kur ndiheni vetem,cfare mendoni?

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: kur ndiheni vetem,cfare mendoni?

Sere ta paska ber tet me dy e /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nejse une mendoj kujt ti bej zile /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

me vjen keq per ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

SweetAngel

Primus registratum

Me pelqen vetmia, dhe nuk ndihem vetem aspak ( nuk preferoj te ze shume miqesira).

Te lexoj eshte e vetmja gje qe me pelqen.Kush jeton ne Angli duhet te lexoj librat e Mills & Boons, dhe ka per ta pare qe nuk do ta ndjeje vetmine.

Shkoni ne librari dhe do i gjeni tek kendi i Romances.

221178

Primus registratum

SweetAngel,qeke tipi im /pf/images/graemlins/laugh.gif (pervec atyre librave romantike :cry: ).
Kendej nga anet tona kane kohe qe i kane zevendesuar me telenovelat :lol: :lol: :lol:

SweetAngel

Primus registratum

E di se i ndjek dhe ato, por libri te ben te perdoresh imagjinaten, eshte akomame bukur.

shefit

Primus registratum

kur jam vete mendoj per shqiperine por me te shumten e kohes e kaloj ne shkolle ose ne kompjuter kur kam kohe te lire shkoj ne kinema dheshikoj ndonje film.

crazy

Primus registratum

mire ben per tae te mendosh jo si zequa qe mendon per dashnoren qe nuk e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

per mua pse kemi qene ndonjehere bashke ne keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ps emi kur lozin me shpira ti sa her e imja ishe /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: e mir skemi qen ne e po pergatitu se do behemi /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

une mendoj per Sweetangel sepse e kom komshie. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: