Kur te shoh ty mendoj ...do kishim qene vertet te kendshme une e ti pa balahk ne tavoline :P
Mirabel Locus omnem 14 Oct 2015 #221 Kur te shoh ty mendoj ...do kishim qene vertet te kendshme une e ti pa balahk ne tavoline
B Balahk Locus omnem 14 Oct 2015 #222 Kur te shoh ty,them jam shoqeri e mire. Di te respektoj femra si ty nuk ke arsye te me perzesh
Mirabel Locus omnem 14 Oct 2015 #223 Kur te shoh ty mendoj se ne nje tavoline me lisen une do ndihesha teper
h3o Papirus rex 14 Oct 2015 #224 Kur te shof ty..do te lija kastile me balahk qe te kishe jave te mbare.
h3o Papirus rex 14 Oct 2015 #226 Kur te shof me vjen te hap ambrellen prane teje (vetem te mbroheha une) e ti duke me pare te lageshe qull ne shi. Do ishte shume romantike
Kur te shof me vjen te hap ambrellen prane teje (vetem te mbroheha une) e ti duke me pare te lageshe qull ne shi. Do ishte shume romantike
Mirabel Locus omnem 14 Oct 2015 #229 Kur te shoh....kuptoj se kemi ngaterru teme Mos u harxho kaq se sdo te mbetet gje ti japesh te tjerve
Kur te shoh....kuptoj se kemi ngaterru teme Mos u harxho kaq se sdo te mbetet gje ti japesh te tjerve
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 16 Oct 2015 #236 Kur te shoh ty...Waw me paska mare shprehjen time kjo Çupa