Kush asht tullac ktu n'forum ton!

Princesha

Primus registratum
Kush asht tullac ktu n'forum ton!

Hajt tashi mos na bani sikur jeni tan me floke. :wink:

Shprehuni lirshem nen moton "Asht burr ai qe tregon se asht tullac" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per shprehjen "hiqma tullacllekun nen driten e hanes" do flasim ma von /pf/images/graemlins/laugh.gif

1.2.3...Go

Re: Kush asht tullac ktu n'forum ton!

:devil: Rozaline ,tullaclleku i temes eshte nga mesi e poshte apo e kunderta.... :confused: :lol:
...ups...po une c'desha ketu... :cool:

MLK

Primus registratum

Sa shpejt qe duken tullacet ne forum pa pa pa :lol:

....sot s'jam tullac... :cool:
ps.Betina te prisha pune une me duket.. /pf/images/graemlins/blush.gif Na e ngopen tullacellekun neve keta... :rolleyes:
1....2.....3.....Gooo...!!!

Princesha

Primus registratum

Pse moj vetem jo-tullacat jan cool a?

lalala e lalala un kam flok ai para
lalala e lilili s'te pelqejn me djemt e ri
lalala e lololo flokt e gjata ti s'mi do
lalala e lelele per tullacin ti më le /pf/images/graemlins/laugh.gif

kan fillu vajzat me pelqy tullaca tashi, ska noj gja t'keqe :rolleyes: , se as xhepshkym s'te duhet gja /pf/images/graemlins/wink.gif

hajt thash t'ja hek pak emocionet tullacave t'na shprehen ktu /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete kam paruke se gustot jane me te gjet belaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Mora vesh qe satanai, o tu bo i trajtim, e ska per t'dal ne rruge per ja i muj... gjithsesi globast ka nxjerre kuotat
Satana
PAs 2 muajsh - 10% floke koeficenti 1.2
- 30 % koeficenti 4
- 50 % koeficenti 150
Momentalisht i ka 15 %
Te shohim rezultatet pas dy muajsh

S6T6N6

Forumium maestatis

ke ndonji gjo me satanain ti? :devil: mos luj me zjermin se te merr flake leshi masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif

:goofy: Rozalina...e gjetaaaaaa...!!
BRN%20HC50.jpg

Jam e sigurt se tani tema do te kete sukses... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,askush nuk ka me dale me floke me nga tema... :devil: pervec femrave.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete maroj per femra qe i qethin floket tullac /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Hajt pra Moira filloja me te parin, ata qe na kan dal para sysh iher /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

E thashe me siper ska ça filloj me mu, jo per gjo po do i ngelin ne dore paruket nese do me me qeth /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Sa qejf kam te me bijne floket,por spo dine me ra keto floket e dreqit :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Tan ata qe futen ne kyt teme jane tullaca /pf/images/graemlins/laugh.gif , pervec vajzave of course.

MLK

Primus registratum

mos u merzit se ene 1 ore e gjysem ne do te dalin floket po he /pf/images/graemlins/wink.gif Fundja po nuk te dolen mos ki frike se kush ishte ketu siper qe i kishte qef tullacet /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Edhe po s'na dolen do i marrim borxh :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif