Kur shikojme nje goce te bukur...

Ruri

Primus registratum
Re: Kur shikojme nje goce te bukur...

ja se po vej nje shall e shkojme pijme nje kafe

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une nje akullore ...

[/ QUOTE ]

Kap ne i BIrre t MOdhe rruges ne ma sill MUve ... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

sweet eda

Primus registratum

kur cunat shofin nje goc te bukur ne kohen time te fishkellenin, e te thoshin lloj-lloj fjalesh qe dashje pa dashje ne njefare menyre brenda vetes te pelqenin........... /pf/images/graemlins/wub.gif.tani jane bere shume snob te dyja palet edhe s'besoj i ben peshtypje

bob

Primus registratum

provo te kalosh ketu afer meje dhe do ti perjetosh kohet e arta! /pf/images/graemlins/wink.gif

TRUST ON GREAT!!!!!!

sweet eda

Primus registratum

eh u plakem neve tani, mbase nuk do me lene te njejten pershtypje si atehere /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Qyqaaaaaaaaaaaa MI GOce se po na cmen ... PSe thot Populli PLakeeeeeeeeeeee PLakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee po e Ka Flakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

sweet eda

Primus registratum

avash more djalosh, jo aq plake jo........!!!!!po edhe 15 vjecare s'jena

Kondrapedali

Kondrapedali

D.m.th që nuk fluturo mo me pras????? Po ti harro që ka kalu koha e prasit mi goc ... /pf/images/graemlins/devil.gif.

Megjithate për vete kam përshtypjen se një shikim ngultas ka më shumë efekt se një fjalë e lëshuar më tym (jo për gjo po përkthimin e shikimit e bën vetë AJO) /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Isabelle

Valoris scriptorum

... une per vete nuk jam tromaks hic. sikur do me nizte njeri mu iher /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Blendi edhe mundet te jete tromaks se tashi eshte figure publike /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ps. xhan xhan Blendo /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Se morra vesh kete "publicitetin"...fill me in se jam bosh fare sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Se morra vesh kete "publicitetin"...fill me in se jam bosh fare sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une nuk flas me se kam hall nuk me marrin ne odience /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kaq edhe sikur ma kane gjys vije me te kuqe poshte emrit.

sweet eda

Primus registratum

Dolja, aty ke avatari osht tamam me i fishkelly......

izzo pak si abstractive ky lloj publiciteti per blendin me verte, mos do me thone qe osht bo ifar vip-eee

Kondrapedali

Kondrapedali

Si e merr fjala dhenë more aman. Shyqyr që nuk komentoni edhe foton ke avatari im /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si ishte puna e Blendit? /pf/images/graemlins/idea.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po çti komentosh avatarit tend aman....
ka noj gjo me komentu aty??? /pf/images/graemlins/laugh.gif