Kur keni arritur në Itali?

Demetrio Scutari

Primus registratum
Kur keni arritur në Itali?

Të dashur miqët e forumit,

ky mesazh është për ato nga ju që banojnë ose kanë banuar në Itali.

Kur keni arritur këtu? Dhe cila ka qenë përshtypja juaj e parë?

Përshëndetje - Demetrio.

tirana

Primus registratum
Re: Kur keni arritur në Itali?

03/8/1993 - Roma
Pershtypja e pare...... "qenka goxha vend i bukur"
me vone kuptova qe ishte me i bukuri :thumbsup:

Guest

Ne ca kuptimi kur kemi arritur???

Se hera ime e pare ne itali ka qene 11/2/1998 ne rome.
Pershtypje e pare??! Wow man ka akoam ate madheshtine e perandorise se dikurshme! Mendoj se eshte nje qytet qe nuk merzitesh kurre, se ke dicka te re per te mesuar!

AL PACINO

Forumium praecox

un kam ardh ne itali ne 1994 per me pa gullit van basten rijkard pasi sic dihet edhe nga madiat italiane qe un jam nji nga tifosat mo te mdhej te hollandes ajax partizanit

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] 03/8/1993 - Roma
Pershtypja e pare...... "qenka goxha vend i bukur"
me vone kuptova qe ishte me i bukuri :thumbsup: [/qb]
... pastaj icik me vone ti u ktheve tek ajo rruga majtas dhe perpara te doli nje ari qe ishte arratis nga Zoo-ja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti siperfolsi i je pergjigj dy pytjeve pa te pyt kush :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Ndaj men'jen : o e para o e funit :tipsy: !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

noira

Primus registratum

:wub: GJENDEM KETU PREJ 3 VJETESH ,DO GENJEJA PO TE THOJA QE SME PELQEN :wave: .ME PELQEN SHUME JETA KETU,NJERZIT JO DHE AQ,USHQIMI ESHTE FANTASTIK KA SHUME VENDE TE BUKURA PER TU VIZITUAR :kiss:

Erison700

Forumium maestatis

Tetor te 94-es

Ne ate kohe me pelqeu, me vone pash qe per shqiptaret mir ishte por per njeriun ka edhe shume me mire se italia...........

Sallaku

Primus registratum

Gati 6 vjet.Vend fantastik te pakten ketu
Ne vere ne liqen e ne dimer ne bore.plot me turista :thumbsup:

Simpatikja.

Primus registratum

Une s'kam arritur akoma ne Itali,por them qe te arrij te shkoj kur te thahet deti,me biciklete mundesisht! :lol:

Sirena

Primus registratum

4/09/1998...pershtypja e pare e mire...pershtypja qe kam akoma...e mire.

Diddy19

Su@mi

Une jam e re kendej,akoma s me eshte bere viti!Pershtypjet????......Du maminnnnnnn :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif !

sirius

Primus registratum

...31/8/02-Rome.Pershtypjen e pare te ketij vendi e mora kur hipa ne trenin per ketu ku jam.Pavarsisht se ngaterrova tip treni,kisha bilet intercity dhe hipa ne eurostar po kur hipa ne tren prane kisha nje bos trafiqesh qe nuk i pushonte njehere telefoni prej kerkesave te shumta.Eh aty e kuptova mir se ku jam,"qenkam kthy edhe nje here ne Shqiperi".

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Une jam e re kendej,akoma s me eshte bere viti!Pershtypjet????......Du maminnnnnnn :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif ! [/qb]
loren une kam 4 vjet ketu dhe pershtypjet e mia kane ngeluar ato te vitit te pare.edhe una dua mamin :cry: :cry: :cry:

Kollarja

Primus registratum

Un jam ne rruge e siper, por po kthehem me marre dhe plaken me vete.

edda

Primus registratum

Kam rreth 6 vjet ktu, pershtypja e pare kur zbrita ne Bari "s'eshte keq, por nuk eshte italia e reklamave" ndersa kur zbrita ne Bolzano (nga ku s'kam dhe s'kam per te levizur kurre) thashe "kjo eshte parajsa"

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Une jam e re kendej,akoma s me eshte bere viti!Pershtypjet????......Du maminnnnnnn :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif ! [/qb]
e kush nuk e do mamin moj s ena bere epr te qar moj te ........ /pf/images/graemlins/frown.gif :smash:

Diddy19

Su@mi

Ehh ,sa krenare do ishte mami te me degjonte te thoja kshu fjalesh per te.Se ne shpi vec shamate dite per dite!Ajo nje fjale,une dhjete pas saj! :smash:

Mami :kiss: :kiss: