Kur e keni marre puthjen e pare?

Ad

Nev
Re: Kur e keni marre puthjen e pare?

te paren fare? apo te paren e lidhjes se funit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif sqaronin popullin...lol

Ke floket e mora /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif me puthi gjasme shkarazi, ishte si puthje test kjo me nje llaf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif se kish frik cuni botes, se beja ndonje hata una /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif lol

TheWanderer

Primus registratum

Bukur Nevi. Jo vetem kur u puth, por dhe ku u puth /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ad

Nev

e puca dhe une mi shkarazi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Sa kurioz je bere edhe ti Vonderi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

16 vjec jam puthur me shokun tim te ngushte per 1 janar kur kishim dale per te festuar per vitin e ri.sa mbaaaaaare me ka ec ai vit..huh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

TheWanderer

Primus registratum

Lere me ai viti tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Lulu, keshtu kam qene qe i vogel une, kurjoz /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Pastaj, sikur ti s'do ta dish ku puthen keta te rinjte e sotem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ad

Nev

Mire e ke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif edhe une jam shume kureshtare per brezin e vjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Pu pu shyqyr qe ste paska bo gjo me teper i mazllemi ty lol se do ishe bo me çoroditje 9 mujshe lol </div></div>

lol
oh sa me ke bere me qesh MLK

MLK

Primus registratum

Sa ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. se mos me thush 69.... here e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

newinnyc

Primus registratum

C'rendesi ka puthja e pare kur te tjerat qe kane ardhur me vone kane qene te gjitha me te "bollshme", dmth me te mira?
Move on people. Me duket se ata/ato qe kujtohen per puthjen e pare i ka marre malli te bejne ndonje gje tjeter me ate robin e puthjes se robi qe kane aktualisht (nqs e kane edhe ate) iu ka ardhur ne maje te hundes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ExTaZy_OnLiN3

Primus registratum

Tani Me Qe Jemi Ne Eros Ne Pyetje Duhet Te Ishte Perfshire Dhe Ku E
Ne Ca Pejese Te Trupit e keni mare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ?

kush

Primus registratum

puthjen e pare.. huh
Ne fakt puthje ne faqe kam marre e kam dhene plot aq sa nuk e mbaj mend te paren. por puthjen e pare ne buze e kam dhene kur kam qene 26 vjec, qe i bie para pak kohesh. Nuk besoj se do ta harroj ndonjehere edhe pse nuk ishte shume perfekte teknikisht.

Kondrapedali

Kondrapedali

Puthjen e par serioze apo thjesht puthjen e par?

Nejse, puthjen e par e kom mor anej nga mosha 4-5 vjeç dhe ka kalu shum kohë para se me mor puthjen e dyt (gati 10 vjet). Kurse puthjen e par serioze ma kan dhon (se ma dhan e nuk e mora) anej ka mosha 20 vjeç. Ishte veç një moment duke u ndarë, tek dera e taksisë. Nuk ishte as e lagësht e as e epshme.