Kur je pak xurxull...

personazh

Valoris scriptorum
Re: Kur je pak xurxull...

ktu shumica qe kan shkrujt jan goca. po si ere nuk tha njona qe "une qaj e them <obobo mi mami si piva une>". un kshu kam nigju me te shumten e herve /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Kur jom xurxull...... vashdoj te jem xurxull
Me e nolta se jom 1sh per ti dhone makines
hajde ma shpjego nanjoni ket muhabet....
**Se mos filloni jo jane iluzione optike e me the te thashe** :wave:

besiii

Forumium praecox

Kur jom xurxull... kur mbylle ate llogarin ne darke /pf/images/graemlins/frown.gif (

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Kur je xurxull, ta thom une, jo vetem qe je 1sh per makine, por edhe shishen duhet ta marresh ---To Go /pf/images/graemlins/smile.gif

Desdemona

Primus registratum

ne fakt nuk behem shume shume xurxull se... kam frike se nuk me mbajne kembet dhe bie, dhe jo per gje por nuk i dihet se ke kam afer...

Slayer

Primus registratum

Do me thuash kur ke mendje te behesh xurxull , qe te te rri une afer ???? :smash: :smash: :smash:

Slayer

Primus registratum

He se e di une se ku ,si dhe qysh dhe ksaj rradhe
do te :smash: :smash: pa meshire .Te dy bashke do bejme nje :rockband: te bukur .

Desdemona

Primus registratum

... se kur pi ... nuk dua te shkoj ne shpi, .. te vij verdall me ty deri sa te gdhij... e bukur eee.
Ne fakt u dehem me shume se c'duhej, dhe e rendesishme eshte qe na ka dale...por vjen e premtja dhe nuk i dihet c'te sjell

Slayer

Primus registratum

He se dhe ti shoqja e Brutit je po he ... mbase do ndonje birre me shume... Brividi di venerdi sera .

Desdemona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] He se dhe ti shoqja e Brutit je po he ... mbase do ndonje birre me shume... Brividi di venerdi sera . [/qb]
Nje me shume nje me pak c'rendesi ka, edhe xurxull ndonjehere, mire kalojme

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Kjo e pimja eshte sipas gjendjes se te premtes, varet me cfare tendencash je nis /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. Proud to be shoqja e saj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Iola, ja paske fillu me pi rendshem nga sa po kuptoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

Hermesss

Primus registratum

Keshtu si e shpjegon ti, po me fuske friken /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ishalla s'fillon te te shijoje, se keq puna pastaj... apo kjo fjali vjen teper vone tashme? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Ma sqaro icik kete punen e kendveshtrimit, se une e di qe ti e di qe une dhe ti e dime te dy se per cfare e kisha fjalen une /pf/images/graemlins/wink.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Ma sqaro icik kete punen e kendveshtrimit, se une e di qe ti e di qe une dhe ti e dime te dy se per cfare e kisha fjalen une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ca do me thone S>P>Q>R ????????
Anej nga italia e di qe ka te boje me Romaket por se kom te qarte.

ere

Primus registratum

edhe vet habitem kur pi sepse jam qiqer fare, vetem nese pi kur jam e merzitur mos te me afrohet njeri sepse do i cahen veshet duke me degjuar si motorr i prishur shoqeruar me ulerima dhe shume e perseris shume lote.... /pf/images/graemlins/frown.gif

renata

Forumium praecox

Nganjehere koka te rendon kaq shume e te duket sikur te kane vene beton siper...
Hesht...nuk nxjerr asnje llaf nga goja dhe ne fund te fundit ndjehesh e paqte...
Kjo kur kam pire pak e nuk kam arritur gjendje kritike...

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb]Ca do me thone S>P>Q>R ????????
Anej nga italia e di qe ka te boje me Romaket por se kom te qarte. [/qb]
SPQR = son porci quei romani (ne kohen e sotme)
SPQR = Senatus Popolus Que Romanus :book: (Il Senato e il Popolo Romano)

:wink:

@d@

Primus registratum

puth Alexin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif