Kur do na jepet e drejta e accessit !!

err0r

Forumium praecox
::::[ 08:15:05 ] -NickServ- [InFeRnO-CluB] is 0,8æ4,8æ8,4æ1,4æ4,1æ8,1InFeRñØ-§©®|pT4,1
-
::::[ 08:15:06 ] -NickServ- [InFeRnO-CluB] is currently online.
-
::::[ 08:15:06 ] -NickServ- Time registered: Mar 24 17:49:53 2011 EDT
-

Kur mendoni ju stafi sop se jam ne kohen e duhur per kerkesen e permendur me lart . Faleminderit per shqyrtimin e kerkeses . Klm

Soleil

Valoris scriptorum
Pershendetje [InFeRnO-CluB]. Faleminderit per interesimin per te qene pjese e stafit.Kerkesa jote do te shikohet nga stafi Sop dhe me pas do te merret nje vendim,deri atehere chat te kendshem.

Soleil

Valoris scriptorum
[InFeRnO-CluB] cila eshte arsyeja per te cilen te eshte hequr access nese mund t'me ndihmosh me nje rifreskim memorieje.Flm

err0r

Forumium praecox
[InFeRnO-CluB] cila eshte arsyeja per te cilen te eshte hequr access nese mund t'me ndihmosh me nje rifreskim memorieje.Flm

U be kohe e gjate qe nuk kam akses kjo per arsye qe nuk kam qene aktiv per arsye pune ..tani qe jam me lirshem mendoj qe jam OK per kerkese aksesi sigurisht nese vlejne akoma shtimet .. kjo ka qene arsyeja .. FLM

err0r

Forumium praecox
Faleminderit per shqyrtimin e kerkeses por nuk jam me interesuar te jem pjese e stafit [InFeRnO-CLuB] ,,, Mund ta fshini temen ..Rrespekte

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Mesa duket, pergjigja te eshte dhene nga stafi Sop, ne momentin ku te eshte kerkuar arsyeja e heqjes se dikurshme te accessit, dhe Sop-et (sipas gjykimit tim), e kane pare te arsyeshme te te pergjigjen me fines duke te vene ne dukje qe vazhdon ende te jesh in-aktiv, dhe kesisoj nuk mund te kesh besimin e tyre per te qene pjese e stafit. Mos u revolto, por perpiqu te ndryshosh gjerat tek vetja per te pasur access. Accessi nuk eshte "ofiq" qe mund ta marresh pa problem, mjafton te besh kerkesen ne forum dhe e kalove klasen. Per te pasur access duhen bere disa sakrifica e jo te rrish e te ngrohesh kolltukun. Habitem kur ish pjestar te stafit, shfaqin keto shenja nervozizmi. Mos harroni, juve ju eshte dhene mundesia per te qene pjese e stafit, por nuk keni shfaqur interesin e duhur per vazhdimesine, thjesht keni shuajtur kuriozitetin e te qenurit pjese e stafit !

err0r

Forumium praecox
Mesa duket, pergjigja te eshte dhene nga stafi Sop, ne momentin ku te eshte kerkuar arsyeja e heqjes se dikurshme te accessit, dhe Sop-et (sipas gjykimit tim), e kane pare te arsyeshme te te pergjigjen me fines duke te vene ne dukje qe vazhdon ende te jesh in-aktiv, dhe kesisoj nuk mund te kesh besimin e tyre per te qene pjese e stafit. Mos u revolto, por perpiqu te ndryshosh gjerat tek vetja per te pasur access. Accessi nuk eshte "ofiq" qe mund ta marresh pa problem, mjafton te besh kerkesen ne forum dhe e kalove klasen. Per te pasur access duhen bere disa sakrifica e jo te rrish e te ngrohesh kolltukun. Habitem kur ish pjestar te stafit, shfaqin keto shenja nervozizmi. Mos harroni, juve ju eshte dhene mundesia per te qene pjese e stafit, por nuk keni shfaqur interesin e duhur per vazhdimesine, thjesht keni shuajtur kuriozitetin e te qenurit pjese e stafit !

Si founder qe je do shikoje kohen kur eshte kthyer me ``fines`` pergjigja qe ta kuptosh sa kohe me eshte lene mu ne dispozicion te vlersohem nga Sopat . Une e respektoj vendimin ashtu sic me vret ndergjegja qe ka shtime qe behen sipas qejfit edhe te seleksionuara spo them 100% .

KADAFI

Founder dhoma #shqiperia
Ok, ti ke gjithe te drejten te aludosh mbi vendimet e marra nga stafi perkates, por mire ben te flasesh me fakte, madje prej teje do deshiroja te na shpjegoje ku konsistojne keto shtime "Te seleksionuara". Do na ndihmoje shume nese do na veje ne dispozicion emrat e individeve te cilet jane shtuar “te seleksionuar”, sipas mendimit tend. Per pjesen tjeter dhe njëkohësisht per mos te ngjallur debat te mërzitshëm, nuk dua ti rikthehem rregullores pasi jam i mendimit se je nje njohes i mire i saj... !

Last edited:

err0r

Forumium praecox
Nejse nuk dua te flas as nuk dua te replikoj jam i mendimit se si une mendojne edhe shume ish pjestare ose pjestare .. e respektoj vendimin edhe ju njekohesisht Faleminderit