Kur inatosemi

MLK

Primus registratum
Re: Kur inatosemi

Ah, i bije qe ne ketu nuk kemi shansin te shohim nurin tend kur inatosesh pra se nuk arrijme dot te te inatosim :tipsy:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ah, i bije qe ne ketu nuk kemi shansin te shohim nurin tend kur inatosesh pra se nuk arrijme dot te te inatosim :tipsy: [/qb]
Po flasim per INATE e jo per ngelje hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Inati asht i djallit,gjithsejcili nga ne e ka djallin brenda.

MLK

Primus registratum

Une per vete e qita djallin qe banonte te une se kishte dy muj pa pagu qirane /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo ky tjetri ka pas per non Engjellushen ne e kom me 2 diplloma :tipsy:

marina s.

Forumium maestatis

e paskeni per fis ket punen e qerase...biznesit desha me than? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Eh duhet me administru ato qe na ka lon gjyshi :tipsy: Djalli e kishte menien per grabitje pronash keshtu qe e perjashtum ka gjiri familjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Do te thoja me mire deshire per pervetesim interesash nga ana e djallit, keshtu qe sa te shkonte ne hasem, ma mire e dergum me transferim ne SHBA te shohi nje here ç'eshte kapitalizmi i vertet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tani me ka njel me martu Engjellushen e te zabtoj porosite e gjyshit vet :tipsy:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Do te thoja me mire deshire per pervetesim interesash nga ana e djallit, keshtu qe sa te shkonte ne hasem, ma mire e dergum me transferim ne SHBA te shohi nje here ç'eshte kapitalizmi i vertet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tani me ka njel me martu Engjellushen e te zabtoj porosite e gjyshit vet :tipsy: [/qb]
..i ke kerku pronat e gjyshit?Se kshu...nga larg me dukesh si perkrahes i parulles.."toka i takon atij qe e punon"

MLK

Primus registratum

Ate parrilen se kam perdor ndonjehere une Orosh /pf/images/graemlins/wink.gif Ne ai gjyshi im ndjes paste i ka pagu gjith haraçet, taksat per pronat e veta, ene nja 60 vjet ska mor kokerr leku se ja shfrytezun te tjeret keshtu qe tokat i ka pas punu kur ishin te vetat /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani duhet ti punoj une :tipsy:

Princesha

Primus registratum

kur inatosem un, du me rrah dikend po per dreq sme takon kush afer n'at moment /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

/me gjendet prane Rozalines rastesisht ne keto momente, e pret si do reagoje ajo. :goofy:

MLK

Primus registratum

Qe te hash dru ka Roza suhet me qen i beshem Scorpion se kur te bin ajo do me mush doren me qit inotin keshtu qe po nuk ishe mbi 80 kg aha ske per te honger dru jo :lol: :lol:

S

Scorpion

Guest

Kam frike se mos ndodh e kunderta e mo i hy une ne dru Rozes. /pf/images/graemlins/tongue.gif Plus qe kam dhe rrip te zi ne karate, e kam qene ish boksier. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

E ashtu thu ti po Roza ka rrip te zi per Thai quendo se .. :lol: :lol:

S

Scorpion

Guest

Qenka keq puna atehere, duhet me marr forca. Trimi mire me shoke shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ose druni me shoke osht me i lehte me u majt /pf/images/graemlins/laugh.gif