Kur e keni marre puthjen e pare?

GJYSHI

Gjyshi
Re: Kur e keni marre puthjen e pare?

Ta puth lala Nisiin ne dy faqet ,qe Gjyshi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

gurax

Pan ignoramus

Une puthjen e pare e kam marre sapo linda. Kshu me kane thene ata te shpise. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

e ka puthur xhaxhi doktori ne buz mi ti .. smerr vesh ic kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh. Jan mush spitalet me maniak seksual e me pedofila. Ishalla s'po na kap nai gjo e keqe se t'puthmen ta harrojm po t'shtrëngohemi fort për nai gjo mo t'keqe.

U shkëlyt edhe ju tu u puth. Kush do m'puthi mu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Hellena

Primus registratum

Kondre me konrespondenc tputhim gjith dites mos kij merak hihihihi

ere

Primus registratum

Gurax ja nxorre namin vetes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
kondre do puthje ti? cne nderrove mendje? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

gurax

Pan ignoramus

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Ishte teta doktoresha qe me puthi kur isha i vogel. S'ishte puthje erotike ishte me shume per nje radiografi shendetesore. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

x-ray-kiss.jpg

gurax

Pan ignoramus

Prandaj donte radiografi doktoresha se s'i besohej as asaj. :p

ere

Primus registratum

avash mos u mburr shume...si ka mundesi qe ju meshkujt vdisni per tu mburrur me ket madhesin?/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hellena

Primus registratum

nuk e di per ty pretty po un u bera kurjoxe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ere

Primus registratum

kurioziteti eshte gje e mire nissushi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

gurax

Pan ignoramus

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif Fajin e pata vete qe solla radioskopi ne tema erotike.

Me heq kuriozitetin une 19 vjec kam qene per kte pyetjen e temes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Sa t'vonum! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hellena

Primus registratum

are u jealous /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif kur ne te tjeret pucnim ti vizatoje mustaqet me laps se ishe qose ne fytyr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Pohimin e ke nga eksperienca jote ne zonat pubike?

Kam dyshimin qe ti s'i ke mbush ende 19... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif