Kur duhet thene Te dua.....

Petroninsja

Primus registratum
Kur duhet thene Te dua.....

Kur keni thene Te Dua dikujt qe keni per zemer....
Ne cmoment? Sa kohe pas lidhjes?
Ka te bejne shume keto dy faktore ne shprehjen e kesaj ndjenje kaq universale dhe absolute qe lidh boten ne nje zinxhir te madh...... :wub:

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....

Darien

Primus registratum
Re: Kur duhet thene Te dua.....

Petroninsja,
Më kujtove këtë citat:
You really shouldn't say 'I love you' unless you mean it.
But if you mean it, you should say it a lot. People forget.
[Nuk duhet të thuash 'Të dua' veçse kur e ke me gjithë mend.
Po e pate me gjithë mend ama, duhet ta thuash shpesh. Harrojnë kollaj njerëzit.]

Për sa i përket gjatësisë së kohës nuk mendoj se është jashtëzakonisht e rëndësishme sa kohë pas lidhjes. Kuptohet, po qe se pret diçka dhe ti nuk e thua, je në rrezik se të la. /pf/images/graemlins/smile.gif Gjithsesi, mendoj se ka më shumë rëndësi sa kohë përpara veprimeve të tjera e thua. Po the "Të dua" duhet ta ndjekësh pas një kohe të arsyeshme me "pyetjen e madhe". /pf/images/graemlins/wink.gif Sa e gjatë është "e arsyeshme" varet nga rasti, kështu që nuk po përmend periudhë të saktë kohe.

Më falni ju çunat që e thoni sapo ta shikoni gocën simpatike, ngaqë përshpejton proçesin e futjes në shtrat, po unë për vete i kam me kursim këto "Të dua"-t. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sexy boy

Primus registratum

glare.gif
Tepër interesante.
glare.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif ha!ha!ha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

t`hash i thes krip,dhe t`bosh per t`la 5-pal carcafe...,
nejse ,kshu thot ,t`pakten, ajo fjala e "vjeter"...!?? /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

homerS, ia ke fut kot
wacko.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif , une them qe me nji dopio raki mani te bome vete arrin e ia thua pa pas nai problem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

por kur sosht robi pijanec?...,tmesi pa tdashur a si?,metka pa t`dashur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

...behu piajanec,pse zor i madh! /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po ke carcafet...,ktu si i bohet muhabetit :confused:

abs

nuk e di...

kur t marrish leje n komune /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------

Kordelja

Valoris scriptorum

Hahahaaaaaaaaaa absi, mos e trishto mj tjetrin kaq shume me burokracira ti se i ik deshira...

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hahahaaaaaaaaaa absi, mos e trishto mj tjetrin kaq shume me burokracira ti se i ik deshira... [/qb]
un njashtu ja baj jo per gja...athere jam komplet e sigurt, biles marr dhe firm e vule...e ja kallzoj tjeterit...per perforcim /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

Kordelja

Valoris scriptorum

O absi, po ka raste e raste maj xemel, atij s'i pelqe burokracia psh, ty te jep siguri, tashi si me ia bo??!!

P.s.Hala s'e kam kap une ate punen e carcafeve??!!!
:eek: :eek:
wacko.gif
wacko.gif

abs

nuk e di...

me burokracira ti se i ik deshira...

ndoshta kte don me dite njeriu i shkret...sa rron deshira /pf/images/graemlins/wink.gif pra asht tuj kerku siguri...prandaj duhen ndoshta thase me kryp e carcafa t lam...t palam deshta me than /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
wacko.gif
:eek: :mad:

----------------

bye...

jula

Primus registratum

Fjala "duhet" eshte me e inflacionuara ne titujt e temave.
...zyra statistikore e AF

bobo

marksist-enverist

pra asht tuj kerku siguri...prandaj duhen ndoshta thase me kryp e carcafa t lam...t

un sthash ti kepusesh krahun,se 5-pal,sbohen ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif ..cfar siguria :confused: ,ka ik ajo koh,.sa per mu le t`skadoi pas 1 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif ,masanej,carcafet behen per tla ...,kur shef endrr t`keqe dhe ... /pf/images/graemlins/blush.gif ,kur ...,dhe kur si la komet /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Per t'than duhet than kur e ndjejme, por zakonisht e themi vetem kur jemi te sigurte se dhe tjetri do na pergjigjet sic duam...
Dava frikacakesh!

genti

Primus registratum

Une sa here qe dua te them, ate dreq "te dua",mendoj dicka te keqe ose tragjike,se kam frike se ja plas te qeshurit
biggrin-.gif
.

Petroninsja

Primus registratum

Xhino qeke i keq ti re?!
Asnje femer sdo te besoj lol nc nc nc
mblidh menjen djale i mbare edhe thuaje me ndjenje....
Nejse, edhe une spara e them per vete biles me cengela, rendesi ka te te vij natyrshem....
Shume me halle kjo dynja /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Xhino qeke i keq ti re?!
Asnje femer sdo te besoj lol nc nc nc
mblidh menjen djale i mbare edhe thuaje me ndjenje....
Nejse, edhe une spara e them per vete biles me cengela, rendesi ka te te vij natyrshem....
Shume me halle kjo dynja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse,kaq e domosdoshme eshte?
Pastaj mua me detyrojne rrethanat,ca te bej une i shkreti, /pf/images/graemlins/smile.gif mire te kenaqet njeri se asnje prej te dyve.