Kur kenga bezdis.

fairy

Primus registratum
Kur kenga bezdis.

Ne fakt ideja per kete teme me erdhi ashtu kot, mbasi tani sa me zuri koka nga e kenduara e hoxhes(ca t'i bej, kam nje xhami afer). Kete teme nuk dija ku ta hapja dhe e hapa ketu dhe jo tek teologjia se nuk dua qe asnje besimtar te ofendohet dhe sepse nuk kam asnje gje te bazuar ne shkrimet e shenjta te Kuranit lidhur me kengen e hoxhes. Nejse..

Dje degjova shkarazi ne nje emision se feja islame nuk eshte fe qe imponohet, por hoxha (manjetofoni me altoparlant) qe kendon shume here ne dite me duket shume imponuese si per njerez te besimeve te tjera ashtu dhe per besimtaret muslymane. Nuk e di a e ka provuar njeri, por eshte torturuese te zgjohesh cdo nate me dhune ne 4 a 5 te mengjesit(pa folur per oret e tjera te dites). Per mendimin tim ky eshte nje imponim shume i padrejte, madje shume brutal. :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

Po te keni ndonje mendim lidhur me keto ju ftoj t'i shkruani. :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Kur kenga bezdis.

mos je gje studente ne Irak?... (bej shaka) nejse eshte e veshtire vetem te mendosh qe jeton ne ballkanin oksidental dhe vuan mediokrritetin ulerites te azise qendrore. Jam i nje mendje me ty shteti duhet te vere dore mbi keto fenomene. Liria e tjetrit mbaron kur fillon e jotja...

albana

Lara Croft

Kenga e Hoxhes eshte nje nga pikat kyce te besimit islam ndaj nuk mund tu kerkohet ne asnje menyre te heqin dore prej nje zakoni te tille. Ajo kenge theret besimtaret te fillojne diten me lutjet e tyre dhe eshte si tingulli i kembanave per ne besimtaret e te krishtere.
Une do te te keshilloja te nderoje shtepi sepse e di qe eshte e tmerrshme. Nje dite kisha qene tek nje shoqja ime dhe mesuam per provimin e ardhshem deri me 3 te nates. Shtepia e saj ishte nje rugice larg nga xhamia. Ju betohem qe e kam mallkuar neper gjume macokun e ngjirur qe ne pike te sabahut po me shume se aq nuk kisha cbeja.

Rambla

Primus registratum

:lol: mu kujtua vetja ime veren e kaluar ne durres. nga vapa e madhe kisha lene penxheren hap, dhe nga ora 5 e mengjesit degjoj lutjet/kenget qe vinin nga xhamia aq sa me zgjuan nga gjumi..ça nervash ate dite :mad: . tani me ben per te qeshur kur e kujtoj :lol:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] :lol: mu kujtua vetja ime veren e kaluar ne durres. nga vapa e madhe kisha lene penxheren hap, dhe nga ora 5 e mengjesit degjoj lutjet/kenget qe vinin nga xhamia aq sa me zgjuan nga gjumi..ça nervash ate dite :mad: . tani me ben per te qeshur kur e kujtoj :lol: [/qb]
ej sa here t'kam thene boll pive bar :tipsy:

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Kenga e Hoxhes eshte nje nga pikat kyce te besimit islam ndaj nuk mund tu kerkohet ne asnje menyre te heqin dore prej nje zakoni te tille. Ajo kenge theret besimtaret te fillojne diten me lutjet e tyre dhe eshte si tingulli i kembanave per ne besimtaret e te krishtere.
Une do te te keshilloja te nderoje shtepi sepse e di qe eshte e tmerrshme. Nje dite kisha qene tek nje shoqja ime dhe mesuam per provimin e ardhshem deri me 3 te nates. Shtepia e saj ishte nje rugice larg nga xhamia. Ju betohem qe e kam mallkuar neper gjume macokun e ngjirur qe ne pike te sabahut po me shume se aq nuk kisha cbeja. [/qb]
Shteti duhet te vere dore...

