kur keni qajt per her te fundit .

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: kur keni qajt per her te fundit .

une po bej koh pa qar se di se kur do qaj apapappa shpresoj te jet qarje nga gezimi ose mos te qajjjjj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

ps emoj jet mizerje ti je dhe hot se ben dot jeten per qef?.mir ne te shkretet se na ka vrar punaaaaaaaa :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

neve na ka vrar edhe shkolla edhe punaaaaaaaa :rockband: :rockband:

Seriozi

Primus registratum

Xha Sulo,... Kapedani yne.
Pse pune eshte kjo,te nxjerrin shalet femrat ne sy te burrave.
Po gjyshi pune eshte.
Dhe ti si jot tëmë do me behesh balerine.
Jo gjyshi une do behem akrobate.
Beju ne daç dhe avokate veç si jot tëmë mos u bej.
Ja gjyshi shiko ket foton.
Ceshte kjo.
Sparkata
Sparkata po ti e paske nxjerr tas fare moj.

Dje e pash dhe qava,d.m.th. kam qesh me lot.Biçim të qari mo.

Furor Aquila

Primus registratum

Hera e fundid qe kam qare ishte kur nje kalamon i lagjes ma rrembeu lepirsen nga goja /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

He mi mire se s'qenka dhe aq per te qare,pastaj keshtu eshte dhe moda,nje here ti nje here ajo,(lepirjen)/(lepireses) /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

sot ne mengjes isha e merzitur /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

Guest

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] sot ne mengjes isha e merzitur /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: [/qb]
come on trendy its over tani! life is wonderful! enjoy it! /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

dott.essa qenka ne humor me duket /pf/images/graemlins/wink.gif

bujana

Primus registratum

Kam qar me te madhe dje kur pash per te 20 her Romeo&Xhuljeta ( E shkrujta shqiptarshe :tipsy: ).
Isha shum e merzitur dhe me kishte marr malli per Shqiperin kshuqe thash s po kursehem!

zoulou

ElB@S@N

te dielen (sot nje jave ) kur mbarova biseden ne msn me motren time !!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/cry.gif(shume mall)

acid

Forumium praecox

qenkeni bere si grup depresivesh, t'gjithe duke qare. dhe pa arsye biles

njeri: Mbreme... edhe me vone me siguri.

tjetri: Dje .

chill out guys. Un kam qare per here te fundit kur nje shoqe klases pasi e ngacmoja gjate gjithe ores se mesimit u kthy ne menyre te befasishme dhe ma plasi shpute fytyres, aq fort sa me shkuan syte lot.
... Bilanci 2 te vdekur , 3 te plagosur, nje ne drejtim te paditur... /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

hahhaha. Jo po ta dish ti se kur u ngrihen nervat ketyre, i thyejne te tera /pf/images/graemlins/lol.gif

Njerezit kendeja nuk kane frike nga ana e tyre femerore.

Me duket se hera e fundit kur qava ishte kur pashe nje film, the Notebook para nja nje vit e gjys. Ua mami, s'kishte zot te me pushonte. Vajta te dyqani te kerkoja film komik dhe ai cuni me dhe kete. I rente pika qe s'i ra. /pf/images/graemlins/smash.gif

gangsterja

Primus registratum
Jo,me larg se pardje pasi isha shume e trishtuar,dhe po kujtoja kohet kur isha e lumtur,ndersa sot qendroj vetem e trishtuar.