KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

admir hamataj

Primus registratum
KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

A DO TE JEMI NDONJEHERE TE LUMTUR NE KETE BOTE?MOS VALL LUMTURIA ESHTE VETEM NJE SHPREHJE?SA ESHTE E LIDHUR LUMTURIA ME DASHURINE,KU NDAJNE DHE KU BASHKOHEN?

SweetAngel

Primus registratum
Re: KUR MUND TE JESH I LUMTUR?

Ka shume faktor qe e bejne njeriun te lumtur, dshuria eshte njera, por jo gjithmon.

soni2

Primus registratum

nqs jam i dashuruar = jam i lumtur

lumturia njeriu e ka ne nivelin e ekzigjencave te veta

une jam i lumtur kur jam i dashuruar
por edhe kur sjam i dashuruar seksi me ben te lumtur per nje hapesire kohe
aurora me ben te lumtur
le tomber du soleil me ben te lumtur
nje 250/260/270/280 kmh ne autostrade me ben te lumtur.
no drogs no alcol only girls and cars

true confidental

Forumium maestatis

Lumturia eshte shume e pergjithshme si koncept , cdo njeri e kerkon lumturine, por e arrin nepermjet marrjes se kenaqesive te tjera ..................

Njerezit kerkojne dashuri per tu ndjere te lumtur, bejne miq , blejne sende, perpiqen te ndertojne karriera ne ato profesione qe u japin kenaqesi etj , etj , te gjitha keto per tu ndiere te lumtur ....dashuria ....po.... te ben te lumtur per sa kohe te kthehet si ndjenje nga personi qe do, pasi ne te kundert mund te behet edhe depresive ........

simply_me

Primus registratum

Une mendoj,qe lumturia varet me ca pikeveshtr shihet..jo te gjithe njerezit lumturohen per te njejtat gjera..perballja dhe thjesht zgjidhja e problemeve sjell lumturine,qe eshte e perkohshme,po ngaqe ne kerkojme gjithm ate,na duket sikur svjen kurre.."lumturia nuk eshte te arrish ate qe do por te deshirosh ate qe ke" ose nje tjeter:)

..per essere felici bisogna sacrificare la noia,e non è un sacrificio facile!

personazh

Valoris scriptorum

ado, po te mbyll njeren nga temat. nqs ke preference te mbyllesh ate tjetren e te mbash hapu kete ktu, me thuaj.