Kur Të Detyrojnë Të Vetëvritesh

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Vëmendja e mediave dhe opinionit ndërkombëtar është zhvendosur tek fluksi i emigrantëve dhe ajo që ndodh çdo ditë në vendburimin e këtij fluksi është lënë në hije.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=OCGgv5AvEnk

Realiteti i përditshëm i atyre sirianëve që kanë mbetur ende në vendlindje është lufta dhe frika e vdekjes nga momenti në moment dhe këtë e tregon më së miri një video e hedhur në internet nga një grup ekstremist i lidhur me Al Kaedan.

Në video shihen disa luftëtarë xhihadistë që i japin përshëndetjen e fundit “martirit” të radhës; një adoleshenti uzbek që merr përsipër të drejtojë një autoblind të mbushur me eksploziv drejt bazave të armikut në frontin e luftës.

Sipërmarrja vetëvrasëse e të riut uzbek nuk rezultoi aq e thjeshtë sa ai e kishte menduar. I vënë përballë vdekjes, adoleshenti përlotet në momentin kur futet në autoblind.

Pak sekonda më vonë, në video shfaqen planet, që tregojnë momentin e shpërthimit. Adoleshenti ja doli mbanë në misionin e tij vetëvrasës duke lënë pas shtëllunga tymi të ngritura në qiell, shkatërrim dhe ndoshta dhjetra viktima veç vetes.
 
Top