Kupid - Mentaliteti i rinise shqiptare!

Kupid - Mentaliteti i rinise shqiptare!

Shikoni emisjonin - shfaqje direkt - Kupid.

Kupid

Shume interesante.
Ju jepet mundesia te shikoni direkt mentalitetin e vajzave dhe te cunave shqiptar ne histori direkt dashurie.
Me ben pershtypje disa gjera:
1 - <span style="font-weight: bold">Prezantuesja</span> flet me shume turqisht sesa shqip si &quot;rehat,tamam,shykyr,etj&quot; d.m.th. turp e faqja e zeze.
<span style="font-weight: bold">Goca - Silvi</span> nje vajze inteligjente 18 vjec qe mbart 5 gjuhe te huaja,studente per Anglisht.Nje bravo per te qe eshte nje shembull per clirimin e rinis sone nga tabute orientale.
thumbsup.gif

<span style="font-weight: bold">Cuni - Olsi</span> nje djale simpatik Shkodran qe ha zimcakiz gjat gjithe intervistes se tije.
lol.gif
Sa per mentalitetin e tij dhe mendoj se ky eshte dhe mentaliteti i shumices se djemve mesatar shqiptar ndiqeni vete dhe jepni mendimin tuaj.
Mendimi im eshte qe megjithese eshte dicka e mire per carjen e tabuve dhe fanatizmit primitiv shqiptar ,kemi shume rruge perpara drejt asaj rinie qe eshte e vetedijshme per ate c'ka kerkon ne te ardhmen e saj por edhe e afte per te lidhur 2 fjale qofte ky nje emisjon televiziv qe per cunin ne fjale eshte &quot;mission impossible&quot; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

OROSHI

Primus registratum
Re: Kupid - Mentaliteti i rinise shqiptare!

Si i thojne penisit shqip?Apo vagines? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Nuk e di mer. :tipsy:

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Si i thojne penisit shqip?Apo vagines? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Nuk e di mer. :tipsy: [/qb]
keto terma nuk jane banale;jane shkencore.

te kesh mentalitet te hapur nuk do te thote te jesh banal,volgar.tjeter eshte te qenit fanatik dhe tjeter eshte te qenit i paedukate.

Grekomani Albo

Primus registratum

[qb] Si i thojne penisit shqip?Apo vagines? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Po sigurisht q* nuk e din' se shqypja s'ka qashtu fjalsh. Ato fjal' t'ndyta q* perdoren n'jetn e perditshme nuk jane shqype po t'huazume pi fqinjvet...urosh djali
devil.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Satana po ti le gersheret ty sot se jam per ne pune &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

wave.gif

fairy

Primus registratum

Me verte qe niveli i gazetareve ne Shqiperi, sidomos i emisioneve me natyre &quot;argetuese&quot;, eshte ku te therret qameti. Kupidin une nuk e shoh dot me shume se 10 min, kurse Aldon dhe Palomen e Topit...obobo imazhi i shqiptarit i pasqyruar tek ata...shihet edhe neper bote ai fare emisioni ku vetem tallen e shahen njerezit, megjithese edhe pse i tallin, njerezit prape marrin ne telefon dhe e shohin ate emision, prandaj ne kete kendveshtrim them &quot;mire ua bejne&quot; se cdo popull meriton qeverine qe ka.

Beba
kiss.gif

HITman Silent Assasin

Primus registratum

Hajt mo, i lejme menjane gazetaret, sepse e dime te gjithe si jane.
Por une doja te thoja dicka tjeter. Nuk e kuptoj, pse ne pergjithesi femrat nuk e prnojne nje afrim me te madh me meshkujt. Mund te thuash nje po perpara kameres, dhe pastaj te dalesh nje dite tjeter me ate cunin, te besh nja 1 ore muahbet ne kaf, dhe s'eshte e thene te dashurohesh.
Per mendimin tim, femrat ne shqiperi jane pak te ftohta, ose te pakten keshtu kane qene deri tani ato femra qe kane dale tek ai emision.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Sepse ne shqiperi nuk ka qene e zakonshme qe nje cun dhe nje goce te rrinin bashke, vetem nqs ata ishin te martuar.Si duhet te rrije nje goce me nje cun kur ai nuk e respekton si shoqe ate?

balforum

Primus registratum

Cfare d.m.th Kupid ???

Mentaliteti eshte shume i perdhunuar dhe kjo vjen per arsye te ketij 15 vjecari te tmerrshem qe po kalon populli shqiptar.Fatkeqesisht nuk kultivohet kultura e emancipimi por korrupsioni dhe grabitja.

Shiko Robet Camcakizin (Olsin) dhe ashtu jan nje pjese e mire e cunave ne Shqiperi.
shrug.gif

Djale i mire dhe i qete duket por ama ka shume komplekse qe fatkeqesisht kultivohen ne shqiperi nga opinioni fanatik.Si une jame burre,une jam i forte,une jame gangester,une kam para,une kam makine,mashkulli komandon ,etj (natyrisht mashkulli komandon por te pakten nuk duhet ta themi me ze te larte
lol.gif
)

Ti Grekobytha pse nuk shkon te varesh veten me ndonje pale breke te grisura te palara ndonje here qe edhe kur te vdesesh te thithesh mire eren e m****
smash.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Chaon ka mundesi te mos ofendosh anetaret e tjere... ne cdo postim vjell vrer jo grek ketu jo grek atje ... pfff

balforum

Primus registratum

Beba me mire te vjell une vrer ndaj nje morri si grekoalbo sesa nje morr si ai te vjelli vrer ndaj gjith shqiperise.
I njoh mire une ksi lloj spiunash qe hane buken e shqiptarit dhe bejne dasmen e Grekut.Harram u qofte &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bebivogel

Forumium maestatis

po c'eshte gjithe ky inat more ... ketu po diskutohet per Kupid pra Tv Show ... hap nje teme o Chaos e te tere te diskutojne per grekerit e me the te thashe e bemat e tyre ...
rolleyes.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Grkomani Albo:
[qb]
Po sigurisht q* nuk e din' se shqypja s'ka qashtu fjalsh. Ato fjal' t'ndyta q* perdoren n'jetn e perditshme nuk jane shqype po t'huazume pi fqinjvet...urosh djali
devil.gif
[/qb]
lol.gif

Princesha

Primus registratum

Un se kam pa nojher kyt program, po ai linku qe na dhe ne fillim te temes, chaon ajo mbaroi sa filloi me u ba interesant.

E dini qe per cudi e njihja un at Olsin, e kam pas ne shkoll, edhe me duket ka nejt nga lagja jone, ka qen gjithmon me i vogli dhe e kan rrah te tan, e tashi don me ra n' dashni, i shkreti s'ka faj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Ai del ne televizor, e ne metme neper forume &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Princesha

Primus registratum

kur jan ba edhe shqiptart me fol anglisht he kuku per ne...let's go together
eek.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Dolores

Primus registratum

Well nji njohuri im qe punon ne Kosove me OKB thote qe shprehjet coolleri, looseri jane mese normale atje
lol.gif
shtoji nji eri ne fund edhe behet shqip &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Grekomani Albo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga chaon:
[qb] Beba me mire te vjell une vrer ndaj nje morri si grekoalbo sesa nje morr si ai te vjelli vrer ndaj gjith shqiperise.
I njoh mire une ksi lloj spiunash qe hane buken e shqiptarit dhe bejne dasmen e Grekut.Harram u qofte &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Kujt i thua &quot;morr&quot; ti more brekegrisur Kurveleshi? Po juve ju kane ngrene morrat historikisht (edhe vazhdojne tu hane) more morramedhenje Shqiperie.
PS: Ble nje &quot;shampoo&quot; qe ti heqesh morrat, edepsez.

Grekomani Albo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb]
devil.gif
[/qb]
lol.gif
[/qb]
Car ka per te qeshur aty mej vajze? A ke dicka per te shtuar? Nese po atehere shkruaj cfare ke per te thene, nese jo mos me cito shkrimin tim vetem per te qeshur ... he gege malciet
devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kujt i thua &quot;morr&quot; ti more brekegrisur Kurveleshi? Po juve ju kane ngrene morrat historikisht (edhe vazhdojne tu hane) more morramedhenje Shqiperie.
PS: Ble nje &quot;shampoo&quot; qe ti heqesh morrat, edepsez.
Morrat si puna jote nuk lahen me shampo
shrug.gif
.

AnaBlue

Forumium maestatis

Grekoman, ky eshte lajmerimi per BAN. Meso ABC e edukates e pastaj hajde te shkruash ne forum. Ke shkelur disa rregulla forumi duke filluar nga ofendimi i anetareve.

Princesha

Primus registratum

Car ka per te qeshur aty mej vajze? A ke dicka per te shtuar? Nese po atehere shkruaj cfare ke per te thene, nese jo mos me cito shkrimin tim vetem per te qeshur ... he gege malciet
devil.gif
[/QB][/QUOTE]

Merre ma me kadal, se u bane me nerva me ate tjetrin, mos u ban me mu &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; .

Geg malciet kerkon edhe ti me ken, po s'je &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;