Kur ti s`mund te ndalosh nje vrasje femije!!!!!!

qafiri

Primus registratum
Kur ti s`mund te ndalosh nje vrasje femije!!!!!!

keshtu e quaj ABORTIN!!
Para 3 vjetesh kisha nje te dashur te mrekullueshme dhe te te dy ishim te lumtur me njeri tjetrin.Megjithese ne benim "safe sex" ajo ngeli shtatezene dhe filloi te ndryshonte ne ate fare menyre sa fillova te mallkoj diten qe e kisha njohur.
Qe diten e pare qe mori vesh qe kishte ngelur me barre ajo filloi te bertiste si e cmendur qe fajin e kisha une "qe po i shkaterroja jeten.Une jam kaq e re dhe nuk dua te humbas jeten time duke u kujdesur per nje femije"=thoshte ajo.
Ajo ishte 22 vjec.
Me thene te drejten kur une mora vesh lajmin isha i gezuar jashte mase ngaqe i pelqej femijet.
Mirepo ajo vendosi ta vriste krijesen tone!
Une gati sa su cmenda.Ajo krijese ne barkun e saj ishte pjese e imja dhe te vrisje ate ishte si te vrisje nje pjese te shpirtit tim gjthashtu.
Mirepo ajo beri ca kishte vendosur te bente.
Une e lashe ate "shtaze" ndersa ajo lutej duke pretenduar se ne do te linim kete gje pas nesh.
Por une nuk jam i zoti ende "to get over it".

SI MENDONI??? NE NJE RAST TE TILLE A KANE TE DREJTE TE BARABARTE TE DYJA PALET NE ZGJIDHJEN E TE ARDHMES SE ASAJ KRIJESE???

bimba81

Primus registratum
Re: Kur ti s`mund te ndalosh nje vrasje femije!!!!!!

po une mendoj se te dy kane te drejta te barabarta.ajo esht thjesht nje femer egoiste sepse te vrasesh femijen tende per rinine tende i kalon ndoshta dhe kufijte e egoismit.une sot jam 22 vjec dhe nqs do me ndodhte nje gje e tille do isha me se e lumtur.

AnilaM

Primus registratum

tani c`do gje ka marre fund dhe asgje nuk kthehet me mbrapsht,eshte e vertet qe te dy partneret kan te drejta te barabarta,jo vetem kur diskutohet nje abort,por dhe kur hidhet nje ide per krijese te nje te treti.Do thush ti po ngeci.Eshte mekat te abortosh ,pasi ka shum femra qe cfar s`do te jepnin per te pasur nje femij,por dhe ajo vajze ndejn qe nuk eshte e gatshme per tu bere nene,ose ose nuk te don ty dhe gjen arsye nga me te ndryshme.
Sikurse te rralla jane rastet kur mashkulli ,bie dakort per nje lindje,dhe pa u martuar me vajzen,pasi te shumtet,sidomos tek ne gjeja e pare qe t`thone eshte abort,ose te lene dhe s`dum me ja dit fare
Di qe ne shum shtete ekziston nje ligj,padija kunder abortit,ne shqipri se di ,dhe ne keto raste duhen fakte ligjore biologjike ku te vertetohet qe femija ishte i yti.

b.k.

Primus registratum

te dy kane te drejte e vertete.....

me vjen keq qe ka ndodhur, pasi keto gjera te ndryshojne ne jete shume...(mendoj)...

por eshte me mire te kuptosh qe ne ate moment diferencat qe ke me partnerin, dhe jo kur te jete teper vone dhe te marresh ne qafe jeten e nje krijese te re...

ndonese e dhimshme, nuk eshte e pariparueshme..

duhet te gjesh dike qe do dhe qe te do dhe me te cilen mund te ndash nje kenaqesi kaq te madhe..patjen e nje femije... /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

Ne qe i dum s'po na vijne ... halle halle kjo dynja.