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Fairy of the Woods:
[qb] Ne fakt ideja per kete teme me erdhi ashtu kot, mbasi tani sa me zuri koka nga e kenduara e hoxhes(ca t'i bej, kam nje xhami afer). Kete teme nuk dija ku ta hapja dhe e hapa ketu dhe jo tek teologjia se nuk dua qe asnje besimtar te ofendohet dhe sepse nuk kam asnje gje te bazuar ne shkrimet e shenjta te Kuranit lidhur me kengen e hoxhes. Nejse..

Dje degjova shkarazi ne nje emision se feja islame nuk eshte fe qe imponohet, por hoxha (manjetofoni me altoparlant) qe kendon shume here ne dite me duket shume imponuese si per njerez te besimeve te tjera ashtu dhe per besimtaret muslymane. Nuk e di a e ka provuar njeri, por eshte torturuese te zgjohesh cdo nate me dhune ne 4 a 5 te mengjesit(pa folur per oret e tjera te dites). Per mendimin tim ky eshte nje imponim shume i padrejte, madje shume brutal. :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

Po te keni ndonje mendim lidhur me keto ju ftoj t'i shkruani. :wave: [/qb]
Fairy, e vetmja gje qe mund te keshilloj per t'i dhene zgjidhje problemit eshte te nderrosh shtepine... Keshtu beri familja e motres time e kishte shtepine tek Medreseja, dhe u bene me pagjumesi kronike...

Njehere e nje kohe, dilte hoxha vete ne minare, dhe sado "tenor" /pf/images/graemlins/tongue.gif te ishte nuk besoj te behej kaq bezdises, kush ishte besimtar veshet i mbante hapur per te degjuar, kurse tani qe ka hyre ne perdorim teknika, i keput nje kasete vellai dhe altoparlantet ne kupe te qiellit, kujt i plasi se te prishet gjumi ty....

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Kenga e Hoxhes eshte nje nga pikat kyce te besimit islam ndaj nuk mund tu kerkohet ne asnje menyre te heqin dore prej nje zakoni te tille. Ajo kenge theret besimtaret te fillojne diten me lutjet e tyre dhe eshte si tingulli i kembanave per ne besimtaret e te krishtere.
Une do te te keshilloja te nderoje shtepi sepse e di qe eshte e tmerrshme. Nje dite kisha qene tek nje shoqja ime dhe mesuam per provimin e ardhshem deri me 3 te nates. Shtepia e saj ishte nje rugice larg nga xhamia. Ju betohem qe e kam mallkuar neper gjume macokun e ngjirur qe ne pike te sabahut po me shume se aq nuk kisha cbeja. [/qb]
nuk di ku ti jeton, por ne qytetet e zhvilluara te botes, kambanat nuk bien me si dikur, perveçse me rast festash. hoxha duhet te sillet njesoj, per me teper ne qytetet shqiptare nuk jetojne vetem besimtare muslimane por dhe te tjere. eksitimi me te cilen shqiptaret (shumica pa kulture) i jan fut fese, patjeter do te shpiere ne degradim e pse jo lufte civile. deri me sot kjo s'ka ndodh ngaqe feja ne shqiperi simbolizonte te huajin. kjo i bente shqiptaret indiferent ndaj saj dhe me te lidhur me veten.

tjeter, vet hoxha po te jet i zgjut, ne nje popull si shqiptaret, duhet te tregohet me diskret, ndryshe s'do jet e larget dita kur do ta varin per gjuhe, siç i varen komunistet.

S6T6N6

Forumium maestatis

Po mire mo vlla!!! Per deri sa kenga shqetesuese e hoxhes (kengetar amator ky) bezdis une propozoj qe te veme ndonje kengetar te mirfillte qe dhe zgjimi i besimtareve te jete i kendshem... se per mua nuk ka problem; mund dhe te veme manjetofon e te zgjohemi me Nirvanat "Smell's like teen spirits" (sa kendshem do ishte) :devil: