Kur keni arritur në Itali?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Kur keni arritur në Itali?

Une s'kom arrit akoma, qefi ma ka me u nis po kismet ma vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

per here te pare fare ne 1994...pastaj kam ardhur shume shpesh thuajse cdo vit..
pershtypja...mmm..sjam shume e sigurte ne klasifikimin tim.
kam pare dhe me mire..

Le_Routard

Forumium maestatis

Kurse une e kalsifikoj kollaj:

Talja osht mire kur ske ku shko ne ven tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me te thone te drejten udhtimi i fundit me ka bo me ndryshu i cik menim. Po e ka fajin shoqnia qe osht atje sigurisht.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une s'kom arrit akoma, qefi ma ka me u nis po kismet ma vone /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nisu nisu po ta majti...Shtrengoje fort deutchelanden ene mo boj naze...
Italia eshte njelloj si "Paramedic" per ne Evrope /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

jo ore se nuk e shloj Dojclandin una me shku n'Talje se osht si me shlu Tironen me shku n'Konispol /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

17/03/1997 Thashe me vete shyqyr qe kjo rrangalle na solli gjer ketu (isha ne nje peshkarexhe 15 mt e mbushur me 180 veta qe e kish zene deti forca7 ne mezokanal e nga bari ku ishim nisur mberritem ne brindizi)

feshfeshe

Primus registratum

07-03-91 (Bergamo) Italia dhe Franca simbas mendimit tim jan vendet ku munde te jetosh doni per kultur doni per klimen doni per ushqimin edhe shume e shume gjera te tjera,qe i kemi edhe ne Shqiperi?

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga arbi:
17/03/1997 Thashe me vete shyqyr qe kjo rrangalle na solli gjer ketu (isha ne nje peshkarexhe 15 mt e mbushur me 180 veta qe e kish zene deti forca7 ne mezokanal e nga bari ku ishim nisur mberritem ne brindizi)

ça kurajoje!Une ato dite do kem qene e ulur ne dysheme nga frika se mos nga dritarja hynte ndonje plumb qorr! /pf/images/graemlins/frown.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] jo ore se nuk e shloj Dojclandin una me shku n'Talje se osht si me shlu Tironen me shku n'Konispol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
... atje te nordhesh se s'te dum knej /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Qyqa...
te lesh Taljen per Dojçlandin osht si me lon nji suite tek Excelsior per kapanonin e Auschwitz-it..

pthu qoftlarg /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

shif ky sa ekzagjeron.po nejse prape si shqiperia per mua s'ka /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

3/09/2002
mu duk sikur makina e kohes me kish cuar mbrapa ne mesjete. tani jam mesuar dhe me pelqen.

xhoni

Primus registratum

25/10/96....plot tete vjet

me pelqeu edhe pse e prisja me mire

tola77

Primus registratum

une tre por erdha per amoren :wub: cte besh keshtu e ka jeta,per ku nisesh dhe ku perfundon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korn83

Forumium praecox

tetor,me duket,te 1998...pata shenuar edhe daten ne parmaket e njerit prej trageteve te adriatikes!...akoma nuk jam mesuar...teper mesjetare per mua...teper e zymte!ama ngordh per makaronat e brumerat e kuzhines italiane.

pippo

Primus registratum

Pse nuk hapet nje teme ku e ke bo mutin per here te pare jashte shqiperise .... ?

ps.o flc_Montepulciano me bie te jem shpesh anej vend i bukur....... gjynof qe e ke lene per londren(besoj) se per leke e beja dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif Ket punen e mesjetes nuk e kuptova me thene te drejten......

@d@

Primus registratum

10/04/05 mberitja ne Milano. Do mi piace thoni?
ma merr mendja po :rockband: