Kur Ke Gruan Me Barre

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Kur Ke Gruan Me Barre

Zabelle ia kam lene nje shanc per faqen e tij te zeze /pf/images/graemlins/wink.gif kam thene "nese ai deshiron"...o keshtu o une nuk bej Kuklla fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Sa shume pretendime qe jeni a te keqen! Une them qe burri duhet te presi ne shpi me i got rrakie ne tavolin lajmin e mire nga materniteti 'Je bo me cun!' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
2- a doni qe burri(partneri) te jete me ju ne sallen e lindjes gjate lindjes (edhe per meshkujt, a do qendronit prane gruas?)

Te jete posiiii, qe te mos kafshoj doren e infermieres apo kornizen e metalte te shtratit nga dhimbja (nje arsye) por te tijen /pf/images/graemlins/laugh.gif .
[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif ate po mendoja dhe une ndersa lexoja temen
:lol: :lol:

seksin e bebushit nuk do doja ta dija (cmq do ishte me mire çun :rolleyes: )

se besoj se do ta filmoja, kushedi ca ndjenjash do provokonte po ta shihja me vone, dhe s'dua te kem pasoja te metejshme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Burri: Ho miiiiiiii ca bone ?

Nusja me ze cope cope: 'Cuuuuuuuuun'...

Burri: T'keqen baba vet'... sa te modh e ka /pf/images/graemlins/wink.gif ?

Nusja : (heshtje)... doktoret thone se duhet te rri nja dy net ketu. Sme kane thene me shume... po une jam shume e k'putme...

Burri: Ho mi moooooooo t'keqen lala... mos boj sikur ke pjell dhe tiiiiiiii...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] :rolleyes:

U thafte rakia per juve :rolleyes: mos ngelte nje pike ne kembe. [/qb]
Mos mallko kshu se na fike deren! /pf/images/graemlins/laugh.gif U pa puna, une per vete do e mersha faqorren ne maternitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] :rolleyes:

U thafte rakia per juve :rolleyes: mos ngelte nje pike ne kembe. [/qb]
... nuk thuhet kshu. Thuhet tu bofte rakia uje !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lale ti shif rriji larg gruse kur te lindi, se me te kap ta shkuli "ate" qe ka bo zullumin 9 muj me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Kush ka me pas fuqi me shkul gjo mer Nazh :rolleyes: [/qb]
Nejse mo... po eshte ideja e mire qe conta /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

personazh

Valoris scriptorum

m'ka tregu njona knej mu mi korde se si gjemote me shikim vraseseje burrin e vet, se me dur se kapte dot /pf/images/graemlins/laugh.gif ...joo lali...mas xhamit te blindum kam me nejt!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Nazho me siguri do e ken bo kalamonin pa dashje, ose ka dash gruja me e rraf burrin se nuk i rrinte ke kaptina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten dhe mos rrini shume ne ksi lloj temash se po boni nanji te pabome sot ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

mu gruja jeme sdo me ma kallxu se cer osht. e ka msu per vete po mu sma kallxo do ma boj surprise thot :rolleyes:

kom hall se mos kam bo binjak, te gjej vend ku te futem pastaj :lol:

kur te lindi nuk me do as ke koka as ke komet se ka nermen me e bo me operacion. Kto lindjet natyrale jan vetem per gra te rendomta thot. eshte too posh to push /pf/images/graemlins/tongue.gif

me duket se ma bo kastile se un maroj ti thom: Push, puuuuuuuuuuuuushhh :lol:

Guest

:lol:

dicku mjer ti per ate gru qe paske vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

te isha un sbeja kalamaj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Shi si qahen grate pa pike turpi per cik dhimje.Po sikletin e burrave se merrni parasysh fare ju???Ishalla lind fmija dit rrigash se burri thahet ka xhepat tu qeras miletin...
Po deshe me pi nai gjo qyl rri poshte maternitetit edhe e kap nanjonin qe i ka pjell gruja e te kap ka krahu pa te njoft fare e te fut ne klub me zor.
Burri duhet me davarit infermiere e doktorra e deri ke pastrusja e maternitetit,pa marre parasysh rojet e maternitetit se ata jane llogari ne vete.
Burri ka aq shume shpenzime sa e zejne te dridhmet e 100 lloj sikletesh e stresesh ndersa gruja rri e qete duke ushqyer me gji femijen 1 here ne 2 ore e rethuar nga perkujdesjet dhe perkedheljet e te gjitheve.
ahh burrat e shkrete qe vetem per vujtjet e grave menojne e te vetat si llogarisin fare.
Kur te jeni gati duke cuar gruan ne maternitet beni stervitje me te piren se po qete te pamesuar do lini nam,duke u dehur aq shume sa do jeni te detyruar te pini.Filloni qe 1 muaj para duke pire nga 2-3 dopio ne dite e duke ardhur duke e shtuar qe kur te vije casti te mos rrezoheni ne toke me dopion e 5-te /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cleopatra

Forumium praecox

1.Sdo doja te dija gjinine e femijes.
2.Do doja te ishte i ati i femijes i pranishem ne ato caste.
3.Sdo doja filmim ne ato caste.(aman duke par veten tuj te dal shpirti) /pf/images/graemlins/frown.gif

zoulou

ElB@S@N

1- E pashe gjinine para se te lindte

2- I ati ishte me mua

3- Per filmim nuk desha , per shume foto te bukura ( mbas lindjes ,sigurisht ) /pf/images/graemlins/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

Do ishte bukur ta kishe si film /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ados

Primus registratum

po ctu desh more gomar..qe e le gruan me barre /pf/images/graemlins/laugh.gif