Kur Ke Gruan Me Barre

D-J

Forumium maestatis
Kur Ke Gruan Me Barre

1- a doni te dini gjinine e femise (djal apo vajze) para se te lindi, apo preferoni ta mesoni kur te lindi?

2- a doni qe burri(partneri) te jete me ju ne sallen e lindjes gjate lindjes (edhe per meshkujt, a do qendronit prane gruas?)

p.s a doni ta filmoni? nejse, kjo eshte opsionale /pf/images/graemlins/smile.gif

Dua

Primus registratum
Re: Kur Ke Gruan Me Barre

Kur une te jem me barre. Du:
#1 me e pase baben e femise aty me mua gjate lindjes
#2 preferoj me e dite gjinine e femise me heret

#3 nuk e kisha filmu veten gjate nje akti te tille

#4 nuk du me me dhimbte shume :mad: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

A dhemb shume, gra? :confused:

D.

Guest

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] 1- a doni te dini gjinine e femise (djal apo vajze) para se te lindi, apo preferoni ta mesoni kur te lindi?

2- a doni qe burri(partneri) te jete me ju ne sallen e lindjes gjate lindjes (edhe per meshkujt, a do qendronit prane gruas?)

p.s a doni ta filmoni? nejse, kjo eshte opsionale /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dua tja di gjinine : )
Nuk e dua partnerin aty se do i bije te fiket na pmja e frikshme : )

Per te filmuar mbase po qe te kete te mbuluara disa pjese te ekranit :lol:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] Me keqardhje. /pf/images/graemlins/laugh.gif Je jashte teme [/qb]
o jam une brenda teme o s'eshte kush!me falni!

Guest

Nuk asnje kontraceptiv qe te jet 100 per qind i sigurt :devil: :eek:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LiLDeViL:
[qb] Nuk asnje kontraceptiv qe te jet 100 per qind i sigurt :devil: :eek: [/qb]
ka 99!le qe as ti s'e ke 100%se do zgjohesh neser!

Guest

ka shume raste qe ka ndodhur mos ja fut kot /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LiLDeViL:
[qb] ka shume raste qe ka ndodhur mos ja fut kot /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
kush kjo e dyta? :lol: une flas kot se as qe ia kam idene praktikisht!!!

Guest

OBOBOBO sa incocente qe qenke moj devil /pf/images/graemlins/laugh.gif

Genta

Primus registratum

Po te isha shtatezane /pf/images/graemlins/laugh.gif :
- nuk do doja te dija gjinine e femijes, por do doja te dija ne eshte mire kuptohet
- do te doja qe partneri im te ishte afer meje, eshte moment i rendesishem per te dy
- do te doja ta filmoja pasi femija te kete lindur, nuk dua te filmoj veten kur bertas /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga newentry:
[qb] 1-jo
2-po
3-jo [/qb]
e pse nuk do ta dish ti sexin e femijes :confused: apo te pelqejne surprizat :rolleyes: shiko se nuk eshte njelloj si te kinder sorpresa eeee :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

1- a doni te dini gjinine e femise (djal apo vajze) para se te lindi, apo preferoni ta mesoni kur te lindi?

Do doja te dija si shkonte rritja, zhvillimi, se c'vjen ne drite nuk ka shume rendesi, mjafton te jete i shendetshme /pf/images/graemlins/smile.gif (vajze dua kot bej kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Te jete posiiii, qe te mos kafshoj doren e infermieres apo kornizen e metalte te shtratit nga dhimbja (nje arsye) por te tijen /pf/images/graemlins/laugh.gif .Te me rrije te koka te me fshije djerset, te shohe qe une po mundohem te shtoj jete bashke me te, te lind femijen tone.Thone qe kjo experience i ben meshkujt me te ndergjegjegjshem (arsye tjeter) ne rolin qe duhet te kene ne jeten e femijes, duke pare qe nena eshte ajo qe mban barren me te madhe.Dhe e fundit, kur te rrije te me rrije tek koka (ne asnje menyre tek kembet), vetem keshtu (dhe natyrisht edhe nese ai deshiron) do pranoja te asistonte gjate lindjes se femijes sone (nje kukull te vogel desha eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

p.s a doni ta filmoni? nejse, kjo eshte opsionale /pf/images/graemlins/smile.gif

Kurre, ndoshta do merrja nje film te tij gjate kohes qe do ishte ne grigjen time, por jo duke dale, vetem ideja e lindjes me trondit, preferoj te mos shoh ato momente, as me pas.

:cool:

Isabelle

Valoris scriptorum

Vini re qe asnji mashkull nuk i eshte pergjigjur temes... Beni plane... beni ... /pf/images/graemlins/laugh.gif