kur keni qajt per her te fundit .

usta_Qima

Primus registratum
kur keni qajt per her te fundit .

kujt i vje trup mos te shkruj fare /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum
Re: kur keni qajt per her te fundit .

Vallahi Ustajo tani jam tu qajt, jam lodh aq shume ne pune sa me vjen me qesh e me qajt bashke .......
Jete mizore pa pike harmonie dhe qetesie /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :confused:

Guest

do te doja shume te beja nje te qare dhe te nxirrja te tere inatin qe kam mbrenda meje!kam 10 dite qe dua te qaj dhe nuk mundem... vetem qeshi.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Vallahi Ustajo tani jam tu qajt, jam lodh aq shume ne pune sa me vjen me qesh e me qajt bashke .......
Jete mizore pa pike harmonie dhe qetesie /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :confused: [/qb]
Jete makaber thuj pa pike intimiteti...Un me thone te drejten kom qajt i dite kur nigjova hymnin shqiptar,
Nga lufta vec ai largohet
qe eshte lindur tradhetor
(kjo pjesa ktu)
Me shkaktoi peshtjellim edhe lotet dolen vetvetiu.Ehhhhh
Shqiperi e mjera Shqiperi thashe.Pothuajse te gjithe bijte e tu dolen tradhetore,pasi pothuajse te gjithe jane larguar tashme nga lufta qe po lufton ti....
Lufta per te ecur perpara
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] do te doja shume te beja nje te qare dhe te nxirrja te tere inatin qe kam mbrenda meje!kam 10 dite qe dua te qaj dhe nuk mundem... vetem qeshi. [/qb]
Ndahu na i dashuri qe te qash.Ose ziu me mamin e me bain kot pa arsye qe te qash.Ose rri gjithe naten pa gjume edhe lexo ose shih 1 dicka prekse.Zgjidh vete tashi...Une te dhashe gjithe keto variante

Petroninsja

Primus registratum

Dje, sot, qepare , tani arsyen se di ose ndoshta sdua ta di sepse me vret por me rikthen ne kujtese nje kenge te Ace of Base....
Everytime it rains.....

Cause everytime it rains
I fall to pieces
so many memories
the rain releases
I feel you, I taste you
I cannot forget
everytime it rains, I get wet.....
/pf/images/graemlins/frown.gif

kissemissan

Primus registratum

Dje kam qare me gjith zemer kur u ktheva nga italia, me duket si bosh jeta ktu tani, kalova nje jave gjith emocione tamam sikur te isha ne shqiperi ndoshta pak me mire....

he mo dhe ju na thoni ca fjale ngushelluese.. :confused: :confused:

bebivogel

Forumium maestatis

Dje ... when i was watching Iraq getting bombed ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Petroninsja

Primus registratum

Isha duke qare ne nje enderr shume te frikshme, sot ne mengjes e gjeta jastekun e lagur cuditerisht se mbaj mend endrren por di qe kam qare me kokrren e lotit........

P.S Spo e zgjas se do thoni sa qaramane qe qeke mi /pf/images/graemlins/frown.gif

cokus

Primus registratum

un per her te funit kom qajt kur per 187 here rixhi u bashku me stefanin a si e kishte emrin ajo ruspia ke beautiful.

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Abba:
[qb] Dje kam qare me gjith zemer kur u ktheva nga italia, me duket si bosh jeta ktu tani, kalova nje jave gjith emocione tamam sikur te isha ne shqiperi ndoshta pak me mire....

he mo dhe ju na thoni ca fjale ngushelluese.. :confused: :confused: [/qb]
fjale ngushelluese..????? :eek:
hajde prap mi goc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

ka ca dite /pf/images/graemlins/smile.gif -shyqyr

Sara

Primus registratum

Mbreme!Po degjoja nje kenge shqiptare, dhe me vershuan lotet.
I really miss home!

zora

Primus registratum

une qaj dhe per gjerat me te vogla.me mbushen syte me lote kur shoh vuajtjet e njerezve.kam qare keto dite ndersa tv jepte bombardimet ne iraq dhe mtv jepte kenge qe ishin bere per luften.me vinte te qaja kur degjoja kengen e michael jackson "song of earth" qe mtv e ka perseritur ate dite 100 here.
eshte veshtire te mos qash kur degjon qe sa njerez vdiqen ne nje lufte te kote. /pf/images/graemlins/frown.gif

eM

Paper Moon

nga fundjava ne sjam gabim! hmm... ca here ben mire! /pf/images/graemlins/smile.gif