Kur duhet thene Te dua.....

Guest
Re: Kur duhet thene Te dua.....

tere kohes duhet then ska vetem dashuri ne kuptim bf or gf por ka dashuri te tjera duhet respekt dhe dashuri per familjen etj etjjjjdashuria eshte universale/.....

skorpion

Primus registratum

ti thuashe dikujte qe nuk njehe fare te dua do te dhote diqka apo mund te kuptohet si e pa vertete e pa kuptimte (smunde te thuhet kurre)kjo munde thuhet per mendimin time pasi e njehe mire partnerin tuaj ne shume pika po mundesh te thuashe me pelqen prej nga fillimi ose kam ndjenja per ty.........kam thene te dua disa here ne kohra te ndryshme me e mira me ka dalure kur kam thene mas voni.........tungi......

Essenza

Primus registratum

C'eshte kjo fjale more DUHET :smash: :smash: :smash:
Sikur do shkoni te bleni groshet per dreke e ju mbyll dyqani.
Ose te kapni trenin.. Mblidhni ore mendjen aty.
Petroninse duhet me ta terheq veshin ndonjehere :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

Mai commettere lo sbaglio di dirlo quando non lo provi veramente! /pf/images/graemlins/frown.gif

juve

Primus registratum

vallahi pa e mat mire pushken jo. duhet concentrazzione

Alanis

Primus registratum

Po ne qe u hallakatem ca te bejme?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

fjalet pershkruajne nuk mund te shpjegojne....ndaj thuhet te dua kur je plot brenda dhe mundohesh te pershkruash dicka te asaj qe ndjen...

Princesha

Primus registratum

Un e kam then nje her, but I didn't mean it /pf/images/graemlins/tongue.gif

He didn't mean it too, I think :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Kur duhet te thuash te dua?....Athere kur te ka hy furra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dilaver baxhaku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif moi lolita per temèn e "dashurisè" ndaj tè
njejtin mendim me ty,madje kur e prek me tè tjerè jam tepèr i "keq"...dashuria?..u them,mè parè duhet tè mendoni nè se eksiston ajo...Nè se do tè flisnim pèr dashurinè nè mes njè çifti,pra m-f,do
tè lipsej tè ktheheshim shumè mprapa nè kohè,tè
evokonim fillimet e njerèzimit, kur njeriu ende
nuk u kishte vènè njè emèr sendeve dhe ndjenjave,
e gjithsesi bènte...dashuri, ose mè saktè bènte sex,dhe e bènte natyrisht jo nè emèr tè "dashu-
sè" por si njè nevojè biologjike,dhe mè saktè akoma:sipas ligjit tè natyrès tè ripèrtèritjes.

sonida

Primus registratum

pytja.......kur duhet thene te duaaaaaaaaaa

ateher kur ta ndjeshe qe me te vertet e don :smash:

amy

Primus registratum

kur ke nevoje atehere qenke interesaxheshke :lol:

^^MIA^^

Forumium maestatis

I kam thene te dua nje njeriu shume te shtrenjte per mua ,pas nje viti qe kam ndenjur me te,dhe i kam thene ne momentin kur e kuptova qe jeta ime pa te do te ishte gjysem.pra e kuptova qe dashje pa dashje ai ishte bere per mua gjysma tjeter e jetes sime. :wub:

Dua

Primus registratum

Kur niseni me me pa mua, helbete iu pyet dikush rruges "Ku shkoni mer?", ju i pergjigjeni "Te Dua".

Pse mos do genjeni gje? :rolleyes: Ncuk! /pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

gentilushi

Primus registratum

boni nje darke romantike, boj sikur ke rone dashuri dhe ne driten e qirinjve mbasi te keni bere sex thuaji Te Dua.Keshtu e fut ne xhep.

Ps:mos harro lotet ee..!

D-J

Forumium maestatis

Mu gruja ma thot vetem 5 sec before she cums. Mo mrapa kur i thom tma perserisi prap mthot vetem me gjys zoni dhe me fytyr ka muri but you know it. Esht icik e turpshme pranej si vej faj. po un e kom fiksim derisa ta nigjoj prap dhe e di qe kur ma thot prap ska fake noigjo se nji her mund ti shkas goja. eshte me mir se kshu sigurohesh dhe ste rri menja jo me do jo sme do. I must be doin sth right I suppose /pf/images/graemlins/laugh.gif