Kush asht tullac ktu n'forum ton!

OROSHI

Primus registratum
Re: Kush asht tullac ktu n'forum ton!

..une di qe eshte nje shoqate e tullaceve ne Shqiperi.
Por kjo shoqate u akuzua per blerje leshi me shumice,thone qe ketu kishte dore edhe Nano /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

sa per kulture;

fjala QEROS vjen nga QE RRUHET.

ndersa TULLAC vjen prej fjales TULLE. ne greqisht ?????? ndersa ne portugalisht tijolo.

interesant, jo ?

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] sa per kulture;

fjala QEROS vjen nga QE RRUHET.

[/qb]
:lol:

po qerosat nuk rruhen, ato andrrojn me u rru, po qe :shrug:

MLK

Primus registratum

Merreni burrin qeros se nuk ka per tju harxhu paret neper berberhone apo duke ble gilette match 15 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

hajt se per ca na ke ne, ti bajm si shkoll dite /pf/images/graemlins/smile.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Floket e mia s ka *docent* qe ti bindi jane mesu tu i bo provimet vetem ne vjeshte athere kur te gjithve ju bine mu me dalin :shrug:

MLK

Primus registratum

Ti rri se ske nevoje, masnej lolita-ve i dalin "floket" ma vone ndaj mos u merakos po ki durim /pf/images/graemlins/laugh.gif Per momentin mund te perdoresh paruke :tipsy:

samanta

Primus registratum

E mire pra hidhni ca leshra artificiale parruke desha te thoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Keq per paruke mi...ja zgjidh ketu..
devil-new.jpg
sailormoon.jpg
anglecut.jpg
lc-longtinselpageboy.jpg
lc-pumpkingirl.jpg

...dhe une qe kam floke sa te duash vdes per keshtu...fallco.

Kondrapedali

Kondrapedali

Un për vete jam rrugës për m'u ba tullac. I kam edhe do vjet përpara mejet :tipsy: .

MLK

Primus registratum

Kondra pa frike fare se paska biznes te fuqishem parukesh Moira e do ti japi i pale mos te te ngrije tulla /pf/images/graemlins/laugh.gif Ato me brinj kokes te rrikan mire ty Moira :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Un për vete jam rrugës për m'u ba tullac. I kam edhe do vjet përpara mejet :tipsy: . [/qb]
hajt se tuj u rinu shkon kjo pun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Kondra pa frike fare se paska biznes te fuqishem parukesh Moira e do ti japi i pale mos te te ngrije tulla /pf/images/graemlins/laugh.gif Ato me brinj kokes te rrikan mire ty Moira :tipsy: [/qb]
:tipsy: Ca deshe me thene ti me ate punen e brireve...eee... :smash: Ketu robt vuajne per floke e une te mbaj dhe brire ,sikur nuk shkon :devil:
Kondra ,po i deshe nje pale paruke bjonde me onde.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po te shes te miat,se me dolen qefit...jane me balluke sic eshte moda.. :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo se me balluke s'mi pëlqe gruja /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po pate nai paruke me qime t'shkurtna sa leshi miut jom dakort :goofy: .

MLK

Primus registratum

Kondra boj kujdes se mos te ngec ato me briret ne aha mos zej mos dashnore se e ke te vdekme qe ta dredh /pf/images/graemlins/laugh.gif Deri tani dime qe vetem Moira-s ja dridhka se ka njec me ato paruket me brire :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça thu ti ëre. Pse kur të ngrijn flokët përpjet prej t'ftoftit do me thon që po ta dredh e???? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... amon se pashe qe kishe postu ktu dhe m'nriu zemra per icik se thashe se po kallxoje te verteten per buklet e tuja me ne fund... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: