jam hajdut
jam pirat me edukate
kam mama
kam baba
kam lavatrice
kam frigorifer
kam televizor
kam shtepi
kam dhe m*** qe te hash ti ...
Dhe ajo me pranoi! /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

abs+tract dhe li+il (te gjithe dejshem) /pf/images/graemlins/laugh.gif

il, jo vetem dejshem por dhe frech e refuzon ekstra tract per me e pa se si po rreagon /pf/images/graemlins/wink.gif :eek:
tract menjehere aktivoj absin, i tha – abs shif pak ma rregullo li, /pf/images/graemlins/wink.gif
+ s du!!! tha abs…
- Pse moj,- pyeti cuditshem tract e ju lut; bitte bitte???
+ du me fjet,tha abs, kam pi shume,
- tract qe donte gati gjithmone action :devil: thote,nigjo te bej nje te mire cfare te duash ti vec ma zgjo pak li, se me ka gicilu nervat ky il… /pf/images/graemlins/blush.gif
+ absi per ta qetsu tract i tha;- hajt se i “fusim n thes te dy ” heren tjeter … :goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
Achtung!!! Diese Nachricht übermittelt Fröhlichkeit und gute Laune, also genieße für einen Moment das Gefühl, das jetzt jemand an Dich denkt!!

li

Forumium praecox

nje dite i fola absit ,
- o goce , sa eshte ora , bitte .
- kurse ajo , nuk me njohi , mu pergjigj per oren , dhe me vete tha , shiko kete , fliska si shqiptar .

li

Forumium praecox

o teta moderatorja ,
thuaji abstract
se nuk do te dali
per kafe
me
mua .

Guest

une sdi as te propozoj as te pranoj propozime! :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] o teta moderatorja ,
thuaji abstract
se nuk do te dali
per kafe
me
mua . [/qb]
Po ti rreja mendjen djale /pf/images/graemlins/smile.gif Kaq shpejt getti la spugna :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] une sdi as te propozoj as te pranoj propozime! :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mos ke dasht me than, se din me vallzu chachacha,
nje dy chachacha nje dy chachacha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

li m ka than tract thuji il se e pret ne avion tek koridori afer kabines se pilotit :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

:wave:

GaP

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Njoni- Ka munci i minut?
M of Y- He mo lal fol, ça te muno!
Njoni- ..pse na trajto si long groshe mi.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahaha e nolt kjo.. [/qb]
ose ose
Njoni- Ka munci i minut?
M of Y- i sigurte qe do te dale koha
Njoni- ..pse na trajto si long groshe mi..
M of Y- sepse kam bere pilaf per dreke [/qb]
hahahahhahaah e forte kjo, me siguri ka qene ndonje nga te QS per fund muji edhe s'ka pas me leke qe te bleje nje dore groshe qe ti marri lengun e ta haje me pilaf /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Bani i dukes!!ai shquhet ne lagjen tone /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe gabeli im i vogel i avatarit te kenoq kur propozo /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem se ngatarrohet nga amucionet edhe para se me leshu fjalet leshon duret /pf/images/graemlins/laugh.gif